Jump to content

PSU καλό στα 40 ευρώ.....

f117

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από MaGiCMaN

αν τον κλοκαρει ομως.... εγω νομιζω οτι θα τον καλυψει, αλλα αμα βαλει τιποτα περισσοτερο ειμαι επιφυλακτικος...

Και 2,7 να τον πάει μια χαρά είναι, αν βάλει καμιά 6800gt πάνω μπορεί να το ζορίσει. Αν δε σε νοιάζει τόσο "extreme" overclocking και βολεύεσαι με τον venice στα περίπου 2.4 και την 6600gt στα 550/1100 θα είσαι just fine!

δεν νομίζω να κάνει το παλικάρι O/C!και να κάνει σε λογικά πλαίσια αέρα πάντα θα κάνει......η ΔΕΗ μην κάνει τπτ..... :p :P

ΦΟΡΤΡΟN αυτό με τα 37Ευρώ που έχουν στο συγκριτικό του RAM

έχει τσιμπημένες όλες τις τάσεις ελαφρώς προς τα πάνω και κρατάει και σε load

αν και δε το διάβασα όλο για να δω τι εννοούν load βαριόμουν!

:) :) λοιπόν παίδες τελικά στο πλαίσιο είχε τελειώσει το Chieftec k πήραμε fortron !ΑΘΟΡΥΒΟ!μια χαρά δείχνει νατα πηγαίνει.......!και ωραίο!Σας Ευχαριστώ όλους.... :D:D:D
:o θα μεταφέρω τις ευχές στον φίλο μ ;) ;) MaGiCMaN check k μια το threat με τον venice s ;) ευχαριστώ κ πάλι όλους ;)

εγω παιδια εχω ενα q-teq ενταξι ενταξι μη βαρατε!! οταν το πηρα περσυ δεν ηξερα ποσο συμαντικο ειναι το καλο psu.....ομως δεν εχς κανενα προβλημα.... βεβαια δε ξερω αν σε αυτο εχει συντελεσει το οτι εχς και ups.....παντως ολα ειναι οκ!!! και μαλιστα ειχα αφεισει το pc ανοιχτο να κατεβαζει ολο το καλοκαιρι σχεδον και ειναι 24/7 ανοιχτς σχεδον με πολι πολι μικρες διακοπες οταν αυτεσ υπαρχουν.... απο τασεισ μαλλον τα παει καλα αφου στο asus probe εχς ωαλει την αποκλιση στο 5% και ποτε δε μου εχει χτιπησει κοκκινο.... ηρεμο ειναι....οποτε... παντωσ ακομα και τωρα με τοσα που εχω ακουσει αμα μου ελεγε καποιοσ με ενα heroichi "κανουμε ανταλαγη?" θα του ελεγα ναι αν και οπως εχω πει ουδεν προβλημα!.....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.