nickstamat Σεπτέμβριος 5, 2005 #41 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2005 Αρχική απάντηση από sotirisαπό κει και πέρα, ούτος ή άλλως από τη στιγμή που είσαι στο δρόμο υπάρχει ρίσκο. οπότε ποτέ δεν είσαι σίγουρος μπορεί εσύ να οδηγείς μια χαρά και να είναι ο άλλος πιωμένος Αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα! Δηλαδή, αν γίνει οτιδήποτε στο δρόμο, δεν ξέρεις πώς θα αντιδράσει ο άλλος (σε τι κατάσταση οδηγεί, αν είναι συγκεντρωμένος κ.λπ.). Υ.Γ. Και όσο για αυτό που είπα για την αδρεναλίνη, πλάκα έκανα ρε σεις. Δεν είδατε τις ντομάτες;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_000 Σεπτέμβριος 5, 2005 #42 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2005 Αρχική απάντηση από nickstamat Όταν, έστω και άθελά σου, αρχίζει να ανεβαίνει το επίπεδο της αδρεναλίνης στο αίμα σου, δεν μπορείς να κάνεις κι αλλιώς ρε alex! Με καλυψαν οι άλλοι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Σεπτέμβριος 5, 2005 #43 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2005 τις ειδαμε απλα δε το πιστεψαμε γιατι ειναι απιθανο να πετας ντοματες ετσι με την τιμη στα 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Σεπτέμβριος 5, 2005 #44 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka τις ειδαμε απλα δε το πιστεψαμε γιατι ειναι απιθανο να πετας ντοματες ετσι με την τιμη στα 2 :worship: :worship: :clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Σεπτέμβριος 5, 2005 #45 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2005 Αρχική απάντηση από sotiris [Σήμερα, στις 12:47] αυτό. πραγματικά σε γράφουνε σε εντελώς άσχετες φάσεις. καλώς ή κακώς, όσο κι αν αρέσει η ταχύτητα σε πολλούς, όσο και καλοί οδηγοί κι αν είναι, ο δρόμος είναι δημόσιος άρα και επικίνδυνος. όχι πίστα. από κει και πέρα, το μέλλον είναι στα gps. δεν πιστεύω σε 100-200 χρόνια να έχει κανείς τον έλεγχο του αυτοκινήτου του. (δες i robot:p) τώρα οι εικόνες είναι παλιές, και δεν καταλαβαίνω και τη χρησιμότητά τους στο διαδίκτυο. το ΚΑΤ είναι live, 24/7 για όποιον θέλει να μορφωθεί. live απόδειξη είναι τα περισσότερα μέλη των special olympics. νομίζω οι περισσότεροι αν όχι όλοι είναι θύματα τροχαίων. όποιος πάντως θέλει, μπορεί να αγοράσει ένα ωραίο καρτάκι και να τρέχει όλη μέρα σαν το Σουμάχερ, αλλά στην πίστα δε λέω, και το illegal street racing είναι καλό, αλλά έχει συνέπειες για τους special olympics,πολλοι εχουν και αναπηρια εκ γενετης... αλλα και απο ατυχηματα.Για τα καρτ που αναφερεις, ειναι για μενα η καλυτερη λυση.. ξεδινεις εκει. πιστεψε με. αν δεν το εχετε δοκιμασει καντε το.ειμαι 16 χρονων εγω και ξεδινω αρκετα εκει. επισης ειναι κατι σαν εμπειρια, για το τιμονι πριν βγαλεις διπλωμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Σεπτέμβριος 5, 2005 #46 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2005 Μακαρι οσα ειπωθηκαν εδω να τα τηρειτε και εξω στους δρομους!!!Αλλα δεν το βλεπω!!!Δεν θελω να αναφερθω σε συγκεκριμενα ποστ που εχουν γινει!!!Και μαμακιες δεν κανουν μονο οι νεοι οδηγοι!!!Αν καποιος δεν εχει οδηγικη παιδεια μεσα του θα τις κανει και στα 40-50-60-70 του!