BeetleJuice Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6, 2005 προφανες το ερωτημαηθελα απλα να μαθω ποσο καλη ειναι η msi 6800gt και ποσο καλη ειναι η leadtekαποτι εχω δει ολοι στηριζουν την leadtekαλλα γιατι ομως? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Σεπτέμβριος 6, 2005 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2005 H leadtek έχει μια μεγάλη ψήκτρα και στο πίσω μέρος της κάρτας (backplate) όχι μόνο στο κάτω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Σεπτέμβριος 6, 2005 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2005 η δικια μου η ουλτρα παει για πλακα με το γομαρι αυτο 460 στο πυρηνα, οποτε κανε τους υπολογισμους σου και βαλε καλοκαιρι, ζεστη και 460 σταθερα. Οχι και ασχημα για εργοστασιακη ψυκτρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bird Σεπτέμβριος 8, 2005 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2005 Οπως ειπε και ο Frost η καρτα εχει γομαρη ανεμιστηρα και ανεβαζει αρκετα.2 μηνες που την ειχα δεν παρουσιασε κανενα προβλημα και δεν χρειαζεται ψυξη για να την ανεβασεις.Το μονο προβλημα ειναι οτι το cooler ειναι τερατωδες Οποτε αν θες sli se dfi ξεχασετο εκτος και αν βαλεις Wc:whistling Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Σεπτέμβριος 8, 2005 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2005 επισης...με 1.3 μαμα ταση κατω απο τον ζεστο πρεσκοτ 400/1100 wow με φουλ ΑΑ/ΑΦ και ποιοτητα.Χωρις ΑΑ/ΑΦ παει 425/1100 Στον ΑΜΔ που ειχε 10 βαθμους κατω πηγαινε με ΑΑ/ΑΦ 425/1100...Απλα σπερνει.. Μην ξεχνας οτι πισω απο την leadtek ειναι η foxconn!!! Απλα για nvidia leadtek +Gainward ειναι οι καλυτερες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Σεπτέμβριος 8, 2005 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2005 nos , νομιζω οτι η μαμα ψυκτρα ειναι καλυτερη μαν Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Σεπτέμβριος 8, 2005 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka nos , νομιζω οτι η μαμα ψυκτρα ειναι καλυτερη μαν :T: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Σεπτέμβριος 8, 2005 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka nos , νομιζω οτι η μαμα ψυκτρα ειναι καλυτερη μαν οπωσδηποτε στο εχω πει μαλιστα...ειναι 1-2 βαθμους κατω απο το αρτικ...δεν βλεπεις στην πρωτη φωτο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Σεπτέμβριος 8, 2005 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2005 Παιδες και γω μαλλον συμφωνω...Ειχα αρχικα την MSI με το κοκκινο PCB που ειχε μια αρκετά ωραια βαρια χαλκινη ψυκτρα...Μετα απο το θανατο της μου ηρθε η πρασινη MSI με την απαραδεκτη ηλιθια ψυκτρα(σιδερο+αλουμινιο) Ετσι λογω του οτι κολλουσε η καρτα λογω της θερμανσης,αλλαξα την ψυκτρα με αυτην που εχει και ο Nos-dio...απλα δεν ξερω αν ειναι ιδια ή χειροτερη,παντως καλυτερη δεν ειναι! Ετσι ακομη και τωρα αν κανω λιγο Oc πάπαλα! Ποια ψύκτρα προτεινετε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Σεπτέμβριος 8, 2005 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2005 Αρχική απάντηση από blade_pan Παιδες και γω μαλλον συμφωνω...Ειχα αρχικα την MSI με το κοκκινο PCB που ειχε μια αρκετά ωραια βαρια χαλκινη ψυκτρα...Μετα απο το θανατο της μου ηρθε η πρασινη MSI με την απαραδεκτη ηλιθια ψυκτρα(σιδερο+αλουμινιο) Ετσι λογω του οτι κολλουσε η καρτα λογω της θερμανσης,αλλαξα την ψυκτρα με αυτην που εχει και ο Nos-dio...