deadlock7 Σεπτέμβριος 10, 2005 #41 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2005 Χθες παντως μπηκα κανονικοτατα την ωρα που εγραψα το ποστ.Λιγο αργοτερα εβγαζε το μηνυμα που λεει ο blade_pan.Οποτε τιποτα δεν φαινεται ν'αλλαζει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Σεπτέμβριος 10, 2005 #42 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2005 ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΥΝΤΗΡHΣΗ ΣΤΟ SERVERΠΡΟΣΠΑΘΗΣΤΕ ΠΑΛΙ ΣΕ ΛΙΓΟ. ΖΗΤΟΥΜΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡAIΤΗΤΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ fleamarket.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
mode_80 Σεπτέμβριος 11, 2005 #43 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2005 "ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ,ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ FLEAMARKET.GR ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ.ΖΗΤΑΜΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ"Πόσα προβλήματα θα υπάρχουν με την επαναφορά του συστήματος άραγε; ????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Σεπτέμβριος 11, 2005 #44 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2005 Δεν πειραζει που αργει...αλλα να το φτιαξουν σωστα! Διοτι γινονται κατι κουλα του στυλ...οτι μια δημοπρασια μου την ειχε καταχωρησει σε αλλο χρηστη Και μια ανανεωση του site δε βλαπτει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mode_80 Σεπτέμβριος 11, 2005 #45 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2005 Κι εμένα μου είχε κάνει κάτι παραξενιές, όπως να χάνονται αξιολογήσεις ή μια φορά που είχα κερδίσει σε μια δημοπρασία δεν μπορούσα να δω τα στοιχεία του πωλητή και αμέσως μετά χάθηκε και η ίδια η δημοπρασία! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Σεπτέμβριος 13, 2005 #46 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2005 Φαίνεται να λειτουργεί κανονικά σήμερα.Ας ελπίσουμε ότι θα συνεχίσει έτσι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Σεπτέμβριος 13, 2005 #47 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2005 ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ,ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ FLEAMARKET.GR ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ.ΖΗΤΑΜΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Σεπτέμβριος 13, 2005 #48 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2005 morfeas-dsl-: κάνε κανά clear cache γιατί δούλευε και πριν αφού ξαναματαξεκίνησα τη δημοπρασία μου, αλλά και τώρα που ξαναμπήκα και το γύρισα λίγο σε σελίδες που δεν είχα ξαναμπεί Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimmyFox Σεπτέμβριος 13, 2005 #49 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2005 Φαίνεται να δουλεύει τώρα. Ευτυχώς δεν έχασε αξιολογήσεις όπως κάποια άλλη φορά που έχασα καμμιά 10αριά. Ελπίζω να συνεχίσει να δουλεύει κανονικά γιατί παρά τα προβληματά του, δεν υπάρχουν αξιόλογες εναλλακτικές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
defiant Σεπτέμβριος 13, 2005 #50 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2005 Και μενα το ιδιο μηνυμα με τον morfeas-dsl- βγαζει.Εχω κανει clear cache. Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Σεπτέμβριος 13, 2005 #51 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2005 Τι σχεση εχει η μνημη αφου οταν πατας ανανεωση ετσι και αλλιως τα ξαναπερνει τα δεδομενα.τεσπα.το μηνυμα που εγραψα πιο πανω βγαζει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Σεπτέμβριος 13, 2005 #52 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2005 Ok... Μάλλον το στήνουν τώρα που μιλάμε. Τώρα που το είδα ξανά, η κεντρική έχει το μήνυμα που λέτε, αλλά παίζουν οι πίσω: http://www.fleamarket.gr/seller/sellerhome.cfm?username=Wizard Θα δείτε κιόλας, ότι άνοιξα τη δημοπρασία πριν 30' morfeas-dsl-: Όταν πατάς "Ανανέωση" ή "Refresh/Reload" τότε σου ξαναφορτώνει τα δεδομένα ο browser. Αν τα έχει στην cache, από εκεί θα στα φέρει. Για να κάνεις παράκαμψη της cache, χρειάζεται να πατήσεις Ctrl+F5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Σεπτέμβριος 13, 2005 #53 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2005 Υποθετω πως το site ειναι σωστο.Οταν πατας ανανεωση περνεις ενα coockie.Αν το site εχει αλλαξει και εχει αλλαξει και το coockie ετσι ωστε να το γνωριζει το pc σου περνει τα δεδομενα,διαφορετικα αν εχει αλλαξει το site αλλα δεν εχει αλλαξει το cookie σου δινεται η εντυπωση οτι εχει μεινει το ιδιο.Eπισης αν χρησιμοποιεις firefox ειναι πιο δυσκολο να σου δωθει αυτη η αντυπωση.Ο explorer κανει νερα σε καποιαΤο ctrl+f5 απλα σβηνει το cookie και σε αναγαζει ετσι και αλλιως να ξαναφορτωσεις το siteΤουλαχιστον αυτα εγω γνωριζω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Σεπτέμβριος 13, 2005 #54 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2005 Έχασα 1 αξιολόγηση.Κέρδισε ένας μία καταχώρησή μου στα 120 ενώ πουλήθηκε στα 150 σε άλλον που είχε κάνει προσφορά....Έχασα μία καταχώρηση καλά αυτό είναι το ελάχιστο.Προβλέπεται "δημοπρατικός" οίστρος τις επόμενς 2 ημέρες!!... Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Σεπτέμβριος 13, 2005 #55 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2005 σωστα...φαινεται να δουλευει κανονικα αλλα εχει ελαχιστες δημοπρασιες! Τα εκαναν ολα delete! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mode_80 Σεπτέμβριος 14, 2005 #56 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2005 Δεν τις έσβησαν, απλά πέρασαν οι μέρες και έληξαν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Σεπτέμβριος 14, 2005 #57 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2005 Ειδα μια δημοπρασια ρε παιδια και γελαγα. Την επικολωΑΝΑΜΕΤΑΔΟΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΚΑΙ ΗΧΟΥ ΑΠΟ ΒΙΝΤΕΟ Η DVD ΣΤΙΣ TV ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΑΣ ME MIKRO ΠΡΟΒΛΗΜΑ(ΔΕΝ ΜΕΤΑΔΙΔΕΙ) ΙΣΩΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΡΥΘΜΙΣΗ ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΑΣ ΤΟ ΚΤΥΠΗΣΕITo xρωμα προφανως εγω το αλλαξα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotme Σεπτέμβριος 15, 2005 #58 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2005 Και παλι κατω για 24-48 ωρες.........ειδομεν Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotme Σεπτέμβριος 18, 2005 #59 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2005 πλεον δεν βγαινει καν η σελιδα, τι γινεται? ελεγαν για 24-48.......24-48 μεχρι να κλεισει τελειως? Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Σεπτέμβριος 18, 2005 #60 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2005 Μας δουλευουν ρε παιδες?Ας πουν θα ειναι κλειστο για ταδε χρωνικο διαστημα...Πεε ρε Π.....! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.