unseen Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11, 2008 Πηρα πριν λιγες μερες για την δουλεια ενα τετοιο συστηματακι. Οι δυο πυρηνες δινουν καλυτερη αισθηση στη καθημερινη χρηση. Η τιμη του εμεινε ιδια (~70-75ευρω) κατι που κανει το συνδιασμο αρκετα ελκυστικο. Προσωπικα εμεινα ευχαριστημενος. Αν καποιος θελει ενα μικρο pcακι για internet, και δουλεια γραφειου δεν βρισκω λογο να δωσει λεφτα σε κατι περισσοτερο. Μερικες φωτογραφιες + μετρησεις για την βαση μας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vatos_locos Νοέμβριος 11, 2008 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2008 Το ES ισχύει ? δεν το βρίσκω πουθενά Ελλάδα γαμώτο και θέλω ένα τέτοιο για να τρέχει utorrent και έναν Proxy στο σπίτι μόνο Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkySurfer Νοέμβριος 11, 2008 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2008 Το ES ισχύει ? δεν το βρίσκω πουθενά Ελλάδα γαμώτο και θέλω ένα τέτοιο για να τρέχει utorretn και έναν Proxy στο σπίτι μόνο http://www.skroutz.gr/s/57512/Intel-D945GCLF2.html here u are Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vatos_locos Νοέμβριος 11, 2008 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2008 ώρες ώρες νιώθω πολύ n00b έφυγε παραγγελία στην αναζήτηση για μινι psu τώρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
hadji_a Νοέμβριος 11, 2008 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2008 http://www.aerial.net/shop/product_info.php?manufacturers_id=25&products_id=171http://www.aerial.net/shop/product_info.php?manufacturers_id=25&products_id=415 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DevilCry Νοέμβριος 11, 2008 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2008 απίστευτο..τρομερό για Mini-pc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vatos_locos Νοέμβριος 12, 2008 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2008 και δυνατούλι το κόβω τα timmings μπορείς να τα αλλάξεις ? από τον άλλο μήνα θα έχω και εγώ το board πιστεύω Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Νοέμβριος 12, 2008 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2008 Κανα κουτακι δεν θα προτεινει κανενας? Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Νοέμβριος 12, 2008 Author #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2008 http://www.pcicase.co.uk/index.php?pag=products&cid=77&p=miniitx.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Νοέμβριος 12, 2008 #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2008 Βλεπω οτι εχουν και τροφοδοτικα ενσωματωμενα.Υπαρχουν στην Ελλαδα αυτα?Γενικα η συμπεριφορα/αποκριση στα Windows τι λεει? Θα μπορουσε να τρεξει Server 2008? Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Νοέμβριος 12, 2008 Author #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2008 Δεν καταλαβαινω γιατι θες να βαλεις 2008 server σε τετοιο μηχανημα... Δεν ταιριαζει δηλαδη. Απο hardware το πιο φτηνο και απο software το πιο ακριβο? Αν θες να στησεις ενα fileserver παρτο και βαλε ενα linuxακι με ενα torrent client + samba και θα εισαι μια χαρα.Αν θες να βαλεις 2008 για active directory,exchange,dns υπηρεσιες προφανως δεν ειναι αυτο που ψαχνεις.Η αποκριση του ειναι οκ για pc γραφειου - internet. Αυτα τα κουτια εχουν τροφοδοτικο και μπορω να πω μιας που εχω στησει καμια 30αρια μεχρι στιγμης οτι δουλευουν αψογα ακομα και με E8x00. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Νοέμβριος 12, 2008 #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2008 Δεν καταλαβαινω γιατι θες να βαλεις 2008 server σε τετοιο μηχανημα... Δεν ταιριαζει δηλαδη. Απο hardware το πιο φτηνο και απο software το πιο ακριβο? Αν θες να στησεις ενα fileserver παρτο και βαλε ενα linuxακι με ενα torrent client + samba και θα εισαι μια χαρα.Αν θες να βαλεις 2008 για active directory,exchange,dns υπηρεσιες προφανως δεν ειναι αυτο που ψαχνεις.Η αποκριση του ειναι οκ για pc γραφειου - internet. Αυτα τα κουτια εχουν τροφοδοτικο και μπορω να πω μιας που εχω στησει καμια 30αρια μεχρι στιγμης οτι δουλευουν αψογα ακομα και με E8x00.Για οικιακα τεστ μονο και μονο...λογικο ειναι να μην ειναι φτιαγμενο για server 2008.Βρηκα και αυτο αλλα εχουν μονο ενα απο τα μοντελα Morex..http://www.magicom.gr/store/index.php?target=products&product_id=29868 Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Νοέμβριος 12, 2008 Author #13 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2008 Αν ειναι μονο για τεστ και δεν σε ενδιαφερει η ταχυτητα και θελεις mini-itx τοτε παρτο!Αυτο στο λινκ δεν παιρνει dvd...http://www.outofspecs.gr/forum/vbpicgallery.php?do=view&g=52 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Νοέμβριος 12, 2008 #14 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2008 Στα review που εχω δει ο Atom καταναλωνει καμια 10αρια watt ενω το chipset 25W...Πλακα εχει ο επεξεργαστης να ειναι με παθητικη ψυξη ενω το chipset με ανεμιστηρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vatos_locos Νοέμβριος 12, 2008 #15 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2008 wow πλάκα μου κάνεις αυτό χάζευα αλλά όχι και 90 € για αυτή την κουράδα :S Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Νοέμβριος 12, 2008 #16 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2008 Server 2003(azueus , fileserver κτλ ) , και VM ενα debian (suid , apache κτλ) και ενα mikrotik δειχνει να τα πηγαινει περιφημα. Δεν ειναι και ο 6300 με raid και 4gb αλλα ειναι αξιοπρεπεστατο. Το μονο που με χαλαει ειναι οτι οταν εχουμε εντονο taffic στον δισκο του λeιτουργικου εκει σερνεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Νοέμβριος 13, 2008 #17 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2008 Να αναφερω οτι με 2gb ram τα πραγματα εχουν βελτιωθει κατα πολυ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vatos_locos Νοέμβριος 13, 2008 #18 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2008 βλέπει 2Gb κανωνικά ? βασικά dimm των 4Gb θα μπορούσε να το δει ? εγώ το σκέφτομαι μαζί με έναν ssd 32 Gb θα πετάει και δεν θα καίει τίποτα για home serverodownloader pc να πληρωθώ περιμένω Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Νοέμβριος 13, 2008 #19 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2008 Το σκεφτομαι και γω...@Vag raid δεν θα μπορουσες να κανεις στο συστημα με τον Atom...Ακομα και ενα software raid δεν θα βελτιωνε πολυ την κατασταση?Εχει ακουστει τιποτα για κανα νεο chipset για τον Atom με αντιστοιχη καταναλωση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Νοέμβριος 14, 2008 #20 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2008 Ειτε βαζεις linux ειτε pci controller και κανεις raid.Εγω δεν εκανα γενικοτερα δεν μου εφταναν τα sata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.