Jump to content

Mobo/VGA

f117

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα σας...Ένας φίλος μ αναθαβμίζει το PC του και το κάνει Amd 64 3000+ Venice 939 με 512 ram....!αυτό που θέλω να μ πείτε εσείς είναι η γνώμη σας :devil: για mobo με firewire και pci-e nforce 4 και μια κάρτα γραφικών όχι πολύ καλή!αυτά τα δύο MOBO kai VGA πρέπει να αγοραστούν με 250 ΜΑΧ ΜΑΧ ΜΑΧ!#!# :confused: για πείτε καμία ιδέα ? 6600?χ700?Α8ΝΕ?:boxed: :boxed: (δεν έχει firewire ) :help: :help: :help:

ευχαριστώωωω

GIGABYTE K8NF-9 στα 100 και μια 6600GT για 150 ή δίνει ελάχιστα παραπάνω και πάει σε Χ800GT.

Αρχική απάντηση από chroma

GIGABYTE K8NF-9 στα 100 και μια 6600GT για 150 ή δίνει ελάχιστα παραπάνω και πάει σε Χ800GT.

:T:

Μην πάρεις Kingstone, εκτός και αν μπορείς να ελέγξεις τι τσιπάκια φοράνε (μακριά από elpida), αλλιώς TwinMos.

Αρχική απάντηση από chroma

Πολυ καλη επιλογη , συμφωνω και επαυξανω.

msi που εβαλα στα 125 και 6600 απλη με 256 στα 126.

Η msi νομιζω ειναι καλυτερη απο τη gigabyte + το οτι την 600 την κανει o/c ενω αν παρει gt θα εχει 128 μνημη

ωραία! :D αχμμ... επειδή το παλικάρι δεν θα το χρεισιμοποιήσει το SLI απο ότι ξέρω μήπως παίζει τπτ καλύτερο χωρίς SLI? Ι will FrOsT.... έχουν ακριβίνει από πριν το καλοκαίρι η μνήμες.....

To "κακό" με τις 6600 είναι οτι δεν εκμεταλλεύονται 256ΜΒ μνήμης λόγω του αργού πυρήνα. Καλύτερα GT με DDR3 και 128ΜΒ παρά αργές DDR1 και 256ΜΒ.

Αρχική απάντηση από morfeas-dsl-

msi που εβαλα στα 125 και 6600 απλη με 256 στα 126.

Η msi νομιζω ειναι καλυτερη απο τη gigabyte + το οτι την 600 την κανει o/c ενω αν παρει gt θα εχει 128 μνημη

Δεν κερδίζεις τίποτα με τα 128mb παραπάνω στην κάρτα γραφικών αντίθετα η gt είναι πολύ καλύτερη από την απλή.

Η gigabyte είναι μια χαρά με αξιοπρεπή εξοπλισμό και δοκιμασμένη αντοχή σε 24/7.

Αρχική απάντηση από F117

αχμμμμμμ sorry παίδες αλλά χώρις firewire ποια προτίνετε?still gigabyte?

Έχει τόση σημασία το firewire?

Αρχική απάντηση από Vagouridis

Frost , chroma κατι ακουσα για μια μητρικη DFI καλη ειναι αυτη?:p :p

Βγάζει η DFI m/b?:p

Αρχική απάντηση από F117

nop :p απλά λέεεεεεεεεεεεεεμΕ τώρα (babancha )

Από την στιγμή που η Gigabyte έχει και Firewire (2 x IEEE 1394b connectors (υποστηρίζει 3 ports)) και για εσένα μετράει για να ρωτάς μόνο για τo firewire :p και κάνει μόνο 108...

Δεν βλέπω κάποιο λόγω για να πάρεις κάτι άλλο...

Αρχική απάντηση από F117

:o η asus? @@? για να δούμε λοιπόν.............!!!α ρε τη μας έχεις κανει :p :P

Ποιά Asus? Αυτες με τα via?:sick:

Αρχική απάντηση από F117

:o Α8ΝΕ? axm μηχανή Fredo :p

μιλαμε για αυτην εδω: ???????

999%5Cimages%5Cproducts%5C455%5C455_l.jpg

LOL, οτι πιο αθλιο εχω δει τα τελευταια χρονια!

χωρις να την εχω δουλεψει, θα προτιμουσα σιγουρα την gigabyte που σου λενε τα παιδια :T:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.