Overclocker Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6, 2005 Ψαχνω εδω και λιγο καιρο για ενα μπλοκ για την 6800... Βασικα ηθελα το μεγαλο της Danger Den αυτο που πιανει και τις μνημες αλλα τελικα βρηκα το Maze 4 της ιδιας εταιριας και ειπα να το βαλω.... Η καρτα αφου γδυθηκε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overclocker Σεπτέμβριος 6, 2005 Author #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2005 Το πολυ καλο και αρκετα βαρυ Cooler της MSI... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overclocker Σεπτέμβριος 6, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2005 Και μια απο πισω οπου φαινονται τα Pads για τις μνημες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overclocker Σεπτέμβριος 6, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2005 Και με το μπλοκ και τις ψυκτρες τοποθετημενα.... Στα τσιπακια της μνημης που ειναι κοντα στις εισαγωγες του μπλοκ εβαλα αλλα ψυχτρακια για να μην βρισκουν.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overclocker Σεπτέμβριος 6, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2005 Και μια απο πισω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overclocker Σεπτέμβριος 6, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2005 Λοιπον πριν με το Cooler το δικο της ειχα Idle 55 βαθμους και Full Load 75 τωρα με το νερο εχω Idle 45 και Full Load 53!!!!!!!!!!Το μπλοκ εκανε γυρω στους 20 βαθμους διαφορα....Εβαλα την καρτα να στρεσαριστει με λοοπ απο 3d mark 05,με το Hardware monιtor στο background για να βλεπω θερμοκρασιες clocks κ.α,στα 430/1050... Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι πολλες φορες ριχνει το GPU στα 350...Εχω βαλει και τα 2D και τα 3D στην ιδια ταχυτητα αλλα και παλι το ριχνει στα default του bios...Δεν εχω δςσει ακομα ρευμα ειμαι με 1.3 λετε να δωσω 1.4 απο bios οπως οι ultra??Χωρις αλλαγη στα βολτ ποσο λετε να παει??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Σεπτέμβριος 6, 2005 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2005 πρεπει να ειναι πολυ καλο block... ποσο το πηρες? και απο που? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overclocker Σεπτέμβριος 6, 2005 Author #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2005 Το πειρα απο τον Trooper ειχε αλλο ενα αν ενδιαφερεσαι....Τωρα την εχω και δουλευει με ταση1,4 στα 440/1100...Πιστευω να μην την παρω στα χερια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefanos9 Σεπτέμβριος 6, 2005 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2005 Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι πολλες φορες ριχνει το GPU στα 350...ενεργοποιηται το Throttling, προφανως το core δεν αντεχει το inner temp /λες μνημες μπαα??...To βλεπω δυσκολο να τη παρεις στα χερια αφου ολες εχουν thermal throttling..Ψυκτρακι με χαμηλο προφιλ που βρηκες?Σε 1/2" ειναι το block ?Εγω που θελω 3/8" μπορω να κανω κατι ??Λολ, δεν ξερω αλλα αυτα τα ψυκτρακια στις μνημες δεν θα ειναι χειροτερα απο πριν με τη stock ??Ποσο πηγαιναν οι μνημες με stock cooling ?Για το core to maze4 ειναι πολυ καλο..Το μεγαλο της Danger Den υπαρχει Ελλαδα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overclocker Σεπτέμβριος 6, 2005 Author #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2005 Τα χαμηλα ψυχτρακια τα ειχα με ενα σετ για την 4200Τι...Το μπλοκ εχει 1/2 εισαγωγες αλλα αλλαζουν ειναι βιδωτες...Οι μνημες πηγαιναν χειροτερα με την στοκ απο οτι τωρα....Μαλλον γιατι το μπλοκ παιρνει θερμοτητα απο τον πυρηνα και χαλαρωνει ολη την καρτα...Ασε και εγω το μεγαλο μπλοκ ηθελα να εχει και τις μνημες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Σεπτέμβριος 6, 2005 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2005 μαξ δοκιμασες με 1.4 vcore σου πηγε 440??? με 1.3 ποσο πηγες???