g_0x Μάρτιος 17, 2006 #101 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2006 Αρχική απάντηση από greekfragma εδω και 2μηνες ψαχνω εναν μτχ 5.1 ενισχυτακο για το δωματιο και οσοι εχουν βαλει αγγελιες ζητανε τα κερατα τους............2καναλος τεκνικς κοντα 7ετιας με 200ευρω....Ε ΜΠΑΡΜΠΑΑΑΑΑΑΑ..........ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΓΚΡΕΜΟ τι περιμένεις?εγω εψαχνα για καρτα γραφικων παλαιοτερα και προτιμησα να παω σε μαγαζι να παρω καινουρια γιατι ήταν πιο φτηνη απο οτι στο φλεα... Αρχική απάντηση από manos_24 γεια σας παιδια...επειδη ειμαι ασχετος με το fleamarket και επειδη το ιδιο το site δεν μου ελυσε ορισμενες αποριες οσον αφορα τις δημοπρασιες τις παραθετω εδω.. -που ακριβως βρισκεται η επιλογη της "αυτόματης προσφοράς" ?δηλαδη μολις αλλος χρηστης βαλει π.χ 20ευρω να μπαινει εμενα αυτοματα 21ευρω (εαν εχει ρυθμο αυξησης 1 ευρω) -υπαρχει εαν ανωτατο οριο που του βαζεις?οτι δηλαδη μεχρι ενα ποσο θελεις να ενεργοποιειται η αυτόματη προσφορά? -και κατι τελευταιο..πρεπει να χτπησεις εσυ τελευταιος για να ενεργοποιηθει ή απλα αφου χτυπησει και ο τελευταιος η δημοπρασια θα κλεισει με νικητη εσενα λογω "αυτόματης προσφοράς" ευχαριστω προκαταβολικα χμμμμμμ....το site είναι fleamarket.gr και οχι ebay.co.uk.......δηλαδη μη περιμενεις κ πολλα. παντως ενα πραγμα που μου τη δινει στο φορουμ των αγγελιων του thelab.gr είναι να βλεπω αγγελιες που παραπεμπυν στο φλεα.ημαρτον ρε παιδια...νομιζω οι αγγελιες εδω είναι για αγοραπωλησιες και οχι για γνωστοποιησεις δημοπρασιων αλλων site... Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Μάρτιος 17, 2006 #102 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2006 Βασικα εστω οτι ειναι η τιμη 100. Μου φαινεται αν βαλεις 120 μετα θα παει κανονικα 101 ξερω γω αν βαλει ο αλλοσ 102 θα παει αυτοματα εσενα 103 μεχρι να φτασεις 120... Προσωπικα βαζω πρωτα αν ειναι πχ 100 κανω προσφορα 101 και μετα καπακια 120 για σιγουρα...δηλαδη δεν υπαρχει αυτοματη προσφορα...μονος σου την κανεις με τις προσφορες σου. 2. σωστα 3.αν εισαι μεσα στο οριο της αυτοματης προσφορας και ο αλλος δεν εχει βαλει πανω απο την δικια σου τοτε εσυ φυσικα το κερδιζεις...απλα καλυτερα να εισαι πανω στο pc λιγο πριν κλεισει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Μάρτιος 17, 2006 #103 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2006 Αρχική απάντηση από g_0x [Σήμερα, στις 12:43] παντως ενα πραγμα που μου τη δινει στο φορουμ των αγγελιων του thelab.gr είναι να βλεπω αγγελιες που παραπεμπυν στο φλεα.ημαρτον ρε παιδια...νομιζω οι αγγελιες εδω είναι για αγοραπωλησιες και οχι για γνωστοποιησεις δημοπρασιων αλλων site... Θα παρω πρωτοβουλια να απαντησω στο τελευταιο σκελος του ποστ σουμιας και το κανω αρκετα συχνα αυτο που περιγραφεις.(εχω και δυο αντιστοιχες αγγελιες ανοιχτες ακομα)ο λογος ειναι απλος.Ειναι πολυ κουραστικο να βαζεις την ιδια αγγελια σε πεντε εξι fora καθε φορα που θες να πουλησεις κατι...να απαντας στον καθενα μεμονωμενα για αποριες παζαρια και τα σχετικα...