ΝTG Σεπτέμβριος 29, 2005 #41 Σεπτέμβριος 29, 2005 loki μιας και ειναι δικο σου το threada) τι καρτα εχεις(μαλλον 6600gt??)β) τα παιχνιδια σε τι αναλυση τα παιζεις??γ) οι ταινιες φαινονται καλα??(στρατο δεν πηγες?)
giorgaras Σεπτέμβριος 29, 2005 #42 Σεπτέμβριος 29, 2005 Loki επειδή μόλις και εγώ είδα ότι είναι δικό σου το post, μέσω του post του NTG και επειδή έχω παραγγείλει την οθόνη 2405fpw και όταν μου έρθει θα πάρω το tower, θα μπορούσες να πεις εντυπώσεις με την κάρτα γραφικών σου? (η 6600gt είναι ε?) Για office εφαρμογές και programming δεν θα θέλει τίποτα τρελό από πλευράς κάρτας γραφικών έτσι? Θα χρειαστώ opengl μόνο για programming αλλά όχι τίποτα σπουδαίο, χαμηλά επίπεδα. σκέφτομαι να δώσω παραπάνω για κάρτα γραφικών αλλά ψάχνω κάποιο μοντέλο, βέβαια με την οθόνη έχει αυξηθεί ήδη το κόστος του pc. Ευχαριστώ πολύ!!Υστερόγραφο: εγώ είμαι ήδη φαντάρος, Α ΕΣΣΟ 2005...(Αεροπορία)
ΝTG Σεπτέμβριος 29, 2005 #43 Σεπτέμβριος 29, 2005 οφφ τοπικ παλια το ανοιξε και απλα καποιος ποσταρε συνεχεια και το επανεφερε!! Με τον ρεμο ησουνα και εσυ??Εγω απολυθηκα(15μερες δλδ) !!Απο το 12 μηνο (στην αεροπορια) υπηρετησα -σκληρα η αληθεια ειναι -κοντα στους 8 μηνες!!Τα υπολαιπα αδειες κλπ κλπ!!!Ωραια εποχη!!!
giorgaras Σεπτέμβριος 29, 2005 #44 Σεπτέμβριος 29, 2005 off topic όχι ο Ρέμος ήταν στην Β σειρά. Εγώ έχω καλή ειδικότητα δεν μπορώ να πω τι ακριβώς, αλλά σκοπιά έχω κάνει μόνο μία, στην Τρίπολη. Όλες οι άλλες σκοπιές δεν ήταν προβλεπόμενες (ούτε όπλο και εφόδους). ’ντε καλή συνέχεια σαν πολίτης πλέον. επιστροφή στο θέμα: δεν είχα προσέξει την ημερομηνία του topic... Saphire RADEON X800 είναι καλή για το θέμα?
loki Σεπτέμβριος 29, 2005 Author #45 Σεπτέμβριος 29, 2005 Αρχική απάντηση από ΝTG [Σήμερα, στις 16:57] loki μιας και ειναι δικο σου το threada) τι καρτα εχεις(μαλλον 6600gt??)β) τα παιχνιδια σε τι αναλυση τα παιζεις??γ) οι ταινιες φαινονται καλα??(στρατο δεν πηγες?) α) 6600gtβ)δεν παιζω πολυ fps οποτε οταν παιζω αρκουμε σε χαμηλες αναλυσεις οταν παιζω adventure στην ανωτερη που σηκωνει το παιχνιδιγ)εκει πιστευω οτι ειναι το αδυνατο σημειο της οθονης δεν ξερω φταιει η οθονη που εχει υψηλο χρονο αποκρισης, φταιει οτι οι ταινιες εχουν χαμηλη αναλυση οποτε στην δικια μου οθονη που παιζει 1920Χ1200 θολωνουν, φταιει το ματι μου το αληθορο που τρεχει στον κατηφορο δεν ξερω παντως παιρνει χαμηλο βαθμο στρατο μαλλον Μαιο..
ΝTG Σεπτέμβριος 29, 2005 #46 Σεπτέμβριος 29, 2005 ταινιες εννοεις απο dvd εε?720χ572 ???(καπου εκει δεν θυμαμαι ακριβως)αν τις παιξεις σε παραθυρο και το ανοιξεις στην αναλυση του dvd (more or less) παιζει το ιδιο η χειροτερα???Η ακομα αν μικρυνεις την αναλυση της οθονης σε πιο ανθρωπινα .....ορια??
loki Σεπτέμβριος 29, 2005 Author #47 Σεπτέμβριος 29, 2005 Αρχική απάντηση από giorgaras [Σήμερα, στις 17:59] off topic όχι ο Ρέμος ήταν στην Β σειρά. Εγώ έχω καλή ειδικότητα δεν μπορώ να πω τι ακριβώς, αλλά σκοπιά έχω κάνει μόνο μία, στην Τρίπολη. Όλες οι άλλες σκοπιές δεν ήταν προβλεπόμενες (ούτε όπλο και εφόδους). ’ντε καλή συνέχεια σαν πολίτης πλέον. επιστροφή στο θέμα: δεν είχα προσέξει την ημερομηνία του topic... Saphire RADEON X800 είναι καλή για το θέμα? Κακα τα ψεματα για παιχνιδια fps σε native resolution ωστε να πιασεις την μεγιστη αποδοση σε ποιοτητα απεικονισης οτιδηποτε λιγοτερο απο 7800gt απλα δεν επαρκει. Με καποιες παραχωρησεις με μια x800xl εισαι κομπλε. Παντως κρατησου λιγο θα πεσουν οι τιμες αρχες οκτωβρη με τις αφιξεις των νεων καρτων της ατι. Παντως θεωρω σωστη την κινηση σου να επενδυσεις σε οθονη και οχι σε καρτα. Ποσο την πηρες την 2405?
