jax7480 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4, 2005 Το προβλημα μου το εθεσαν τηλεφωνικα οποτε κι εγω δεν εχω πολλες πληροφοριες.Εχουμε ενα δικτυακι με 4 υπολογιστες οι οποιοι συνδεονται μεταξυ τους με ενα hub.Και οι 4 εχουν εγκατεστημενα windows 98. Ο ενας εκ των οποιων(ο και καλα server) εχει και ενα modem επανω του.Ποιος ο πιο ευκολος τροπος ωστε να κανουμε sharing το internet που θα εχει ο server στους υπολοιπους 3?Ευχαριστω ολους για το ενδιαφερον.
SlotKiller Σεπτέμβριος 4, 2005 #2 Σεπτέμβριος 4, 2005 Τα win98 ειχαν ics αλλα νομιζω οτι ηταν στα add/remove programs των win...Κανεις κανεις κοινοχρηστη τη συνδεση στον server και του δινεις στατικη ip απ οτι θυμαμαι ενω στα υπολοιπα pc βαζεις "obtain ip automatically"ελπιζω να βοηθησα!
jax7480 Σεπτέμβριος 4, 2005 Author #3 Σεπτέμβριος 4, 2005 Αρχική απάντηση από SlotKiller Τα win98 ειχαν ics αλλα νομιζω οτι ηταν στα add/remove programs των win...Κανεις κανεις κοινοχρηστη τη συνδεση στον server και του δινεις στατικη ip απ οτι θυμαμαι ενω στα υπολοιπα pc βαζεις "obtain ip automatically"ελπιζω να βοηθησα! Εισαι σιγουρος? Νομιζω οτι πρωτα τα Windows Millenium ειχαν τετοια επιλογη.[edit] Μολις το εψαξα. Τα Windows98 SE ειχαν πρωτα το ICS οπως ειπες. Thanks [/edit]
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.