Jump to content

PSU καλό στα 40 ευρώ.....

f117

Recommended Posts

heroichi 385

Δεν νομιιζω να κολησεις για 5€??

Αλλιως κανενα chieftec απο πλαισιο!!Αλλα το παραπανω αξιζει τα λεφτα του!!

Μαζι με τα 2 παραπανω που ειναι πολυ καλες λυσεις καλο για τα λεφτα του ειναι και το pegasus το 400αρι.Εδω και κανα εξαμηνο το εχω στον σερβερ ( 6 δισκοι) και απλα ειναι σκυλι.

Αρχική απάντηση από Vagouridis

Μαζι με τα 2 παραπανω που ειναι πολυ καλες λυσεις καλο για τα λεφτα του ειναι και το pegasus το 400αρι.Εδω και κανα εξαμηνο το εχω στον σερβερ ( 6 δισκοι) και απλα ειναι σκυλι.

το pegasus είναι εντελώς αθόρυβο.

επίσης πρέπει να αντέχει πολύ.

το χω στο ταρατσο-pc, και έχει βγάλει από το πάσχα χωρίς restart (τους χειρότερους μήνες, καλοκαίρι, λόγω ζέστης).

δεν ξέρω όμως πόσο σταθερό είναι από ρεύματα.

Αρχική απάντηση από sotiris

το pegasus είναι εντελώς αθόρυβο.

επίσης πρέπει να αντέχει πολύ.

το χω στο ταρατσο-pc, και έχει βγάλει από το πάσχα χωρίς restart (τους χειρότερους μήνες, καλοκαίρι, λόγω ζέστης).

δεν ξέρω όμως πόσο σταθερό είναι από ρεύματα.

12.02 , 4.98 ,3.34 σε φουλ λοαντ και αρκετους δισκους επανω σε εναν 1800+@2000+ 1 gb ram full στην pci καρτα κτλ...

Τα pegasus τα φερνει η OKTABIT οποτε οποιον ξερεις να συνεργαζεται με δαυτους μπορει να στα φερει.

Έχω εδώ και 6 ημέρες ένα PC μου να τρέχει toast+prime95 ασταμάτητα (ακόμα και αυτή την στιγμή που μιλάμε). Το PC έχει πάνω ένα Chieftec 350Watt (37 24pin - τα 4 αφαιρούμενα, με Sleeved ATX και 12άρη αθόρυβο ανεμιστήρα) και δεν έχει κανένα πρόβλημα ούτε αστάθεια, ούτε κολλήματα ούτε τίποτα.

Συστήνεται ανεπιφύλακτα. :T:

EDIT: Πλέον 6 ημέρες...

Αρχική απάντηση από ΝTG

heroichi 385

Δεν νομιιζω να κολησεις για 5??

Αλλιως κανενα chieftec απο πλαισιο!!Αλλα το παραπανω αξιζει τα λεφτα του!!

To ςινδμιλλ ειναι πολυ καλο συμφωνο και εγω

Αρχική απάντηση από F117

6600 GT pci-e 512 ram 1 κομμάτι 1 εσωτερικό μοντεμ dvd-r 1 σκληρό IDE και DVD

χαλλλλαρά

αν τον κλοκαρει ομως.... εγω νομιζω οτι θα τον καλυψει, αλλα αμα βαλει τιποτα περισσοτερο ειμαι επιφυλακτικος...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.