Jump to content

Fleamarket Τέλος?

JaguarOne

Recommended Posts

ελεγχος= σε δημοπρασια για μητρικες δε βαζω για σκληρο δισκο...

και απο τη στιγμη που ειναι ετσι η ελευθερη αγορα ας κλεισει.και δεν με νοιαζει αν ειναι free το site.ας βρουνε πορους να το συντηρησουν.αλλωστε τοση διαφημηση γινεται απο τα διαφορα eshops.και επισης δε με ενδιαφερει αν δεν εχουν πορους ή οτιδηποτε αλλο.απλα ειπα την αποψη μου οτι το fleamarket ειναι για το καδο ανακυκλωσης.αυτα.

• Replies 156
  • Created
  • Last Reply

Παιδιά, σε όποιον δεν αρέσει, ας μην μπει. Απλό...

Όσο για το "ευτελές ποσό" πόσο νομίζεται ότι θα είναι? ’λλοι χρεώνουν τον πωλητή, με 10%. Δηλαδή θα βάλω δημοπρασία τον 3500+, θα φτάσει τα 165 και θα μου πει μετά, δώσε μου τα 15 ?!?! Και θα πάρω τελικά 150???

Το eBay, έχει σταματήσει αυτή την πολιτική και αξαγόρασε το PayPal που κρατάει προμήθειες από τις πιστωτικές κι έτσι βγάζει κέρδη.

Αρχική απάντηση από Tanner [Σήμερα, στις 15:52]

το flea market επεσε απο τοπικες επιθεσεις,θα ξανασηκωθει σε 2-3 μερες αλλα flea.gr πλεον

Μπορείς να μας πεις που βασίζεις αυτή την απάντησή σου? :)

Αρχική απάντηση από Wizard!

Παιδιά, σε όποιον δεν αρέσει, ας μην μπει. Απλό...

Όσο για το "ευτελές ποσό" πόσο νομίζεται ότι θα είναι? ’λλοι χρεώνουν τον πωλητή, με 10%. Δηλαδή θα βάλω δημοπρασία τον 3500+, θα φτάσει τα 165 και θα μου πει μετά, δώσε μου τα 15 ?!?! Και θα πάρω τελικά 150???

Το eBay, έχει σταματήσει αυτή την πολιτική και αξαγόρασε το PayPal που κρατάει προμήθειες από τις πιστωτικές κι έτσι βγάζει κέρδη.

Παντως οταν μια φορα εβαλα δημοπρασια στο ΕΒΑΥ δικια μου με χρεωσε ενα μικρο ποσο ...εισαι σιγουρος οτι αυτο εχει καταργηθει γιατι στο ΕΒΑΥ απο οτι ΝΟΜΙΖΩ ΔΕΝ πληρωνεις σαν αγοραστης (δεν το θυμαμαι καλα αυτο γιατι εχω καιρο να παρω πραγματα---για το paypal δεν το ηξερα να σου πω την αληθεια οτι το αγορασε το ΕΒΑΥ)...και εννοειτε οτι δεν μιλαμε για ποσα της ταξης του 10% ...ελεος λιγο ακομα και φτανουμε το ΦΠΑ...απλα θα μπορουσε να χωρισει σε κατηγοριες πχ απο 0-100 ευρω --->0.30Ε απο 100-500---->0.40 κλπ (τα ποσα ειναι ενδεικτικα)

Παιδιά, το flea για την Ελλάδα είναι σαν ιδέα μια χαρά site, το κακό είναι ότι αυτός+αυτή που το έχουν μαζί με τον...αλλοδαπό webmaster το έχουν κάνει κώλ0 μιας και δεν ασχολούνται με αυτό ενώ θα μπορούσε να είναι χαλαρά το μεγαλύτερο site στη χώρα μας. Έπρεπε όταν το ζητούσαν τα σωστά άτομα να τους το έδιναν...τώρα ταλαιπωρούν εμάς.

Αρχική απάντηση από gznp

Παιδιά, το flea για την Ελλάδα είναι σαν ιδέα μια χαρά site, το κακό είναι ότι αυτός+αυτή που το έχουν μαζί με τον...αλλοδαπό webmaster το έχουν κάνει κώλ0 μιας και δεν ασχολούνται με αυτό ενώ θα μπορούσε να είναι χαλαρά το μεγαλύτερο site στη χώρα μας. Έπρεπε όταν το ζητούσαν τα σωστά άτομα να τους το έδιναν...τώρα ταλαιπωρούν εμάς.

Μήπως έπρεπε να κρατούσαν τα άτομα που το ξεκίνησαν και το κάνανε αυτό που κάποια στιγμή έγινε παρά να το διαλύσουνε??

