Jump to content

θελω κατι παραπανω OVER

barimagas

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Εχω ενα p4 1.9G, 512ram , kai mainboard msi 6398 845 ultra.

Εχω προσπαθησει να κανω overclocking στον επεξεργαστη μεσω bios δεν γινεται με τιποτα δεν δειχνει καν αυτη την επιλογη ουτε και μεσω διαφορων προγραμματων ακομα και με αυτα που συστηνει η msi και δεν γινεται τιποτα ή κολαει ο επεξεργαστης στο 100%.

Μηπως εχει βγει κανα καινουργιο προγραμμα που να κανει δουλεια?

Εχει καποιος ιδια μητρικη με την δικια μου να με συμβουλεψει?

Ευχαριστω

σε πεντιουμ λιγο δσκολο και αν ειναι ο πυρηνας ο τελευταιος της σειρας του ξεχνα το οβερκλοκινγκ.

εννοω οτι ισως ειναι τερματισμενος ηδη.δηλαδη σαν τον duron στα 1300 που δε παει βημα πιο πανω ενω ολοι οι προηγουμενοι πανε μεχρι 1300.

Kαλά αυτά τα πράγματα ποτέ δεν είναι τόσο τελεσίδικα. Με βάση τον επεξεργσατή και κυριότερα το τσίπσετ της μητρικής σου ψάξε να βρεις κάποιο πρόγραμμα για υπερχρπονισμό από τα παραθύρια.Όπως το setfsb

συγγνωμη ρε παιδια, υπαρχει Pentium4 στους 1.9 default ? (αυτο καταλαβα)

τρεξε κανα cpuz να δεις τι πυρηνας ειναι,αν ειναι willamette ας το καλυτερα ,μην χασεις αδικα το χρονο σου....

(νομιζω και το speedfan μπορει να αλλαξει FSB)

πρεπει να υπαρχει 1.9 νομιζω τοχω ξανακουσει αλλα πρεπει να ειναι απο τους πρωτους πυρηνες Ρ4 που ειχαν βγει.απο τη πρωτη παρτιδα κ να ειναι το ανωτερο που πηγαν.οποτε...δεν ενδεικνειται για οβερκλοκινγκ.

Αρχική απάντηση από schumifer [Χθες, στις 23:56]

Kαλά αυτά τα πράγματα ποτέ δεν είναι τόσο τελεσίδικα. Με βάση τον επεξεργσατή και κυριότερα το τσίπσετ της μητρικής σου ψάξε να βρεις κάποιο πρόγραμμα για υπερχρπονισμό από τα παραθύρια.Όπως το setfsb

Παντως με το speedfun δεν γινεται δεν εχει την mainboard μου.

Που να βρω το setfsb.

Ρε παιδια please δωστε μου καμια ελπιδα ενα αποτελεσματικο προγραμματακι θελω

Oντως willamette ειναι.Ειχα ενα τετοιο πριν 3-4 χρονια και εφτασε ανετα τα 2.3 σε μια chaintech 845 me 512 kingston απλες.Απο τους πρωτους νομιζω σε 478 σοκετ....

Αρχική απάντηση από vagtsil [Σήμερα, στις 19:40]

Oντως willamette ειναι.Ειχα ενα τετοιο πριν 3-4 χρονια και εφτασε ανετα τα 2.3 σε μια chaintech 845 me 512 kingston απλες.Απο τους πρωτους νομιζω σε 478 σοκετ....

Με ποιο προγραμμα το εκανες?

Αν ειναι Ε0 λογικα θα παει καλυτερα.Μπορεις να το δεις απο cpuz.Aναβαθμησε την μητρικη σου με το τελευταιο διαθεσιμο bios

υστερα ακολουθησε τον οδηγο!:)

SL67C 1.90 GHz 400 MHz 0.18 micron E0 256 KB 478 pin PPGA FC-PGA2

SL6BF 1.90 GHz 400 MHz 0.18 micron E0 256 KB 478 pin PPGA FC-PGA2

SL5WH 1.90 GHz 400 MHz 0.18 micron D0 256 KB 423 pin PPGA INT3

SL5WG 1.90 GHz 400 MHz 0.18 micron D0 256 KB 478 pin PPGA FC-PGA2

SL5VN 1.90 GHz 400 MHz 0.18 micron D0 256 KB 423 pin PPGA INT3

SL5VK 1.90 GHz 400 MHz 0.18 micron D0 256 KB 478 pin PPGA FC-PGA2

ο τελευταιος της σειρας ηταν ο 2.0.Αυτο δεν σημαινει οτι σταματουν εκει(Ειδικα τα τελευταια μοντελα) αλλα μην περιμενεις και πολλα

Αρχική απάντηση από barimagas [Χθες, στις 22:41]

Με ποιο προγραμμα το εκανες?

Mε κανενα.Μεσα απ το bios ολα.Σε κεινη τη μητρικη γινοταν.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.