def Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4, 2005 επειδη δεν ξερω ποσο ακριβως οκτωμριου γινεται η εκθεση pc τι λετε να μαζευτουμε ολοι μαζι και να παμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Σεπτέμβριος 4, 2005 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2005 Θα γίνει και φέτος Lan Party να πάμε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chros26_ Σεπτέμβριος 4, 2005 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2005 εγώ (όλο και κάποιον θα πείσω να με φέρει απο Κοζάνη) Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Σεπτέμβριος 4, 2005 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2005 Το 2ο Future Park θα λειτουργήσει και πάλι στο περίπτερο 12, ακόμη πιο εμπλουτισμένο σε δραστηριότητες από πέρυσι και αναμένεται να τραβήξει το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων. Ετσι, η Helexpo αποφάσισε να δώσει τη δυνατότητα σε όσες εταιρείες του χώρου της πληροφορικής και των τηλεπικοινωνιών ενδιαφέρονται, να κρατήσουν ένα stand μέσα στο περίπτερο 12, όπου θα επιτρέπονται οι λιανικές πωλήσεις αποκλειστικά και ΜΟΝΟ συναφών με την έκθεση ειδών και πάντοτε μέσα στο πλαίσιο που ορίζει ο νόμος (χρήση ταμειακής μηχανής από μέρος του εκθέτη). Οσες εταιρείες επιθυμούν να συμμετάσχουν στο χώρο αυτό, μπορούν τώρα να επικοινωνούν με το γραφείο της Infosystem για να παραλάβουν την ειδική δήλωση συμμετοχής λιανικών πωλήσεων.HIPRO ΣΤΗΣΕ ΠΑΝΓΚΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΝΦΟΣΥΣΤΕΜ Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Σεπτέμβριος 4, 2005 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2005 εγω ειμαι μεσα, αρκει να ειναι σαβατοκυριακο, καθημερινη δεν ΄΄παιζει΄΄ με το σχολειο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chros26_ Σεπτέμβριος 4, 2005 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2005 Αρχική απάντηση από MaGiCMaN εγω ειμαι μεσα, αρκει να ειναι σαβατοκυριακο, καθημερινη δεν ΄΄παιζει΄΄ με το σχολειο. ακριβώς τα ίδια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Σεπτέμβριος 4, 2005 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2005 Εδώ και κάτι χιλιετίες γίνεται Πέμπτη εώς Κυριακή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artist_ Σεπτέμβριος 4, 2005 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2005 Infosystem 2005. ακόμα μια χρονιά που θα πούμε ''κάθε πέρυσι και καλύτερα''. Θα δώσουμε το παρών!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
madmetal Σεπτέμβριος 4, 2005 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2005 ενα σταντ καλο επισης που υπηρχε ηταν με την υδροψυξη με τα ψαρια.αντε να ειναι καλυτερα και αυτη και η νεα comdex. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thresh86 Σεπτέμβριος 4, 2005 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2005 Πράγματι,δεν είναι και τόσο καλά τα πράγματα τα τελευταία χρόνια.Κάποιος μου είπε οτι η Comdex έχει "κλέψει" εκθέτες.Αληθεύει?Αν κανονιστεί συνάντηση,ίσως και να τα π(ι)ούμε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daffy Σεπτέμβριος 4, 2005 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2005 Παιδεία φέτος που τελείωσαν τα μαθητικά μου χρόνια, είμαι και εγώ μεσα (επειδή γράφω από το account του αδερφού μου είμαι ο ChrisXP). Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Σεπτέμβριος 18, 2005 Author #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2005 τελικα κανενας απο θεσσαλονικη εμαθε ημερομηνια εναρξης? αντε παληκαρια να μαζευομαστεκαι να κανονισουμε να παμε ολοι μαζι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thresh86 Σεπτέμβριος 18, 2005 #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2005 5-6-7-8 δεν είναι η Infosystem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
madmetal Σεπτέμβριος 18, 2005 #14 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2005 έκθεση αναβαθμίζεται και ανοίγει τις πύλες της σε εκθέτες και επισκέπτες, από τις 6 έως και τις 9 Οκτωβρίου 2005. http://www.infosystem.gr/InfProfile.asp?pid=8THRESΗ και εγω ακριβως αυτο ειχα ακουσει.θα ειμαι πανω αλλα δεν με βλεπω ενεργα στο future park. Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Σεπτέμβριος 18, 2005 Author #15 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2005 αντε παιδια να μαζευομαστε,μακαρι να ερθουν και παιδια απο την Αθηνα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Σεπτέμβριος 18, 2005 #16 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2005 δε μου κανει κεφι να παω στη λαικη...μονο με καλη παρεα για να γελασουμε χτυπησουμε κανα παιδακι και τα σχετικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Σεπτέμβριος 18, 2005 #17 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka δε μου κανει κεφι να παω στη λαικη...μονο με καλη παρεα για να γελασουμε χτυπησουμε κανα παιδακι και τα σχετικα Εχεμ.....με φωναξε κανεις ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Οκτώβριος 3, 2005 Author #18 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2005 παιδια την Πεμπτη ανοιγει αν θελει κανενα παιδι να συναντηθουμε ας δωσουμε κανενα ραντεβου εξω απο την εκθεση το απογευματακι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.