να γινονται παρεξηγησεις επειδη δεν προλαβες να ενημερωσεις οτι το προιον πουληθηκε στο ταδε φορουμ αλλα δεν εκλεισα την αγγελια στο αλλο φορουμ... και παει λεγονταςνα βαζεις μια τιμη που μπορει να σου φαινεται λογικη αλλα ειναι εκτος πραγματικοτηταςμε αποτελεσμα ειτε να προκαλεις γελιο ειτε απλα να μην πουλας το προιον σου...(ενω στην δημοπρασια, οσο ειναι να παει θα παει εφοσον υπαρχει ενδιαφερον)την αγγελια την βλεπουν ολοι και ο καθενας οσο ειναι διατεθιμενος να προσφερει το κανει εκει και οχι σε π.μ σε γειτονικο φορουμ παντως αυτο που συζηταμε εχει απαγορευτει (κακιστα κατα την γνωμη μου)εαν κατι τετοιο προκαλει προβλημα και ενοχλει και εδω στο Labευχαριστως να τροποποιησω τις αγγελιες μουαρκει να υπαρξει μια επισημη θεση πανω στο ζητημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
g_0x Μάρτιος 17, 2006 #104 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2006 μη το παρεις προσωπικα παντως.απλα τη γνωμη μου ειπα.βασικα να πω την αληθεια μισω το φλεα.να κλεισει :devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Μάρτιος 17, 2006 #105 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2006 Αρχική απάντηση από g_0x [Σήμερα, στις 14:25] μη το παρεις προσωπικα παντως.απλα τη γνωμη μου ειπα. οχι ρε συ... προς θεου κι εγω την γνωμη μου σου λεω... η αλλη οψη του νομισματος που λενε Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelopas Μάρτιος 17, 2006 #106 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2006 Εν το μεταξυ δεν ξερω τι τυπος ειναι ο webmaster τους αλλα σιγουρα δεν εχει σχεση με επαγγελματιες.Aρπακολατζης του κερατα μου φαινεται...Του εχω στειλει 3 μαιλ για αγγελια που εχασα αξιας 500 ευρω λογω κολληματος του φλεα και δεν μου απαντησε.Οταν λεω κολλημα δεν λεω οτι το σιτε ηταν down.Επαιζε κανονικα αλλα εβγαλε αλλα αντι αλλων.Κανω μια προσφορα στις 12/02 στις 16:17 σε καποιο ποσο.Οταν εκλεισε παω να δω αν ειμαι ο πλειοδοτης και βλεπω οτι στις 12/02 16:17 εχω κανει προσφορα κατα 45 ευρω μεγαλυτερη(!!!!) κατι που δεν ισχυει και το ακομα πιο παραξενο ειναι οτι εχασα την δημοπρασια για 0,1 ευρω τη στιγμη που ο αριθμος αυξησης των προσφορων ειναι 5 ευρω!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
g_0x Μάρτιος 17, 2006 #107 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2006 χμμμμ.ρε ξεκολλατε απο το φλεα.εδω βλεπω εναν και αν τον ειχα μπροστα μου θα τον εβριζα ρε.επεξεργαστες Athlon XP 90Ε.andrew λεγεται το νικ του.συνιστω να τον αποφευγετε.ημαρτον δηλαδη ρε παιδια.και η μ..κια δε σου αφηνει να κανεις σχολια ουτε δημοσιες ερωτησεις οπως το ebay.ρε admins και τσακαλια του προγραμματισμου απο εδω μεσα.δε φτιαχνετε ενα site τετοιο σαν το ebay να κανουμε καμια σοβαρη δημοπρασια?γιατι παραπηγε το φλεα.καιρος ειναι να γινει κατι σοβαρο κ στην ελλαδα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάρτιος 17, 2006 #108 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2006 γιατι να τον βρισεις ρε φιλε , σε αναγκασε να το παρεις? οτι τιμη θελει θα βαλει , αν δε συμφωνεις τοτε απλα δε παιρνεις.Ασχετα αν ειναι εξωφρενικη η τιμη Link to comment Share on other sites More sharing options...
