GoriLLakoS Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5, 2005 Και δεν βρισκω πουθενα ΜΟΝΟ τους DRIVERS του CHIPSET....ολο στο google μου βγαζει για tayan μητρικες bios και μπουρδες... pls καντε ενα search και για μενα που απειχα 1 μηνα απο pcs και εχω ξεχασει να ψαχνω καλα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
anonymous-root Σεπτέμβριος 5, 2005 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2005 Πάνε στο σιτε της ιντελ. Support->software-> (δεν θυμαμαι τα υπολοιπα!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Σεπτέμβριος 5, 2005 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2005 Click me Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Σεπτέμβριος 5, 2005 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2005 Βασιλη οτι εχει σχεση με Ιντελ το βρισκεις στο site της... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Σεπτέμβριος 5, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2005 Ρε ειναι απιστευτο...εψαχνα στο σαιτ της asus αντι για της ιντελ...λολ......ευχαριστω που μου ανοιξατε τα ματια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Σεπτέμβριος 5, 2005 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2005 Αρχική απάντηση από Βασιλης Ρε ειναι απιστευτο...εψαχνα στο σαιτ της asus αντι για της ιντελ...λολ......ευχαριστω που μου ανοιξατε τα ματια... δεν εχεις και αδικο...Εκει κανονικα επρεπε να εχει τους τελευταιους διαθεσιμους.Το οφειλουν αυτο σε αυτον που εσκασε 200 ευρω καποτε να παρει την μητρικη τους αλλα αμα δεν το κανουν.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krisiun82 Σεπτέμβριος 5, 2005 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2005 Γιατι δεν πας στο site της μητρικης σου?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xylokastro Σεπτέμβριος 5, 2005 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2005 σκουριασες ρε Βασιλακη!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.