απλα δεν ξερω αν ειναι ιδια ή χειροτερη,παντως καλυτερη δεν ειναι! Ετσι ακομη και τωρα αν κανω λιγο Oc πάπαλα! Ποια ψύκτρα προτεινετε? Η καρτα η πρασινη η ΜΣΙ (την εχει φιλος) σε ΑΜΔ συστημα με το μαμα συστημα σηκωνει 75++ σε 350/1000 blade-pan με αρτικ δεν πρεπει να εχεις προβλημα,βεβαια εγω δεν εχω δοκιμασει σκετο το αρτικ,δηλαδη εχω και το backplate που βοηθαει αρκετα...ειδικα αν τοτ βαλεις και ενα εντελως αθορυβο φαν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Σεπτέμβριος 8, 2005 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2005 E βεβαια βοηθαει...εχω βαλει ceramique τωρα δεν ξερω...απλα αν δεν εχεις ψυκρα βαρια χαλκινη δεν κανεις τπτ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Σεπτέμβριος 8, 2005 Author #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2005 ρε με μπερδεψατετι δεν χωραει για sli? η leadtek? παντως στην foxconn βγαζω και εγω το καπελο εδω και πολλα χρονια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Σεπτέμβριος 8, 2005 #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2005 Μια χαρα χωραει σε SLI η Leadtek απλα επειδη ειναι 2 slot cooling και η dfi δεν εχει και πολυ μεγαλο χωρο αναμεσα στα 2 pci-e οπως η Ασους πχ θα ειναι πολυ κοντα η μια στην αλλη.Η DFI χωραει 2 καρτες με 2slot cooling ελεος...δεν ειναι και λογικο να μην χωραει αφου οι 6800 ουλτρα ειναι 2slot απο την μανα τoυς..Επισης εχω δει και setup με 2Χ6800 ουλτρα με την μαμα ψυξη τους πανω σε DFI NF4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bird Σεπτέμβριος 9, 2005 #14 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2005 Αρχική απάντηση από Nos-Dio [Σήμερα, στις 00:18] Μια χαρα χωραει σε SLI η Leadtek απλα επειδη ειναι 2 slot cooling και η dfi δεν εχει και πολυ μεγαλο χωρο αναμεσα στα 2 pci-e οπως η Ασους πχ θα ειναι πολυ κοντα η μια στην αλλη.Η DFI χωραει 2 καρτες με 2slot cooling ελεος...δεν ειναι και λογικο να μην χωραει αφου οι 6800 ουλτρα ειναι 2slot απο την μανα τoυς..Επισης εχω δει και setup με 2Χ6800 ουλτρα με την μαμα ψυξη τους πανω σε DFI NF4 Σε Ασους σιγουρα μπαινει εξαιτιας του μεγαλου χωρου μεταξυ των slot.Αλλα σε Dfi εχω διαβασει οτι δεν χωρανε(GT) εξαιτιας του μεγαλου ογκου των ψηκτρων.Θα ψαξω να βρω το link....Επισης ακομα και αν μπαινουν σιγουρα δεν να χρησιμοποιησεις κανενα Pci slot Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Σεπτέμβριος 9, 2005 #15 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2005 Αρχική απάντηση από Bird Σε Ασους σιγουρα μπαινει εξαιτιας του μεγαλου χωρου μεταξυ των slot.Αλλα σε Dfi εχω διαβασει οτι δεν χωρανε(GT) εξαιτιας του μεγαλου ογκου των ψηκτρων.Θα ψαξω να βρω το link....Επισης ακομα και αν μπαινουν σιγουρα δεν να χρησιμοποιησεις κανενα Pci slot για ta pci slot δεν ξερω αλλα εχω δει 2Χ 6800 ultra nvidia cooler να μπαινουν κανονικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bird Σεπτέμβριος 9, 2005 #16 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2005 Τα link: http://forums.anandtech.com/messageview.aspx?catid=29&threadid=1509413&frmKeyword=&STARTPAGE=1&FTVAR_FORUMVIEWTMP=Linear http://www.subzero.plus.com/SLightly.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Σεπτέμβριος 9, 2005 #17 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2005 Δηλαδη δεν μπορεις να βαλεις 2 μαζι εξαιτιας του backplate της.Λογικα αμα βγαλεις μονο το backplate της δευτερης δεν θα εχεις πρροβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.