Οχι μαρκ...κανονικες συνθηκες παιχνιδιου με AA/AF δοκιμασε να σφιξεις λιγο παραπανω το μπλοκ...ο vagouridis θυμαμαι ειχε παει 470 core και γενικα με 1.4 και νερο 450+ πρεπει να τα εχεις χαλαρα πιστευω. Μην φοβασαι δεν παιρνεις τιποτα στο χερι...1.4 vcore εχουν οι ultra απο την μανα τους... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overclocker Σεπτέμβριος 7, 2005 Author #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2005 Οκ θα δοκιμασω με 1,4 και 450....τωρα την εχω παλι σε 1,3 και 425/1100 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Σεπτέμβριος 7, 2005 #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2005 πάντως δεν ξέρω πόσο καλό είναι να μειώνεται η ψύξη στις μνήμες με μικρά block.γενικά για block 6800 τό χετε ψάξει τι παίζει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Σεπτέμβριος 7, 2005 #14 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2005 Αρχική απάντηση από sotiris [Σήμερα, στις 13:52] πάντως δεν ξέρω πόσο καλό είναι να μειώνεται η ψύξη στις μνήμες με μικρά block.γενικά για block 6800 τό χετε ψάξει τι παίζει? Παιζει 11:T: Παιζει DD σαν αυτο πηρε ο overclocker αλλα και το λιγο μεγαλυτεροΠαιζει αυτο που ψυχει ολη την καρτα αλλα δεν ξερω αν κανει και για 7ΧΧΧΤελος παιζει και αυτο: Swiftech MCW50-T 80 watt pelt+6800 clip:devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefanos9 Σεπτέμβριος 7, 2005 #15 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2005 Το 1.3 σε 1.4vollts πως το εκανες?Μοντα ? Bios Flash?μπορει να γινει με software program ??Του 11 το block ειναι για ολη τη καρτα (οχι μαλον)? και ποσο κανει ? Αχ και το θελω με 3/8...Αυτα για ολη τη καρτα πρεπει να ειναι πολυ ακριβα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Σεπτέμβριος 7, 2005 #16 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2005 Σου απανταω στην ερωτηση που λογικα απευθυνεται προς εμενα.Το 1.3 σε 1.4 το κανεις με bios update πειραζοντας το bios.Παει μεχρι 1.5 ετσι μετα θελει μοντ η καρτα.Υπαρχει θρεαντ στο λαβ που απαντουν ακριβως σε αυτο το θεμα.Μαλιστα ειναι και προσφατο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overclocker Σεπτέμβριος 7, 2005 Author #17 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2005 Εβαλα 1,4V με το NiBiTor και 435/1100 και μετα απο κανα 30λεπτο Fate(καλουλι RPG) (χωρις να βγαζει κανενα artifact...) εγινε χαλια η οθονη και κολλησε.........Να αρχισω να ανησυχω???Εχω χαλια κομματι?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Σεπτέμβριος 7, 2005 #18 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2005 Αρχική απάντηση από overclocker Εβαλα 1,4V με το NiBiTor και 435/1100 και μετα απο κανα 30λεπτο Fate(καλουλι RPG) (χωρις να βγαζει κανενα artifact...) εγινε χαλια η οθονη και κολλησε.........Να αρχισω να ανησυχω???Εχω χαλια κομματι?? γενικά αν θες να τεστάρεις κάρτα, καλό είναι να βάζεις ένα βαρύ παιχνίδι π.χ. doom3, και να κάνεις συνεχώς κύκλους με το ποντίκι και γενικά απότομες κινήσεις. όταν δεις τα πρώτα artifacts πρέπει να κατέβεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolakis13 Σεπτέμβριος 8, 2005 #19 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2005 Πως βλέπω στα πόσα βολτ ειναι τωρα ο πυρήνας της κάρτας μου (Albatron 6600gt)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overclocker Σεπτέμβριος 8, 2005 Author #20 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2005 Αποθηκευσε το Βιος με nvflash και διαβασε το με το NiBiTor για να δεις ποσα βολτ εχει η 6600 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.