Jump to content

Πάμε Στοίχημα;

astrolabos

Πόσα ποστς πιστεύετε ότι πρέπει να διορθώσει ο def;  

38 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από Chosen

Αυτό είναι το πρώτο από τα 127 μηνύματα με greeklish που έχεις γράψει.

Τα περισσότερα θα τα αλλάξεις σε ελληνικά.

Μερικά που είναι εντελώς σπαμ, μπορείς και να τα σβύσεις ;ρ

’λλα πάλι είναι σκέτα emoticons οπότε δεν χρειάζεται να τα αλλάξεις.

Στο τελικό αποτέλεσμα να φροντίσεις να μην υπάρχουν greeklish στα posts σου, είναι ήδη άδικο για τους υπόλοιπους χρήστες...

Πιστεύω πως με μια ωρίτσα στο PC τα έχεις καθαρίσει ;)

:flower: :flower: :T:

Να διορθώσει ότι greeklish υπάρχει στο forum για τιμωρία -Vote is here....:p

:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:

[Fun mode on]

Το καλυτερο ειναι να αρχισεις να διορθωνεις απο εκει... περασε τα XP GR και γρηγορα.....[/fun mode off]

:p :P :p :P :p :P :p :P :p

Αρχική απάντηση από $George Vasil$

Το καλυτερο ειναι να αρχισεις να διορθωνεις απο εκει... περασε τα XP GR και γρηγορα.....

ΚΑΙ να τα διορθώσει ΚΑΙ να βάλει ελληνικά Home; Νομίζω ότι μια τιμωρία είναι αρκετή, δεν χρειάζεται να φτάνουμε σε ακρότητες... ;ο

Αρχική απάντηση από Chosen

ΚΑΙ να τα διορθώσει ΚΑΙ να βάλει ελληνικά Home; Νομίζω ότι μια τιμωρία είναι αρκετή, δεν χρειάζεται να φτάνουμε σε ακρότητες... ;ο

:worship: :worship:

Αρχική απάντηση από chros26_ [05-09-2005 22:52]

εγώ λέω να γράφουμε όλοι για 1 μήνα με greeklish και ο def να διορθώνει..... :tomato: :tomato:

Συμφωνώ απόλυτα!!!! Αποφασίστε τι θα κάνετε, αν είναι να αρχήσω να γράφω μόνο greeklish και μάλιστα spam!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.