Εκτος αν επικρατει η αποψη οτι ολοι ειναι μαμακες στην οδηγηση εκτος απο "μενα"!!!Δεν λεω οτι εγω οδηγαω σωστα και προβλεπομενα!!Το καλυτερο ειναι αυτο που ειπε ο sotiris"όπως όλοι, κι εσύ προβλέπεται να κάνεις τις μ@...ίες σου.στο μεγαλύτερο ποσοστό είναι ανώδυνες.σου εύχομαι να είσαι παντα σε αυτό το ποσοστό"προσθεσα και το παντα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Σεπτέμβριος 5, 2005 #47 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2005 πατησανε πριν 30 λεπτα ενα μηχανοβιο στη σκυλιτση , ταριφας τον εκλεισε και τον εριξε. αλλα δεν ειμαι σιγουρος γιατι εχει καποια δεντρα μπροστα, δε πειραζει NTG ας τα λεμε συνεχεια καποιος ισως να σκεφτει καποτε 2η φορα να κανει ταρζανιες Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Σεπτέμβριος 5, 2005 #48 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2005 Σωστο και αυτο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
theHitma@n Σεπτέμβριος 6, 2005 Author #49 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2005 Φιλε MagicMan κανεις λαθος σε αυτο που λες σχετικα με τα καρτ. Παραδειγμα, την πρωτη φορα που ειχα παει για καρτ ειχα καταφερει να ριξω γυρω σε εναν φιλο μου ο οποιος οδηγουσε αμαξι για 4 χρονια ενω εγω δεν ειχα ιδεα απο οδηγηση!!! Αρα οπως μπορεις να καταλαβεις δεν εχει καμια σχεση το καρτ με το αυτοκινητο. Επισης κατι που παθαινω εγω, δεν ξερω αν το παθαινουν και αλλοι, ειναι πως οταν παω να φυγω απο την πιστα ειμαι τοσο πορωμενος που θελω να παρω το αμαξι του πατερα μου να το ξεπατιλικιασω! Αυτα σχετικα με το καρτ. quote: -------------------------------------------------------------------------------- Αρχική απάντηση από ea6gka τις ειδαμε απλα δε το πιστεψαμε γιατι ειναι απιθανο να πετας ντοματες ετσι με την τιμη στα 2 -------------------------------------------------------------------------------- :clap: :clap: :worship: :clap: :clap: Κορυφαιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sam.... Σεπτέμβριος 6, 2005 #50 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2005 Εγω 2 πραματακια εχω να πω περι του θεματος...1ο) Λυπαμαι παρα πολυ την καημενη την κοπελα που της γ%$^#$% την ζωη ενα κ...............ο!!!2ο) Χαιρομαι που την εβγαλα με 200 ράμματα μονο στο ποδι μου και θα με συντροφευουν πανταγια να μου θυμιζουν να μην γινομαι μ@λακας οταν οδηγω.....!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Σεπτέμβριος 6, 2005 #51 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2005 @theHitma@n αυτο ειναι αλλο που λες.. απλως λεω οτι ειναι κατι σαν εμπερια,εχεις παρει ηδη μια γευση του τιμονιου.αλωστε και ολοι οι μεγαλοι οδηγοι απο τα καρτ ξεκινανε... αν θυμαμαι καλα 250 κυβικα και πανω. οχι τα 85αρια και 100 και 125αρια που εχουμε εδω. και επειδη περασες τον φιλο σου δεν σημαινει οτι εισαι και καλυτερος. αλλα πιστεψε οταν θα πας να βγαλεις διπλωμα θα ξερεις την αισθηση του τιμονιου και μονο του τιμονιου.εγω πηγαινω απο το δημοτικο στα καρτ.τωρα θα παω 3η λυκεοιυ. λετε να βγω κανας σουμαχερ?? :D :whistling :whistling :whistling :hehe: :hehe: :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.