schumifer Σεπτέμβριος 8, 2005 #21 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2005 Βάλε ένα δωδεκάρη να φυσάει γενικώς την κάρτα και ειδικώς τα μνημοψυκτράκια. Κάποιοι έχουν δει τις μνήμες τους να ψήνονται με ψύκτρες χωρίς ανεμιστήρα. Από την άλλη αν μπορούσες να κάνεις το μπλοκ να εφάπτεται κάπως έστω και λίγο με τα ψυκτράκια όλα θα ήταν καλύτερα (φαντάζομαι ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolakis13 Σεπτέμβριος 8, 2005 #22 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2005 Το εχω κανει ηδη αυτο και στο 3d voltage Μου βγαζει 1.4βολτ και δεν παει παραπάνω. Υπαρχει κανας τροπος να το κανω ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Σεπτέμβριος 8, 2005 #23 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2005 extend voltages δεν έχει?το τσεκάρεις και πάει μέχρι 1,6 συνήθως Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Σεπτέμβριος 8, 2005 #24 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2005 βάλαμε ένα block απο 5950 (11's) σε μια AGP 6800GT ASUS αλλά διαφορά σε θερμοκρασίες προς τα κάτω δεν έιδαμε....τι μπορεί να παίζει?πόσο να σφίξω?επίσης τα ρεύματα εδώ δεν έδωσαν ουτε ΜHz why???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overclocker Σεπτέμβριος 8, 2005 Author #25 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2005 Εισαι συγουρος οτι κανει καλη επαφη???Παραξενω να μην ειδες διαφορες σε θερμοκρασια...Εγω επεσα 20 βαθμους.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cptkoulis Σεπτέμβριος 8, 2005 #26 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2005 εγω εγδυσα την 7800 και εβαλα το μετριοτατο μπλοκ της ασετεκ και ειδα -17 και οι μνημες γυμνες Link to comment Share on other sites More sharing options...
outlaw Σεπτέμβριος 8, 2005 #27 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2005 Αρχική απάντηση από DarkSaga [Σήμερα, στις 13:57] βάλαμε ένα block απο 5950 (11's) σε μια AGP 6800GT ASUS αλλά διαφορά σε θερμοκρασίες προς τα κάτω δεν έιδαμε.... τι μπορεί να παίζει? πόσο να σφίξω? επίσης τα ρεύματα εδώ δεν έδωσαν ουτε ΜHz why???? Φοράει NV48 και οι temps είναι ήδη καταπληκτικές....με το nv5 51 full load:).....το vcore άμα δείς το VID είναι 1.2 και ο vregulator ανεβάζει σε.....μέτρα το ΤΡ3 ή το ΤΡ1...εάν έδωσες ρεύμα μέσω του Nibitor απλά δεν πιάνει...το μόντ δουλεύει όμως Link to comment Share on other sites More sharing options...
cptkoulis Σεπτέμβριος 16, 2005 #28 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2005 επειδη καποιοι ρωτουσαν.........http://www.dangerdenstore.com/product.php?productid=189&cat=48&page=1ρωτησα ηδη στο κεντρο,δεν υπαρχει και μαλλον δε θα ερθει ποτε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.