amgamer Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5, 2005 αυτην την στιγμη εχω 98s.e κ xp στο συστημα της υπογραφης μου..τα 98 τα εχω για ολες τις δουλειες...ενω τα xp για ιντερνετ κ μερικα games που δν υποστηριζονται σε 98...το θεμα ειναι ομως οτι κ τα 2 λειτουργικα ειναι full απο προγραμματα!κ σκεφτομαι να περασω στο καινουργιο μου hardware ενα λειτουργικο,σταθερο κ υποστηριξιμο σε ολα(windows xp)κ εκει να εχω τα παντα!!!αλλα το να χεις ολα αυτα τα πραγματα σε ενα λειτουργικο ειναι λιγο κουραστικο κ για το συστημα αλλα κ για σενα!κ χωρια τα προβληματα που θα εμφανιζονται!!!υπαρχει καποιος τροπος να διαχωρισω τις επιφανειες εργασιας???γινεται να δημιουργησω 2 χρηστες???οπου στο ενα να χω τα παντα κ στο αλλο μονο τα απαραιτητα για το ιντερνετ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
orion Σεπτέμβριος 5, 2005 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2005 ναι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
amgamer Σεπτέμβριος 5, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2005 Αρχική απάντηση από orion [Σήμερα, στις 17:20] ναι... το ναι..αναφερεται στην ερωτηση που εκανα σωστα?..??? δν ειναι καλυτερη λυση αυτη??απο το να χω τα παλια 98??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostglen46 Σεπτέμβριος 5, 2005 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2005 Και ξανα ΝΑΙ Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Σεπτέμβριος 5, 2005 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2005 βέβαια τα 98 είναι τόσο παλιά, που τους περισσότερους νέους ιούς δεν τους κολλάνε. οπότε ανάποδα έπρεπε να τά χεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
amgamer Σεπτέμβριος 5, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2005 οκ..σας ευχαριστω,αυριο τρωνε τα παντα format! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.