Jump to content

Fleamarket Τέλος?

JaguarOne

Recommended Posts

Συμφωνώ και εγώ οτι το flea λειτουργεί με πολλά προβλήματα αλλα πρέπει επίσης να ομολογήσω οτι ειμαι απο τους γενικά ευχαριστημένους χρήστες του.

'Εχω πουλήσει 2-3 πράγματα (κινητά-κάρτες γραφικών) και έχω αγοράσει άλλα τόσα,που λόγω του τόπου διαμονής μου θα ήταν πολύ δύσκολο φύγουν-βρεθούν. Στο flea βρέθηκαν αγοραστές αμέσα, που παρόλο που δεν ήταν "πιστοποιημένοι" η όλη συναλαγή πραγματοποιήθηκε άψογα.

Καλό είναι λοιπόν να μην το βλέπουμε μόνο ως αγοραστές αλλα και ως εν δυνάμει πωλητές.

Δεν λέω καλό το thelab και τα άλλα παρεμφερή sites αλλα όπως και να το κάνουμε το κοινό στο οποίο απευθύνονται ειναι περιορισμένο.

Επίσης αν νομίζω οτι κάτι ειναι υπερ-τιμημένο απλά δεν κάνω προσφορά ή στελνω email με μια χαμηλή προσφορά. Αν θέλει ο πωλητής ok, αν δεν θέλει πάμε για άλλα!!

Χρήστες του thelab π.χ. δεν νομίζω να ειναι τόσο κορόιδα που να πληρώσουν κερατιάτικα σε κάτι που έχει να κάνει με PC και που βρίσκεται στο γνωστικό τους αντικείμενο.

Ειμαι λοιπόν και θα συνεχίσω να είμαι χρήστης του flea και θα το πρότεινα σε όλους ΠΑΝΤΑ όμως με την δέουσα προσοχή (δεν εμπιστευόμαστε π.χ χρήστες που έχουν λάβει ήδη αρνητικές αξιολογήσεις!)

• Replies 156
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από JaguarOne

... είναι ελεύθερη αγορά και ότι έτσι πρέπει να μείνει.

Ποιος είπε οτι ειμαστε υπερ της ελευθερης αγορας?δεν βλεπεις που καταντησε το κόσμο?

για τους πωλητες καλύτερο θα ήταν ένα ελληνικό ebay.προσωπικά τους πωλητές αποτο φλεα τους έχω συνδιασει με τη λεξη λαμόγιο(αν κ η γενίκευση είναι πολύ λαθος.)

Αρχική απάντηση από g_0x [Σήμερα, στις 09:34]

Ποιος είπε οτι ειμαστε υπερ της ελευθερης αγορας?δεν βλεπεις που καταντησε το κόσμο?

σορρυ μαν αλλα λολ... το αν φταίει η ελεύθερη αγορά για το που πάει ο κόσμος είναι λίγο ακραίο να χρησιμοποιηθει για το fleamarket και τα χάλια του...

(Btw δεν υπάρχει πουθενά στο κόσμο πραγματική ελεύθερη αγορά)

όπως και να έχει, όταν ανοίξει και το ελληνικό ebay (κάποια μέρα) το flea θα κλείσει οπότε μέχρι τότε μην χρησιμοποιείτε το flea, πηγαίντε στο sold123.gr (που ο μισητός andrew έχει σπαμμάρει κυριολεκτικά τις δημοπρασίες...) κάντε υπομονή, πουλάτε/αγοράζετε απο εφημερίδες και περιοδικά, φίλους και γνωστούς...

Το Ελληνικό eBay μπορεί να ανοίξει, αλλά επειδή είμαστε τσιφούτηδες και δεν θέλουμε να πληρώνουμε αμφιβάλλω για την επιτυχία του eBay.gr

Τα λαμόγια στο Φλεα κάνουν κρά από χιλιόμετρα. Αν κάτι σε ενδιαφέρει ρίχνεις μια ματιά στις αξιολογήσεις του και βγάζεις συμπέρασμα.

Όταν βλέπεις 8000 πωλήσεις να έχει κάποιος και 500 αξιολογήσεις που όλοι λένε άψογος,άριστος,τον παντρέυομαι....ε εντάξει μαγαζί παίζει.

Κανονίζεις την πορεία σου και συ...

Εγώ πάντως έχω αγοράσει και έχω πουλήσει πράγματα που μου περισεύουν χωρίς κανένα πρόβλημα αρκετές φορές. Είναι να μην σου κάτσει η στραβή. Το έχω κόψει πάντως το φλέα γιατι έχει ψιλοβρωμίσει αρκετά

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...

και εγω στο fleam εχω κανει πολλες αγοραπωλησιες. 3 πραγματα θελουν "προσοχη"

1) Αμα ο χρηστης εχει 500 πχ αξιολογησεις και εχει και 20 πχ ενεργες δημοπρασιες ειναι μαγαζι.

οχι οτι ειναι κακο.

2)Πρωτα ε-μαιλ στον πωλητη για τυχον προβληματα στο προιον.Ερωτησεις τυπου: εχει γρατζουνιες το κινητο? και τετοια.

3) Μην αγοραζετε απο ατομα με πανω απο 3 αρνητικες αξιολογησεις

Αυτα ειναι η δικη μου γνωμη. Παντως εγω μια χαρα τα παω προς το παρων.

:daisy:

Στις τρεις αρνητικές "καίγεσαι" ούτως ή άλλως.

Απ' ότι παρατηρώ πάντως δεν έχει μειωθεί η κίνηση στο Flea λόγω των χρεώσεων.

• 2 weeks later...

Πρωσοπικά αυτό που με ενοχλεί στο fleamarket είναι η ύπαρξη και online καταστημάτων

(όπως e-shop κ.α) τα οποία εχουν δικία τους σελίδα και δεν καταλάβαινω τον λόγω δημιουργίας πωλήσεων...

Αυτό με το eshop μου τη δίνει αφάνταστα στα νεύρα μιλάμε. Το ξεσκίσανε στην κερδοφορία οι τύποι

Πιστέυω πως αν τα μελη(εννοω μεγάλο μέρος απο αυτά) του fleamarket στέλνανε e-mail στο ίδιο το site κάτι θα γινόταν

Μπα δεν παίζει... εδώ και πολύ καιρό μάλιστα κλείσανε το forum που υπήρχε (το link φαίνεται ακόμα στην αρχική σελίδα), επειδή πολλοί χρήστες γράφανε παράπονα για διάφορα προβλήματα.

Με αποστολή e-mail για αναφορά προβλημάτων είναι σαν να μιλάς σε τοίχο.

Αρχική απάντηση από Narayan [Σήμερα, στις 14:56]

Μπα δεν παίζει... εδώ και πολύ καιρό μάλιστα κλείσανε το forum που υπήρχε (το link φαίνεται ακόμα στην αρχική σελίδα), επειδή πολλοί χρήστες γράφανε παράπονα για διάφορα προβλήματα.

Με αποστολή e-mail για αναφορά προβλημάτων είναι σαν να μιλάς σε τοίχο.

το forum έχει ξανα-ανοίξει εδώ και πολύ καιρό Narayan... το αν έκλεισε επειδη οι χρήστες γράφανε για προβλήματα, που το ξέρεις?

Με email με έχουν εξυπηρετήσει, όχι πολυ γρήγορα (3 μέρες) αλλά σίγουρα όχι τοίχος...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.