Tanner Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5, 2005 εχετε ιδεα τι μπορει να ειναι αυτο?ειναι ολα default και μου το πεταει στο 4ο τεστ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Σεπτέμβριος 5, 2005 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2005 Περίεργο, αυτό το βγάζει όταν δεν έχεις το DirectX9.0c αλλά στην αρχή του τεστ. Πόσο την έχεις ανεβάσει την κάρτα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tanner Σεπτέμβριος 5, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2005 Αρχική απάντηση από Tanner [Σήμερα, στις 18:24] εχετε ιδεα τι μπορει να ειναι αυτο?ειναι ολα default και μου το πεταει στο 4ο τεστ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Σεπτέμβριος 5, 2005 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2005 Αρχική απάντηση από Tanner [Σήμερα, στις 18:42] εχετε ιδεα τι μπορει να ειναι αυτο?ειναι ολα default και μου το πεταει στο 4ο τεστ :red: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tanner Σεπτέμβριος 5, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overclocker Σεπτέμβριος 5, 2005 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2005 Αυτο το βγαζει οταν χανει το focus το 3d mark (οταν πχ πατησεις alt + tab ενω τεσταρει για να πας σε αλλο παραθυρο) αν δεν το κανεις εσυ μπορει να το κανει καποιο background προγραμμα που τρεχει....Κλειστα ολα και δοκιμασε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tanner Σεπτέμβριος 5, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2005 man εχεις δικιο,αυτο ητανε,thanks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobi Rhoads Σεπτέμβριος 5, 2005 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2005 τι δουλευε απο πισω και δημιουργουσε αυτο το προβλημα?γιατι ακριβως το ιδιο προβλξμα εχω και εγω αλλα στο 3dmark 01 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tanner Σεπτέμβριος 5, 2005 Author #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2005 ηταν πολλα που τρεχανε και δεν ειχα ιδεα γιατι κιολας,εμενα ηταν κατι host server του bluetooth,τωρα μπορει να ειναι οτιδηποτε για το δικο σου,ενα καλο προγραμμα ειναι το tuneup xp,μπορεις να καθαρισεις τα παντα(αν δεν προσεξεις μπορεις να "καθαρισεις" και την εγκατασταση σου) Link to comment Share on other sites More sharing options...
g_0x Σεπτέμβριος 5, 2005 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobi Rhoads Σεπτέμβριος 5, 2005 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2005 θα προσεξω!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.