Αρχική απάντηση από oktech [Σήμερα, στις 09:24]

Μήπως έπρεπε να κρατούσαν τα άτομα που το ξεκίνησαν και το κάνανε αυτό που κάποια στιγμή έγινε παρά να το διαλύσουνε??

Το Fleamarket το ξεκίνησε η InternetQ. Εκείνη την εποχή είχε πολλά έργα που ασχολούνταν με εφαρμογές web, sites κλπ. Αργότερα όμως το γύρισαν σε εφαρμογές τηλεφωνίας, sms, mms κλπ. οπότε ήταν εντελώς άσχετο και δε τους συνέφερε να πληρώνουν κόσμο για να συντηρεί ένα site.

Αυτό όμως δεν έχει να κάνει με το γεγονός ότι αυτοί που το πήραν δεν ενδιαφέρονται και δεν ξέρουν πως να βγάλουν χρήματα. Έχουν βάλει μέσα καταστήματα, από τα οποία παίρνουν χρήματα, αλλά τα καταστήματα δεν βάζουν σοβαρές δημοπρασίες. Στο Ebay υπάρχουν καταστήματα που ξεκινάνε δημοπρασίες από τη μισή τιμή, οπότε σίγουρα θα πουληθεί, φυσικά με το ανάλογο ρίσκο.

Μου φαίνεται πρέπει να ανοίξει ένα άλλο, γιατί χωρίς ανταγωνισμό, κανείς δεν προχωράει μπροστά... :dots:

Το Fleamarket το ξεκίνησε η InternetQ. Εκείνη την εποχή είχε πολλά έργα που ασχολούνταν με εφαρμογές web, sites κλπ. Αργότερα όμως το γύρισαν σε εφαρμογές τηλεφωνίας, sms, mms κλπ. οπότε ήταν εντελώς άσχετο και δε τους συνέφερε να πληρώνουν κόσμο για να συντηρεί ένα site.

Αυτό όμως δεν έχει να κάνει με το γεγονός ότι αυτοί που το πήραν δεν ενδιαφέρονται και δεν ξέρουν πως να βγάλουν χρήματα. Έχουν βάλει μέσα καταστήματα, από τα οποία παίρνουν χρήματα, αλλά τα καταστήματα δεν βάζουν σοβαρές δημοπρασίες. Στο Ebay υπάρχουν καταστήματα που ξεκινάνε δημοπρασίες από τη μισή τιμή, οπότε σίγουρα θα πουληθεί, φυσικά με το ανάλογο ρίσκο.

Μου φαίνεται πρέπει να ανοίξει ένα άλλο, γιατί χωρίς ανταγωνισμό, κανείς δεν προχωράει μπροστά... :dots:

Είναι πολλά αυτά που ξέρει ή δεν ξέρει κανείς στο παρασκήνιο... πίστεψέ με όμως, ήμουν πάνω στην σκηνή και ξέρω καλύτερα από όλους ορισμένα πράγματα....

oktech: Μήπως να αφήσουμε τους γρίφους και να μας πεις τι παίζει? Εγώ αυτά τα γνωρίζω επειδή συνεργάζομαι με την IQ. Δεν έχω στοιχεία από την πλευρά του Flea.

Πάντως βλέπω ότι το www.flea.gr το έχουν κατωχυρώσει σε μιά εταιρία που λέγεται dukemedia (www.dukemedia.net) και η καταχώρηση έγινε στις 5 Σεπτ, που σημαίνει ότι πιθανότατα θα γίνει αυτό που έγραψε ο Tanner

oktech: Μήπως να αφήσουμε τους γρίφους και να μας πεις τι παίζει? Εγώ αυτά τα γνωρίζω επειδή συνεργάζομαι με την IQ. Δεν έχω στοιχεία από την πλευρά του Flea.

Aκριβώς. Μη μιλάμε με υποννοούμενα. Κι εγώ ξέρω άτομα που ξέρουν πολλά. Όπως έναν Αιγύπτιο webmaster που δεν ξέρει ΚΑΝ ελληνικά. Έπρεπε να το έδινε ο Αλέξης (αν θυμάμαι σωστά το όνομα) στους νομισματοσυλλέκτες. Τουλάχιστον αυτοί ενδιαφέρονταν. Έγιναν και τα προηγούμενα (θυμηθείτε το γνωστό hack στη σελίδα)...Φοβάμαι μήπως βαρέσει γενική διάλυση και μείνουμε ξεκρέμαστοι.

Εγώ δε μπορώ να μπω πάντως.................

Επίσης: Επειδή ο ένας ξέρει, ο άλλος ψιλοξέρει, ο άλλος δε λέει, κλπ, παρακαλείται όποιος νομίζει ότι ξέρει κάτι να το μοιραστεί και με τους υπόλοιπους, για να ενημερώνονται όλοι..........

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.