oktech Σεπτέμβριος 19, 2005 #61 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2005 Τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου.. και μετά από την 1563 αναβάθμιση (αφαίρεση δεδομένων από την βάση) θα πάει καλά για 2-3 μήνες αφού ξεπεραστούν τα προβλήματα του αναβαθμισμένου server (έγινε με επιτυχία αλλαγή πολύπριζου) και επέλθει ηρεμία στο σύστημα, δηλαδή μειωθούν οι χρήστες κι άλλο... οι πραγματικοί, αυτοί που αγοράζουν και πουλάνε και όχι οι εγγεγραμμένοι προφανώς..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Σεπτέμβριος 19, 2005 #62 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2005 Αρχική απάντηση από fotme [Χθες, στις 23:08] πλεον δεν βγαινει καν η σελιδα, τι γινεται? ελεγαν για 24-48.......24-48 μεχρι να κλεισει τελειως? ΔΕΝ το κατάλαβες μάλλον τι έλεγαν......Έλεγαν για τον (24-48) 24μήνα του 2048...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaguarOne Σεπτέμβριος 19, 2005 Author #63 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2005 15 Σεπτεβρη .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Σεπτέμβριος 20, 2005 #64 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2005 Αρχική απάντηση από hipro5 ΔΕΝ το κατάλαβες μάλλον τι έλεγαν......Έλεγαν για τον (24-48) 24μήνα του 2048...... Χεχεχε, Link to comment Share on other sites More sharing options...
planetman Σεπτέμβριος 20, 2005 #65 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2005 Εγώ πάντως δεν μπορώ να μπω αρκετές μέρες τώρα. Μακάρι να επανέλθει πάντως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stknightmare Σεπτέμβριος 20, 2005 #66 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2005 Θα ανεβει που θα παει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oktech Σεπτέμβριος 20, 2005 #67 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2005 Αρχική απάντηση από stknightmare Θα ανεβει που θα παει. Κι αν δεν ανέβει πιο κάτω δεν πάει οπότε άγχος ουδέν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
phovos Σεπτέμβριος 21, 2005 #68 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2005 Παιδια δεν μπαινει με το παλιο ονομα... δοκιμάστε το www.koukouroukoumarket.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
chriss Σεπτέμβριος 21, 2005 #69 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2005 Αμα δεν καταργήσουν το ColdFusion προκοπή δεν βλέπουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chriss Σεπτέμβριος 21, 2005 #70 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2005 Γιατι δεν ερχεται κανενας να κάνει το ebay.gr να ησυχάσουμε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Σεπτέμβριος 21, 2005 #71 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2005 Κουκουρούκουμάρκετ ΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikos007 Σεπτέμβριος 23, 2005 #72 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2005 Για να δουμε....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris137 Σεπτέμβριος 23, 2005 #73 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2005 Βρε παιδια ηδη εχουμε!!! www.ibid.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaguarOne Σεπτέμβριος 23, 2005 Author #74 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2005 Αρχική απάντηση από Aris137 [Σήμερα, στις 10:11] Βρε παιδια ηδη εχουμε!!! www.ibid.gr Μπούρδα, βλακεία, αηδία! "Στη δημοπρασία αυτή υπάρχει ελάχιστη τιμή πώλησης αλλά ο πωλητής έχει απενεργοποιήσει τη δυνατότητα να φαίνεται πότε έχει ξεπερασθεί." Κρυφτούλι θα παίζουμε???"Επειδή η ελάχιστη τιμή πώλησης δεν είναι ορατή, η διαδικασία αυτόματης προσφοράς δεν ισχύει και όλες οι προσφορές γίνονται ακριβώς στο ποσό που δίνει κάθε υποψήφιος αγοραστής." ΛΟΛ??Έχει και τερματισμό της δημοπρασίας... αν είναι δυνατόν δλδ.... πολλά options που βοηθάνε τους πωλητές.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris137 Σεπτέμβριος 24, 2005 #75 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2005 Aπο το τιποτα καλο ειναι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikos007 Σεπτέμβριος 24, 2005 #76 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2005 Προσωπικη μου γνωμη. ΜΑΠΑ ΕΙΝΑΙ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabriel Σεπτέμβριος 24, 2005 #77 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2005 Σαν το flea δεν ειναι...'Αντε να δούμε αν σήμερα θα επανέλθει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
a4dtm Σεπτέμβριος 24, 2005 #78 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2005 Το μονο που εχω να πω ειναι οτι θα πρεπει να ντρεπονται για τα ψεματα και τις ''παπατζες'' που μας λενε.Για αλλη μια φορα μας δουλεψανε οτι και καλα σημερα 24 θα δουλευε το site αλλα τελικα π@π@ρι@. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oktech Σεπτέμβριος 24, 2005 #79 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2005 Και να σκεφτεί κανείς, ότι αυτά που χρειάζεται ένα τέτοιο site με κανα 3χίλιαρο πραγματικούς χρήστες είναι μηδαμινά... όσο το ξέρω το Flea, όλο αναβάθμιση στην αναβάθμιση είναι ... το ουσιαστικό, που είναι η από μηδενικής βάσης εκκαθάριση και ή αλλαγή του κώδικα, δεν έχει γίνει ούτε θα γίνει γιατί πολύ απλά, οι υπεύθυνοι αυτού του site, ανεύθυνοι κατά καιρούς, δεν πήραν ποτέ την απόφαση να το αναπτύξουν πέρα από μικροσυμφέροντα διαφόρων ομάδων χρηστών και τύποις πελατών....Από όσο μπορώ να ξέρω, μέχρι και προτάσεις για εξαγορά είχαν γίνει αλλά όπως λέει ο λαός μας, όποιος θέλει τα πολλά, χάνει και τα λίγα... όσο για τα ανταγωνιστικά με το Flea site, το μόνο που μπορώ να πώ είναι ότι χάριν ενός ανύπαρκτου ανταγωνισμού χάσαν τα αυγά και τα πασχάλια καθώς και κάθε μορφής αξιοπρέπεια, ενώ, δεν εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρείες που τους δόθηκαν.. νταξ, οι Έλληνες τα ξέρουμε όλα και δεν χρειαζόμαστε ποτέ βοήθεια από κάποιους που αποδεδειγμένα είναι πιο πάνω από μας.. Με αυτά και αυτά, δέν είναι τυχαίο ότι αντί να υπάρχει αυτή τη στιγμή ένα πετυχημένο site δημοπρασιών στην χώρα μας, έχουν οδηγηθεί όλοι οι πιθανοί χρήστες στο μεγάλο αμερικάνικο site. Σηκώνω λέει τα χεράκια μου, να βγάλω τα ματάκια μου!Και να σκεφτεί κανείς, ότι "έκοψα" από το Flea λίγο πρίν γίνουν ουσιώδεις αλλαγές, κάτι που ποτέ δεν έγινε... Το παρακάτω site είναι δικό μου.. κόστισε κανα 2χίλιαρο και έχει μηνιαία έξοδα κάτω από 50 ευρώ το μήνα και πολλά λέω.. όποιος σοβαρά ενδιαφέρετε, μπορεί να μιλήσει μαζί μου και να το αναλάβει free, για να μήν πώ ότι αν θέλουν τα παιδιά από το TheLab, μπορούν να το χρησιμοποιήσουν αντί για το τμήμα του forum αγοραπωλησιών και αγγελιών κλπ.... http://www.ok-bids.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Σεπτέμβριος 25, 2005 #80 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2005 http://www.fleamarket.gr/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.