Jump to content

συναντηση για την εκθεση pc τον οκτωμβριο

def

Recommended Posts

Το 2ο Future Park θα λειτουργήσει και πάλι στο περίπτερο 12, ακόμη πιο εμπλουτισμένο σε δραστηριότητες από πέρυσι και αναμένεται να τραβήξει το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων. Ετσι, η Helexpo αποφάσισε να δώσει τη δυνατότητα σε όσες εταιρείες του χώρου της πληροφορικής και των τηλεπικοινωνιών ενδιαφέρονται, να κρατήσουν ένα stand μέσα στο περίπτερο 12, όπου θα επιτρέπονται οι λιανικές πωλήσεις αποκλειστικά και ΜΟΝΟ συναφών με την έκθεση ειδών και πάντοτε μέσα στο πλαίσιο που ορίζει ο νόμος (χρήση ταμειακής μηχανής από μέρος του εκθέτη). Οσες εταιρείες επιθυμούν να συμμετάσχουν στο χώρο αυτό, μπορούν τώρα να επικοινωνούν με το γραφείο της Infosystem για να παραλάβουν την ειδική δήλωση συμμετοχής λιανικών πωλήσεων.

HIPRO ΣΤΗΣΕ ΠΑΝΓΚΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΝΦΟΣΥΣΤΕΜ

Πράγματι,δεν είναι και τόσο καλά τα πράγματα τα τελευταία χρόνια.Κάποιος μου είπε οτι η Comdex έχει "κλέψει" εκθέτες.Αληθεύει?Αν κανονιστεί συνάντηση,ίσως και να τα π(ι)ούμε....:)

• 2 weeks later...

έκθεση αναβαθμίζεται και ανοίγει τις πύλες της σε εκθέτες και επισκέπτες, από τις 6 έως και τις 9 Οκτωβρίου 2005.

http://www.infosystem.gr/InfProfile.asp?pid=8

THRESΗ και εγω ακριβως αυτο ειχα ακουσει.

θα ειμαι πανω αλλα δεν με βλεπω ενεργα στο future park.

Αρχική απάντηση από ea6gka

δε μου κανει κεφι να παω στη λαικη...μονο με καλη παρεα για να γελασουμε χτυπησουμε κανα παιδακι και τα σχετικα

Εχεμ.....με φωναξε κανεις ???

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.