_daemon_ Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4, 2005 Γεια σας, έχω ένα προβληματάκι με τις μνήμες μου... 2 dimm 512 έκαστο ddr 400mhz transcend από πλαίσιο αγορασμένες προ τριετίας lifetime warranty. Τις προάλλες μου βγάζει το pc bsod με error Memory Management... Wtf λέω Τρέχω memtest και βγάζει error Καθώς δεν είμαι πολύ σχετικός με hardware μπορεί κάποιος να μου πει τι συνέπειες έχει αυτό; Να πάω να τις αλλάξω; Thanks
greekfragma Σεπτέμβριος 4, 2005 #2 Σεπτέμβριος 4, 2005 εαν εχεις πειραξει την συχνοτητα λειτουργιας τους κατεβασε τες εκει που ειναι καθαρες στο μεμτεστ.εαν δεν εχεις πειραξει τιποτα πηγαινε τες πισω στο πλαισιο για αλλαγη αναφεροντας στους υπαλληλους οτι οι μνημες εχουν προβλημα.επισης ανεφερε οτι τις τεσταρες γιατι το πισι πεταγε μπλε οθονη και βρηκες οτι οντως κατι τρεχει μαζι τους και οτι πετανε λαθη.χωρις πολλα πολλα δηλαδη για να μην στις κρατησουν για ελεγχο.ζητα καλυτερα κινγκστον αυτη τη φορα και οχι τρανσεντ
_daemon_ Σεπτέμβριος 4, 2005 Author #3 Σεπτέμβριος 4, 2005 όλα default είναι/ήταν οπότε θα βολτάρω από πλαίσιο μάλλον... thanks
_daemon_ Σεπτέμβριος 7, 2005 Author #4 Σεπτέμβριος 7, 2005 Λοιπόν, πήγα για RMA και την επόμενη μέρα τις είχα πίσω. Έτρεξα memtest όλα καλά Στο Everest όμως της Lavalys στην RAM λέει 1022MB :S γνωρίζει κανείς τι συμβαίνει;
deadlock7 Σεπτέμβριος 7, 2005 #5 Σεπτέμβριος 7, 2005 Μαλλον λαθος του προγραμματος θα ειναι!Κοιτα στο με καποιο αλλο προγραμμα(πχ cpu-z,sandra) ή ακομη και με το Memtest..
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.