Maximus Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5, 2005 Απίστευτο... Το έφερε ένας φίλος (αντιγραφή) και το τερμάτισα σε 2 μέρες, το πιο εθιστικό παιχνίδι που έχω παίξει τελευταία. Τρομερή δουλειά από τον Molyneux, εξαιρετικό παιχνίδι. Ψάξτε το, βρείτε το και παίξτε! Υ.Γ. Σίγουρα όταν το βρω σε μαγαζί το έχω αγοράσει αυθεντικό. (πάντα έτσι κάνω με αυτά που μου αρέσουν ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_000 Σεπτέμβριος 5, 2005 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2005 Και εγώ το ψάχνω θέλω πολύ να παίξω κάτι που αξίζει αυτό τον καιρό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
apocalypse Σεπτέμβριος 6, 2005 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2005 Το τερμάτισα εις διπλούν (καλός σχεδον ως το τελος , μετά το χώρισα σε 2 save για να δω καλό και κακό path) και τώρα συνεχίζω να παίζω ως κακός ψάχνοντας.Αλλά πολύ κοντό βρε παιδί μου και πάρα πολύ εύκολο.Πάντως μπορείς να κάνεις φοβερά πράγματα , όλο βρίσκω και κάτι καινούριο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Σεπτέμβριος 6, 2005 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2005 κανένα screenshot? Link to comment Share on other sites More sharing options...
apocalypse Σεπτέμβριος 6, 2005 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2005 O καλός , κομπλέ με φωτοστέφανο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
apocalypse Σεπτέμβριος 6, 2005 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2005 Ο κακός , ο κερατούκλης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
apocalypse Σεπτέμβριος 6, 2005 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2005 Και ο περίεργος. Ροκάκιας την ημέρα , το βράδυ καμαριέρα. Πάντως οι φωτογραφίες δεν δείχνουν ούτε τα μισά. Ο χαρακτήρας ξεκινάει από παιδάκι και φτάνει μέχρι τα 65 (η χρήση του αλλάζει το πόσο γρήγορα γερνάει). Και από εκεί και πέρα , το alignment , οι ουλές (!) , τα tatoo , η κλάση , ακόμα και η έκθεση στον ήλιο (μαυρίζει!) , αλλάζουν την εμφάνισή του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Σεπτέμβριος 6, 2005 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2005 rpg είναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_000 Σεπτέμβριος 6, 2005 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2005 ναι . (single player) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bourlas1416003173 Σεπτέμβριος 7, 2005 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2005 Αρχική απάντηση από alex_000 ναι . (single player) μοιαζει με diablo/sacred αν ναι προβλεπεται να αναστεναξει το dsl Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_000 Σεπτέμβριος 8, 2005 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2005 Οχι Link to comment Share on other sites More sharing options...
stknightmare Σεπτέμβριος 9, 2005 #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2005 Η μαπα του δικου μου εχει γινει λιγο χαλια.Αλλα εχει φαση σαν game.Λιγο kids staff αλλα εχει μεγαλη ποικιλια,δεν το χω τερματισει ακομα αλλα αξιζει να το παιξει κανεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Σεπτέμβριος 9, 2005 #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2005 οταν λεμε single δηλαδη...καμια τυχη για massmulti. στο δικτυο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Σεπτέμβριος 20, 2005 #14 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2005 Δλδ αξίζει να το χτυπήσουμε ε?Ωραία.Καιρό είχα να παίξω έβνα καλό RPG χωρίς να είναι MMO. Ελλάδα έχει κυκλοφορήσει επισήμως? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stknightmare Σεπτέμβριος 20, 2005 #15 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2005 Δεν ξερω ποσο κανει.Αλλα το τερματιζεις πολυ γρηγορα αμα ασχοληθεις με τα quests της ιστοριας.Γενικα δλδ ειναι μικρο παιχνιδι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Απρίλιος 3, 2006 #16 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2006 Σορρυ gia to gravedigging αλλά προχθές το έπιασα τελικά στα χέρια μου.TO ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΙΧΤΟ!!Απλά.Είχα πραγματικά πάραααα πολύ καιρό να πιάσω παιχνίδι στα χέρια μου που με κάνει να ξεχνάω να τρώω.Και το Fable ανήκει σε αυτήν την κατηγορία.Όσοι είναι φαν του είδους βρείτε το. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kunoobidi Απρίλιος 3, 2006 #17 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2006 Χμμ του Molynoux είπατε; Αυτός δεν είναι και ο δημιουργός των Black n White; Τότε θα πρέπει να περιμένουμε πολλά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thresh86 Απρίλιος 4, 2006 #18 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2006 To μοναδικό κακό που εντόπισα στο παιχνίδι είναι η διάρκεια του.17 ωρίτσες μου πηρε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.