g_0x Μάρτιος 17, 2006 #109 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2006 δεν τον εβρισα ακομα...αλλα πολυ θα ηθελα.τροπος του λεγειν ρε συ.οκ ελευθερη οικονομια εχουμε αλλα επετρεψεμου τουλαχιστον να εκφρασω την διαφωνια μου με αυτον ελευθερα (που μαλλον αποτι δειχνει δεν εχει μπει σε site απο μαγαζι να δει τιμες για πολυ καιρο ή δεν ξερει οτι βγηκε νεο σοκετ για πισι.)τεσπα.flea sux. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Μάρτιος 18, 2006 #110 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2006 Ορίστε που γκρινιάζετε... http://www.fleamarket.gr/announcements/index.cfm?ID=96Και το καλύτερο... http://www.fleamarket.gr/announcements/index.cfm?ID=95Πάρτε να'χετε .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάρτιος 18, 2006 #111 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2006 wannabe ebay Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Μάρτιος 18, 2006 #112 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2006 Τώρα είδα αυτό με την πολιτική χρέωσης...Νομίζω πως είναι άρρωστο...Αποκλείεται να πίασει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelopas Μάρτιος 18, 2006 #113 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2006 Μα γιατι,θα αναβαθμιστει το επιπεδο τον υπηρεσιων που προσφερονται...με στοχο να φτασει τα στοιχειωδη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
subliminal Μάρτιος 18, 2006 #114 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2006 Χρέωση? Ναι, αμέ... πώς.. Μισό λεπτό.. παίρνω το καπελάκι μου και φεύγω! Η αλήθεια είναι πώς ειδικά τελυταία οι τιμές στα μεταχειρισμένα του flea έχουν τραβήξει την ανηφόρα... :...: Παρόλα αυτά δέν μπορούμε να λέμε ότι δέν υπάρχουν ευκαρίες και μερικές φορές μάλιστα πολύ καλές. Εγώ πχ πρίν μερικούς μήνες έφτασα στο σημείο να ξαποστείλω πακέτο για 105 ευρώ τα παρακάτω Xp3000 [barton, 333mhz] Abit nf7s Revision 2 msi K7n2delta Gigabyte 3d rocket pro Ricoh cdrw 16x :hi: Για τον andrew.... εκτός τόπου και χρόνου σίγουρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sbeetle Μάρτιος 18, 2006 #115 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2006 Από τη στιγμή που δεν υπάρχει ελληνικό ebay, το φλιμαρκετ είναι δυστυχώς ότι καλύτερο έχουμε. Αλλά επειδή είναι κάτω τη μισή μέρα, επειδή πολλοί πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες και διάφορα άλλα κουλά, η χρήση του καταντάει κουραστική και εκνευριστική για να μην πω και τίποτα άλλο. Αλλά δε βλέπω και καμιά άλλη λύση...Όσο για το νέο μέτρο της χρέωσης δεν κατάλαβα πως θα βελτιώσει τη χρηστικότητά του ή πως θα αποθαρρύνει τους γνωστούς κοροϊδοψάχτες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Μάρτιος 18, 2006 #116 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2006 Αρχική απάντηση από ea6gka γιατι να τον βρισεις ρε φιλε , σε αναγκασε να το παρεις? οτι τιμη θελει θα βαλει , αν δε συμφωνεις τοτε απλα δε παιρνεις.