loki Σεπτέμβριος 29, 2005 Author #48 Σεπτέμβριος 29, 2005 Αρχική απάντηση από ΝTG [Σήμερα, στις 21:09] ταινιες εννοεις απο dvd εε?720χ572 ???(καπου εκει δεν θυμαμαι ακριβως) αν τις παιξεις σε παραθυρο και το ανοιξεις στην αναλυση του dvd (more or less) παιζει το ιδιο η χειροτερα???Η ακομα αν μικρυνεις την αναλυση της οθονης σε πιο ανθρωπινα .....ορια?? Δεν το εχω δοκιμασει γιατι προτιμω να βλεπω ταινιες σε οσο το δυνατο μεγαλυτερη οθονη και ας εχει λιγο ghosting παρα σε πολυ καλη ποιοτητα αλλα σε μικροτερο παραθυρο γιατι οπως και να το κανουμε το μεγεθος μετραει
giorgaras Σεπτέμβριος 29, 2005 #49 Σεπτέμβριος 29, 2005 Αρχική απάντηση από loki [Σήμερα, στις 19:13] Κακα τα ψεματα για παιχνιδια fps σε native resolution ωστε να πιασεις την μεγιστη αποδοση σε ποιοτητα απεικονισης οτιδηποτε λιγοτερο απο 7800gt απλα δεν επαρκει. Με καποιες παραχωρησεις με μια x800xl εισαι κομπλε. Παντως κρατησου λιγο θα πεσουν οι τιμες αρχες οκτωβρη με τις αφιξεις των νεων καρτων της ατι. Παντως θεωρω σωστη την κινηση σου να επενδυσεις σε οθονη και οχι σε καρτα. Ποσο την πηρες την 2405? Δεν ξέρω αν μπορώ να πω γιατί την πήρα μέσω εταιρείας η οποία αγοράζει μόνο από dell και έχει καλύτερες τιμές. Πάντως είναι λίγο πιο κάτω από 900 ευρώ. Γλυτώνω φπα εννοείται...Αυτή η κάρτα (Χ800) δεν κάνει για ταινίες (δεν πιστεύω να είναι θολή εικόνα fullscreen) και να βλέπω τέλεια στην οθόνη την επιφάνεια εργασίας?? Παραπάνω δεν δίνω, το tower θα μου κοστίσει 1800 τελική, δεν ανεβαίνω άλλο...ήδη πολλά είναι...Το κουτί θα το αγοράσω αφού μου έρθει η οθόνη, υπολογίζω 10 Οκτώβρη και μετά. Υπάρχει καμία πληροφορία πότε βγαίνουν νέες κάρτες της ΑΤΙ? ’μα είναι να περιμένω λίγο...
ΝTG Σεπτέμβριος 29, 2005 #50 Σεπτέμβριος 29, 2005 αρα ειναι θεμα τεραστιας αναλυσης αφου λες οτι προτιμας το μεγεθος απο την καλυτερη ποιοτητα!!Εκτος αμα δεν το εχεις δοκιμασει και απλα το υποθετεις!!!??Μπορεις παντως για κανενα 5λεπτο να βαλεις καμμια δυσκολη σκηνη και να συγκρινεις σε full screen σε 1900 χ 1200 ,1600χ1050 ,1400χ900κατι και 1280χ800!!Μονο σε ταινια βεβαια αυτα!!Μπορεις????
loki Σεπτέμβριος 30, 2005 Author #51 Σεπτέμβριος 30, 2005 Αρχική απάντηση από ΝTG [Σήμερα, στις 01:12] αρα ειναι θεμα τεραστιας αναλυσης αφου λες οτι προτιμας το μεγεθος απο την καλυτερη ποιοτητα!!Εκτος αμα δεν το εχεις δοκιμασει και απλα το υποθετεις!!!?? Μπορεις παντως για κανενα 5λεπτο να βαλεις καμμια δυσκολη σκηνη και να συγκρινεις σε full screen σε 1900 χ 1200 ,1600χ1050 ,1400χ900κατι και 1280χ800!!Μονο σε ταινια βεβαια αυτα!!Μπορεις???? Φυσικο ειναι οσο μικραινεις το παραθυρο να βελτιωνεται η εικονα αφου η αναλυση της ταινιας ταιριαζει καλυτερα σ αυτην του παραθυρου ομως υπαρχει και η δυνατοτητα σε τοσο μεγαλη οθονη να πας 2 μετρα πιο πισω και να μην βλεπεις τις ατελειες
ΝTG Σεπτέμβριος 30, 2005 #52 Σεπτέμβριος 30, 2005 τι να λεμε τωρα αμα δεν το δεις με τα ματια σου (οχι εσυ λοκι προφανως) δεν μπορεις να καταλαβεις το μεγεθος!Οχι οτι εχω 1000 για οθονη αλλα απο τοτε που την ειδα την λιγουρευομαι!Σιγουρα η επομενη 8α ειναι wide ελπιζω να ειναι και 24αρα....! αλλα μεχρι να στησω πρωτα pc....θα περασει επισης πολυ καιρος!Ολα αναποδα μου πανε
giorgaras Σεπτέμβριος 30, 2005 #53 Σεπτέμβριος 30, 2005 φίλε να σου πω την αλήθεια 1200 ευρώ για οθόνη πολύ δύσκολα θα τα έδινα ειδικά τώρα που δεν δουλεύω ακόμα. Αργότερα αν δούλευες και μπορύσες γιατί όχι. Υπάρχει και η λύση της 20αρας dell σε αρκετά πιο λίγα χρήματα...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.