Jump to content

Carrefour+HP NX6110 Notebook

deadlock7

Recommended Posts

Το Carrefour ειχε προσφορα αυτες τις μερες το laptop ΗΡ ΝΧ6110 με 900ευρω σε 24 ατοκες δοσεις.Το αγορασα σημερα και ειμαι πολυ ικανοποιημενος!Κυρια χαρακτηριστικα ειναι:

Intel Centrino 1.7GHz

512mb RAM

15" TFT

40GB HDD

Modem56k

DVDR/W

Winxp Home Edition

Ειναι το πρωτο laptop που παιρνω και δεν ειναι πολυ εγκυρη η γνωμη μου σε οτι αφορα τιμη/αποδοση.Ακουω σχολια..

YΓ:Αγοραστηκε για δουλεια,οποτε καρτα ηχου και γραφικων δεν με καινε(νομιζω ειναι intel graphics onboard+soundmax onboard)

Πολύ καλή αγορά. Αξιόπιστο, πολύ καλή μπαταρία, καλή οθόνη με μέτρια ανάλυση όμως. Φανερά ποιοτικότερο από τα αντίστοιχα Acer και Fujitsu. Αν και εμφανισιακά μοιάζει με IBM, προτιμώ την παλαιότερη σειρά.

Θα χρειαστείς μνήμη.

Το καλο ειναι οτι δεν εχει καμμενα pixels γιατι η εγγυηση δεν τα περιλαμβανει(μεχρι 10 νομιζω).Αγοραστηκε απο το Carrefour στην Πετρου Ραλλη(Νικαια) και υπηρχαν ελαχιστα κομματια διαθεσιμα πλεον..;)

Αρχική απάντηση από tristeno

Θα χρειαστείς μνήμη.

Πες του και που θα βρεί... Δεν είναι κακό...

ΕΛΕΟΣ

Ξέρεις τι εφαρμογές θα τρέξει ο άνθρωπος και θα χρειαστεί μνήμη?

Ωραίος ο deadlock καλοδουλεφτο...

Δε νομιζω να το λεει κακοπροαιρετα ο Νικος.Ειχα φτιαξει ενα αλλο θεμα που ελεγα οτι χρειαζομουν το laptop για autocad.Οπως και να 'χει ευχαριστω..

ΕDIT:Το laptop δεν εχει δισκετα που χρειαζεται ο πατερας μου.Υπαρχει περιπτωση να ενσωματωθει ή να παρω μια usb?EΠισης επειδη δεν ξερω πολλα απο lan,αυτο το wifi Πως συνδεεται?

Αρχική απάντηση από totally_wired [Σήμερα, στις 18:26]

Πες του και που θα βρεί... Δεν είναι κακό...

ΕΛΕΟΣ

Ξέρεις τι εφαρμογές θα τρέξει ο άνθρωπος και θα χρειαστεί μνήμη?

Autocad με 512ΜΒ (-αυτά της κάρτας γραφικών)? :...:

Μάλλον πρέπει να μιλάς για έκδοση 1.0?

Θα μπορούσε να πει... 'Εάν χρειαστείς μνήμη εδώ είμαι εγώ'

Και είναι γεγονός ότι έχει καλές τιμές

Πάρε ένα usb floppy...

Υπάρχει μέγαλη διασπορά τιμών από 25 μέχρι 60ευρώ!

Μην πάρεις πάντος πάνω από 30ευρώ... είναι απάτη....

Τα φθηνότερα (NEC) τα είχε ο future systems στην στουρνάρα (νομίζω τα είχε 23 ή 27).

Αρχική απάντηση από tristeno

Autocad με 512ΜΒ (-αυτά της κάρτας γραφικών)? :...:

Μάλλον πρέπει να μιλάς για έκδοση 1.0?

Στο αρχαίο λάπτοπ με amd 366 και 96mb μνήμης έτρεχα autocad 2000. 2d και απλά σχέδια όμως με layers και θες να μου πεις ότι το autocad δεν θα παίξει καλά σε αυτά το pc με 480MB? ή έστω 458ΜΒ?

Μια χαρα ειναι παιδια στα ΧΡ+sp2 με 504ΜΒ μνημης.Mε τα Vista ομως χλωμο το κοβω!Αν και μ'αυτα που ακουω ισως αφησω τελειως τα windows.Μ'εχουν απογοητευσει..Κατι αλλο που θελω να ρωτησω ειναι αν κανω format και περασω καποιο αλλο λειτουργικο..χανω την εγγυηση?Μου ειχαν πει παλιοτερα πως παιζει απατη πανω σ'αυτο το θεμα.Τελος πως συνδεω wifi?Πχ εχω ενα bluetooth στο desktop..γινεται να συνδεθω μ'αυτο στο Laptop?Λεει οτι βρισκει ολες τις ασυρματες συσκευες γι'αυτο ρωταω..ευχαριστω για τη βοηθεια!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.