Ασχετα αν ειναι εξωφρενικη η τιμη Προφανως και ο καθενας δεν μπορει να βαζει οτι τιμη θελει. Οι τιμες πιστευω πρεπει να ελεγχονται και οπου δεν ειναι σωστες να μην επιτρεπεται να βγει στον αερα η δημοπρασια.Εσυ και εγω γνωριζουμε τα περι pc και σιγουρα δεν θα αγοραζαμε καποιον 3500+ για παραδειγμα για 500 ευρω. Γιατι να μην προστατευθει και ο αλλος που δεν γνωριζει ομως? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaguarOne Μάρτιος 18, 2006 Author #117 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2006 νομίζω ότι η αγορά μεταχειρισμένου προϋποθέτει ότι ο αγοραστής ψάχνει τι αγοράζει πριν το αγοράσει... είναι ελεύθερη αγορά και ότι έτσι πρέπει να μείνει. Αν μην τι άλλο η προστασία του αγοραστή/καταναλωτή θεσπίζεται απο νόμιμες αγορές απο καταστήματα του εμπορίου. Ο καλύτερος τρόπος αντιμετώπισης αυτών που βάζουν εξωφρενικές τιμές είναι η απομόνωση και η αδιαφορία, δεν μπορείς να τους κάνεις κάτι άλλο... Στο κάτω κατω δικαίωμα του είναι να βάλει ότι τιμή θέλει.. Αν ο αγοραστής αγοράζει στα τυφλά μεταχειρισμένα προϊόντα τα θέλει και ο κ@λος του να τον πιάσουν κορόιδο. Τέλος σχετικά με τις χρεώσεις του flea συμφωνώ (αν και 2% είναι πολύ), είναι μόνο για τα "πιστοποιημένα" μέλη που στο κάτω κάτω πουλάνε ποσότητες. Αν δεν πουλάνε ποσότητες τότε δεν τους επιρρεάζει και τόσο πολύ πια. Αποψή μου είναι ότι "there is no free sandwitch" Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάρτιος 18, 2006 #118 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2006 ναι δεν υπαρχει τετοιο πραμα οπως τσαμπε φαι , αλλα αμα ειναι να πληρωσεις το φαι ας ειναι ανθρωπινο οχι σκυλου. Απαραδεκτο site ειναι , δεν θυμαμαι μια(1) μερα να παιζει σωστα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
subliminal Μάρτιος 18, 2006 #119 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2006 Μετά από 5 χρόνια λειτουργίας, με την δική σας συμπαράσταση και συμμετοχή, το fleamarket.gr έχει εδραιωθεί ως το νούμερο 1 site δημοπρασιών στην Ελλάδα. Στην χώρα των τυφλών, βασιλεύει ο μονόφθαλμος! Εγώ από το 2002 που ολοκλήρωσα την πρώτη μου συναλλαγή δέν βλέπω καμία βελτίωση. Μπορώ να πώ μάλιστα ότι τα "εκτός λειτουργίας" έχουν αυξηθεί δραματικά (σε σημείο αηδίας). Παράλληλα έχει αυξηθεί και ο αριθμός αυτών που ψάχνουν για ανυποψίαστους χρήστες (κορόΪδα τέλος πάντων, άν και δέν μου αρέσει αυτός ο όρος). Είμαστε πλέον έτοιμοι να κάνουμε ένα βήμα μπροστά βελτιώνοντας την υποδομή, τις υπηρεσίες και τις λειτουργίες μας. Χαίρω πολύ, Κώστας! Δηλαδή? Κάτι πιό συγκεκριμένο? Μήπως τώρα θα αξιωθούν να απαντήσουν μία φορά σε mail? Για αυτό τον λόγο δημιουργήθηκε μία πολιτική χρέωσης