Jump to content

Fleamarket Τέλος?

JaguarOne

Recommended Posts

Χθες παντως μπηκα κανονικοτατα την ωρα που εγραψα το ποστ.Λιγο αργοτερα εβγαζε το μηνυμα που λεει ο blade_pan.Οποτε τιποτα δεν φαινεται ν'αλλαζει..

• Replies 156
  • Created
  • Last Reply

ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΥΝΤΗΡHΣΗ ΣΤΟ SERVER

ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΤΕ ΠΑΛΙ ΣΕ ΛΙΓΟ.

ΖΗΤΟΥΜΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡAIΤΗΤΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ fleamarket.gr

"ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ,

ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ FLEAMARKET.GR ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ.

ΖΗΤΑΜΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ"

Πόσα προβλήματα θα υπάρχουν με την επαναφορά του συστήματος άραγε; ?????

Δεν πειραζει που αργει...αλλα να το φτιαξουν σωστα!

Διοτι γινονται κατι κουλα του στυλ...οτι μια δημοπρασια μου την ειχε καταχωρησει σε αλλο χρηστη:blink:

Και μια ανανεωση του site δε βλαπτει!

Κι εμένα μου είχε κάνει κάτι παραξενιές, όπως να χάνονται αξιολογήσεις ή μια φορά που είχα κερδίσει σε μια δημοπρασία δεν μπορούσα να δω τα στοιχεία του πωλητή και αμέσως μετά χάθηκε και η ίδια η δημοπρασία!

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ,

ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ FLEAMARKET.GR ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ.

ΖΗΤΑΜΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ

morfeas-dsl-: κάνε κανά clear cache γιατί δούλευε και πριν αφού ξαναματαξεκίνησα τη δημοπρασία μου, αλλά και τώρα που ξαναμπήκα και το γύρισα λίγο σε σελίδες που δεν είχα ξαναμπεί ;)

Φαίνεται να δουλεύει τώρα. Ευτυχώς δεν έχασε αξιολογήσεις όπως κάποια άλλη φορά που έχασα καμμιά 10αριά. Ελπίζω να συνεχίσει να δουλεύει κανονικά γιατί παρά τα προβληματά του, δεν υπάρχουν αξιόλογες εναλλακτικές.

Τι σχεση εχει η μνημη αφου οταν πατας ανανεωση ετσι και αλλιως τα ξαναπερνει τα δεδομενα.

τεσπα.το μηνυμα που εγραψα πιο πανω βγαζει

Ok... Μάλλον το στήνουν τώρα που μιλάμε. Τώρα που το είδα ξανά, η κεντρική έχει το μήνυμα που λέτε, αλλά παίζουν οι πίσω: http://www.fleamarket.gr/seller/sellerhome.cfm?username=Wizard

Θα δείτε κιόλας, ότι άνοιξα τη δημοπρασία πριν 30'

morfeas-dsl-: Όταν πατάς "Ανανέωση" ή "Refresh/Reload" τότε σου ξαναφορτώνει τα δεδομένα ο browser. Αν τα έχει στην cache, από εκεί θα στα φέρει. Για να κάνεις παράκαμψη της cache, χρειάζεται να πατήσεις Ctrl+F5 ;)

Υποθετω πως το site ειναι σωστο.

Οταν πατας ανανεωση περνεις ενα coockie.Αν το site εχει αλλαξει και εχει αλλαξει και το coockie ετσι ωστε να το γνωριζει το pc σου περνει τα δεδομενα,διαφορετικα αν εχει αλλαξει το site αλλα δεν εχει αλλαξει το cookie σου δινεται η εντυπωση οτι εχει μεινει το ιδιο.

Eπισης αν χρησιμοποιεις firefox ειναι πιο δυσκολο να σου δωθει αυτη η αντυπωση.Ο explorer κανει νερα σε καποια

Το ctrl+f5 απλα σβηνει το cookie και σε αναγαζει ετσι και αλλιως να ξαναφορτωσεις το site

Τουλαχιστον αυτα εγω γνωριζω

Έχασα 1 αξιολόγηση.

Κέρδισε ένας μία καταχώρησή μου στα 120 ενώ πουλήθηκε στα 150 σε άλλον που είχε κάνει προσφορά....

Έχασα μία καταχώρηση καλά αυτό είναι το ελάχιστο.

Προβλέπεται "δημοπρατικός" οίστρος τις επόμενς 2 ημέρες!!...

σωστα...φαινεται να δουλευει κανονικα αλλα εχει ελαχιστες δημοπρασιες!

Τα εκαναν ολα delete!;)

Ειδα μια δημοπρασια ρε παιδια και γελαγα. Την επικολω

ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΚΑΙ ΗΧΟΥ ΑΠΟ ΒΙΝΤΕΟ Η DVD ΣΤΙΣ TV ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΑΣ ME MIKRO ΠΡΟΒΛΗΜΑ(ΔΕΝ ΜΕΤΑΔΙΔΕΙ) ΙΣΩΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΡΥΘΜΙΣΗ ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΑΣ ΤΟ ΚΤΥΠΗΣΕI

To xρωμα προφανως εγω το αλλαξα!

πλεον δεν βγαινει καν η σελιδα, τι γινεται? ελεγαν για 24-48.......24-48 μεχρι να κλεισει τελειως?

Μας δουλευουν ρε παιδες?

Ας πουν θα ειναι κλειστο για ταδε χρωνικο διαστημα...

Πεε ρε Π.....!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.