amgamer Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5, 2005 αυτην την στιγμη εχω 98s.e κ xp στο συστημα της υπογραφης μου..τα 98 τα εχω για ολες τις δουλειες...ενω τα xp για ιντερνετ κ μερικα games που δν υποστηριζονται σε 98...το θεμα ειναι ομως οτι κ τα 2 λειτουργικα ειναι full απο προγραμματα!κ σκεφτομαι να περασω στο καινουργιο μου hardware ενα λειτουργικο,σταθερο κ υποστηριξιμο σε ολα(windows xp)κ εκει να εχω τα παντα!!!αλλα το να χεις ολα αυτα τα πραγματα σε ενα λειτουργικο ειναι λιγο κουραστικο κ για το συστημα αλλα κ για σενα!κ χωρια τα προβληματα που θα εμφανιζονται!!!υπαρχει καποιος τροπος να διαχωρισω τις επιφανειες εργασιας???γινεται να δημιουργησω 2 χρηστες???οπου στο ενα να χω τα παντα κ στο αλλο μονο τα απαραιτητα για το ιντερνετ?
amgamer Σεπτέμβριος 5, 2005 Author #3 Σεπτέμβριος 5, 2005 Αρχική απάντηση από orion [Σήμερα, στις 17:20] ναι... το ναι..αναφερεται στην ερωτηση που εκανα σωστα?..??? δν ειναι καλυτερη λυση αυτη??απο το να χω τα παλια 98???
sotiris Σεπτέμβριος 5, 2005 #5 Σεπτέμβριος 5, 2005 βέβαια τα 98 είναι τόσο παλιά, που τους περισσότερους νέους ιούς δεν τους κολλάνε. οπότε ανάποδα έπρεπε να τά χεις
amgamer Σεπτέμβριος 5, 2005 Author #6 Σεπτέμβριος 5, 2005 οκ..σας ευχαριστω,αυριο τρωνε τα παντα format!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.