μπλά μπλά μπλά Για ποιόν λόγο είπαμε? Για την γενική και αόριστη πρόταση Είμαστε πλέον έτοιμοι να κάνουμε ένα βήμα μπροστά βελτιώνοντας την υποδομή, τις υπηρεσίες και τις λειτουργίες μας... Η χρέωση έχει οριστεί στο 2% του συνολικού ποσού (για αγορές μεγαλύτερες των 100 ευρώ)Για τις επιτυχημένες πωλήσεις/δημοπρασίες ακινήτων η χρέωση είναι 0.5%. Για τις επιτυχημένες πωλήσεις/δημοπρασίες αυτοκινήτων, μηχανών και σκαφών η χρέωση είναι 1%. Είναι μια αναγκαία και εύλογη κίνηση καθώς θα συμβάλει σημαντικά στην ανοδική πορεία του fleamarket.gr προς όφελος όλων μας. Όποιος κατάλαβε ποιό το όφελος για εμάς τους χρήστες μήν μας κρατάει σε αγωνία! Διαφωνώ απίστευτα με την ποσοστιάια χρέωση. ’ν θα υπάρξει χρέωση αυτή θα πρέπει να είναι με κάποιο προκαθορισμένο χρηματικό ποσό κατα την γνώμη μου σύμφωνα με κάποια κριτήρια και σε καμία περίπτωση ποσοστιαία. 0.5% από ακίνητα??? Για ποιό λόγο? Επειδή την ώρα που έκλεινε η συναλλαγή κάποιος έξυνε τα χχχ του? Σε περίπτωση που μία επιτυχημένη συναλλαγή δεν ολοκληρωθεί, ο πωλητής μπορεί να «διαμαρτυρηθεί» στο fleamarket μέσω email ή τηλεφώνου. Θα πρέπει να παρουσιαστούν στοιχεία όπως αρνητική αξιολόγηση ή άλλες γραπτές αποδείξεις που να δείχνουν ότι η συναλλαγή δεν ολοκληρώθηκε -...σας λέω ο χρήστης τρία_πουλάκια_κάθονταν που χτύπησε την geforce 2mx400 στα 150 ευρώ είναι ανύπαρκτος. όπως και ό χρήστης soyKanoPlaka που σταμάτησε στα 148.5 - 2,5 ευρώ κύριε - Μα... - 2.5 ευρώ εκτός άν έχετε αποδείξεις! Πέρα από τηλεφωνική επαλήθευση δέν μπορώ να καταλάβω πώς θα αποδειχθεί ότ μια συναλλαγή δέν ολοκληρώθηκε χωρίς υπαιτιότητα του δημοπρατούντα. Γραπτή απόδειξη? Σιγά μήν καλούμε και συμβολαιογράφο... Καταβάλλονται μεγάλες προσπάθειες για την διατήρηση της αξιοπιστίας του fleamarket και των μελών του, ώστε να πραγματοποιούνται σωστές συναλλαγές σε ένα ασφαλές και αποδοτικό περιβάλλον για όλους. Συγκινητικό.. Περισσότερη πλάκα έχει το κλείσιμο Για οποιαδήποτε απορία και διευκρίνηση παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο .... χαχα! Όποιος επικοινωνήσει και του απαντήσουν ας μας το πεί! Βέβαια στο συγκεκριμένο ίσως και να απαντήσουν. Σε "μικρότερης σημασίας" ζητήματα δέν κάνουν τον κόπο πάντως. Με εκτίμηση, (στην τσέπη σας)Fleamarket.gr Να ολοκληρώσω και εγώ... Δέν είμαι γενικά αντίθετος σε μία πολιτική χρέωσης αλλά όχι με αυτό το σύστημα και όχι από το συνοθύλευμα που ονομάζεται fleamarket. ’ς το μετονομάσουν σε fleemarket! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gus8511 Μάρτιος 18, 2006 #120 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2006 φιλε μου συμφωνω απολυτα μαζι σουγιαυτο το λογο μετα απο 2 σχεδον χρονια χρησης του fleamarketτελικα τωρα 8α προτιμησω το 123sold.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.