Jump to content

Διαφορες MSI 6800gt απο LEADTEK 6800GT

BeetleJuice

Recommended Posts

προφανες το ερωτημα

ηθελα απλα να μαθω ποσο καλη ειναι η msi 6800gt και ποσο καλη ειναι η leadtek

αποτι εχω δει ολοι στηριζουν την leadtek

αλλα γιατι ομως?

η δικια μου η ουλτρα παει για πλακα με το γομαρι αυτο 460 στο πυρηνα, οποτε κανε τους υπολογισμους σου και βαλε καλοκαιρι, ζεστη και 460 σταθερα. Οχι και ασχημα για εργοστασιακη ψυκτρα

Οπως ειπε και ο Frost η καρτα εχει γομαρη ανεμιστηρα και ανεβαζει αρκετα.2 μηνες που την ειχα δεν παρουσιασε κανενα προβλημα και δεν χρειαζεται ψυξη για να την ανεβασεις.Το μονο προβλημα ειναι οτι το cooler ειναι τερατωδες:blink: Οποτε αν θες sli se dfi ξεχασετο εκτος και αν βαλεις Wc:whistling

picture1uk.jpg

επισης...με 1.3 μαμα ταση κατω απο τον ζεστο πρεσκοτ 400/1100 wow με φουλ ΑΑ/ΑΦ και ποιοτητα.Χωρις ΑΑ/ΑΦ παει 425/1100

Στον ΑΜΔ που ειχε 10 βαθμους κατω πηγαινε με ΑΑ/ΑΦ 425/1100...Απλα σπερνει..

Μην ξεχνας οτι πισω απο την leadtek ειναι η foxconn!!!

Απλα για nvidia leadtek +Gainward ειναι οι καλυτερες.

post-243-1416072169,6283_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από ea6gka

nos , νομιζω οτι η μαμα ψυκτρα ειναι καλυτερη μαν

οπωσδηποτε στο εχω πει μαλιστα...

ειναι 1-2 βαθμους κατω απο το αρτικ...δεν βλεπεις στην πρωτη φωτο...

Παιδες και γω μαλλον συμφωνω...Ειχα αρχικα την MSI με το κοκκινο PCB που ειχε μια αρκετά ωραια βαρια χαλκινη ψυκτρα...Μετα απο το θανατο της μου ηρθε η πρασινη MSI με την απαραδεκτη ηλιθια ψυκτρα(σιδερο+αλουμινιο):getlost::TD:

Ετσι λογω του οτι :blink: κολλουσε η καρτα λογω της θερμανσης,αλλαξα την ψυκτρα με αυτην που εχει και ο Nos-dio...απλα δεν ξερω αν ειναι ιδια ή χειροτερη,παντως καλυτερη δεν ειναι!

Ετσι ακομη και τωρα αν κανω λιγο Oc πάπαλα!

Ποια ψύκτρα προτεινετε?

Αρχική απάντηση από blade_pan

Παιδες και γω μαλλον συμφωνω...Ειχα αρχικα την MSI με το κοκκινο PCB που ειχε μια αρκετά ωραια βαρια χαλκινη ψυκτρα...Μετα απο το θανατο της μου ηρθε η πρασινη MSI με την απαραδεκτη ηλιθια ψυκτρα(σιδερο+αλουμινιο):getlost::TD:

Ετσι λογω του οτι :blink: κολλουσε η καρτα λογω της θερμανσης,αλλαξα την ψυκτρα με αυτην που εχει και ο Nos-dio...απλα δεν ξερω αν ειναι ιδια ή χειροτερη,παντως καλυτερη δεν ειναι!

Ετσι ακομη και τωρα αν κανω λιγο Oc πάπαλα!

Ποια ψύκτρα προτεινετε?

Η καρτα η πρασινη η ΜΣΙ (την εχει φιλος) σε ΑΜΔ συστημα με το μαμα συστημα σηκωνει 75++ σε 350/1000

blade-pan με αρτικ δεν πρεπει να εχεις προβλημα,βεβαια εγω δεν εχω δοκιμασει σκετο το αρτικ,δηλαδη εχω και το backplate που βοηθαει αρκετα...ειδικα αν τοτ βαλεις και ενα εντελως αθορυβο φαν...

Μια χαρα χωραει σε SLI η Leadtek απλα επειδη ειναι 2 slot cooling και η dfi δεν εχει και πολυ μεγαλο χωρο αναμεσα στα 2 pci-e οπως η Ασους πχ θα ειναι πολυ κοντα η μια στην αλλη.Η DFI χωραει 2 καρτες με 2slot cooling ελεος...δεν ειναι και λογικο να μην χωραει αφου οι 6800 ουλτρα ειναι 2slot απο την μανα τoυς..

Επισης εχω δει και setup με 2Χ6800 ουλτρα με την μαμα ψυξη τους πανω σε DFI NF4

Αρχική απάντηση από Nos-Dio [Σήμερα, στις 00:18]

Μια χαρα χωραει σε SLI η Leadtek απλα επειδη ειναι 2 slot cooling και η dfi δεν εχει και πολυ μεγαλο χωρο αναμεσα στα 2 pci-e οπως η Ασους πχ θα ειναι πολυ κοντα η μια στην αλλη.Η DFI χωραει 2 καρτες με 2slot cooling ελεος...δεν ειναι και λογικο να μην χωραει αφου οι 6800 ουλτρα ειναι 2slot απο την μανα τoυς..

Επισης εχω δει και setup με 2Χ6800 ουλτρα με την μαμα ψυξη τους πανω σε DFI NF4

Σε Ασους σιγουρα μπαινει εξαιτιας του μεγαλου χωρου μεταξυ των slot.Αλλα σε Dfi εχω διαβασει οτι δεν χωρανε(GT) εξαιτιας του μεγαλου ογκου των ψηκτρων.Θα ψαξω να βρω το link....Επισης ακομα και αν μπαινουν σιγουρα δεν να χρησιμοποιησεις κανενα Pci slot

Αρχική απάντηση από Bird

Σε Ασους σιγουρα μπαινει εξαιτιας του μεγαλου χωρου μεταξυ των slot.Αλλα σε Dfi εχω διαβασει οτι δεν χωρανε(GT) εξαιτιας του μεγαλου ογκου των ψηκτρων.Θα ψαξω να βρω το link....Επισης ακομα και αν μπαινουν σιγουρα δεν να χρησιμοποιησεις κανενα Pci slot

για ta pci slot δεν ξερω αλλα εχω δει 2Χ 6800 ultra nvidia cooler να μπαινουν κανονικα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.