electrOfreaK Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10, 2008 Γεια σας ονομαζομαι Αλεξανδρος κ ειμαι πολυ νεος στον χωρο της υδροψηξης......Αποφασησα να βαλω νερο σε cpu k vga!!!!Το συστημα μου ειναι:cpu :intel Quad core Q9450 2.66 GHz 12MB L2 cache motherboard :MSI P45D3 PLATINUM (Gaming series)ram :corsair xms3 1333MHz 2x 2GBτροφοδοτικο :her windmill pro 500 wattVGA :gigabyte Ge force 9800 GX2 1gbΑυτο το εκανα καλοκαιρι αλλα επειδη παιζω ολη μερα games οπως:gears of war-crysis-Age of Conan κλπ το pc αναβει στην κυριολεξια..ΒΡΑΖΕΙ!!!Σκευτομαι να αλαξω κουτι 1ον να βαλω το armor κ εν συνεχεια να προμηθευτω οτι χρειαζεται για να ψηξω cpu k VGA!!!!Ειμαι πολυ νεος στον χωρο κ θελω την βοηθεια σας για το καλυτερο δυνατο αποτελεσμα...Το pc χτυπαει οταν παιζω 80 βαθμους cpu k 85 h VGA!!!Βοηθηστε με να το σωσω!!!Φιλικα Αλεξανδρος!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
masxerofkartis143 Νοέμβριος 10, 2008 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2008 Η κάρτα είναι σχετικά καλή αν σκεφτεί κάποιος πως τόσα έχω με την 8800gt. Όσο για το κουτί Μακριά. Αφού μάλλον Ελλάδα θα είσαι για δες κάτι σε Lian-Li ή Silverstonehttp://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1073060&page=3&Manufacturer=Lian+Li&category=69977695&catalog=20ή http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=923133&THIKIMEGETHOS=Full+ATX&category=69977695&catalog=20ήαν μπορείς να βρείς αυτήν Silverstone Tj07 αν θυμάμαι καλά την είχε το Πλαίσιο στο Extreme store. Απλά μια φιλική συμβουλή Link to comment Share on other sites More sharing options...
Captain Νοέμβριος 10, 2008 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2008 καταρχασ καλως ηρθες.η θερμοκρασια της vga σε τετοια παιχνιδια πιστευω ειναι πολυ καλη.αλλοι βαρανε 100αρια με αερα παντα μιλαμε.αν θελεις μπορεις να αλλαξεις παστα στη καρτουλα(ARCTIC CERAMIQUE) εν αρχη και να δεις αν υπαρχει διαφορα.τωρα λογικα με κλειστο κουτι δεν υπαρχει καλη κυκλοφορια του αερα ανοιχτο οποτε δε σε χαλαει.εγω αυτα θα εκανα εν αρχη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vatos_locos Νοέμβριος 10, 2008 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2008 τώρα τι κουτί έχεις ? θα πας με την μία και για Vga και για Cpu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
electrOfreaK Νοέμβριος 10, 2008 Author #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2008 εχω ενα heroichi αυτο που βαζει η vero midi tower ειναι!!!!ναι θα βαλω κ cpu k vga με την μια νερο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vatos_locos Νοέμβριος 11, 2008 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2008 οκ κατάλαβα ποιο λες μικρούλι οπότε πας σαν τον Σάκη με το ψυγείο έξω εκτός αν βρεις πόδια και του το προσαρμόσεις από κάτω ναι και θα έλεγα για 3πλό ψυγείο οπότε αναγκαστικά πάνω μετά πόσα λεφτά διαθέτεις για όλο ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Νοέμβριος 11, 2008 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2008 Για w/c σε μικρο κουτι πάρε καμιά ιδέα από ένα που είχα φταξει παλιά http://outofspecs.gr/forum/showthread.php?t=22&highlight=Shark Link to comment Share on other sites More sharing options...
electrOfreaK Νοέμβριος 11, 2008 Author #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2008 ευχαριστω Χρηστο αλλα σκευτομαι να αλαξω κουτι να βαλω κανα μεγαλο κ εντυπωσιακο οπως το armor..τι μοθ προτηνεις?ενταξει δεν θα δωσω κ 1000 ε αλλα κανα 200-300 εκτος κουτιου τα δηνω ανετα!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis_the_fraud Νοέμβριος 11, 2008 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2008 Οντως το Armor+ ειναι το μονο full tower που παιζει σε "λογικα" χρηματα. Οσον αφορα τα της υδροψυξης, εγω θα προτεινα τα παρακατω: tank: Cape Coolplex Pro 25 CPU block: D-TEK Fuzion V2 Αντλία: Swiftech Αντλία MCP655 ψυγειο: αναλογα τι χωραει στο Armor+ Alphacool NexXxoS Pro III ή Alphacool NexXxoS Xtreme III - Rev. 2 VGA block: εδω τα πραγματα ειναι πολυ δυσκολα μαλλον πας σε αυτο που εκανε ο Doom εδω Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Νοέμβριος 11, 2008 #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2008 To νεο ARMOR καλό είναι και εντυπωσιακό... άλλα εγώ θα έλεγα CM Cosmos S, μια και έχει και έτοιμη θέση για τριπλό ψυγείο και δεν θα σε δυσκολέψει πολύ στο στήσιμο της υδροψυξης.Για τα άλλα.... αυτά που λέει ο Σάκης από πάνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
electrOfreaK Νοέμβριος 11, 2008 Author #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2008 δυσκολα τα πραγματα δηλαδη ολα δηχνουν καπως ευκολα αλλα ανχωθηκα με την 9800gx2 πρεπει να βρω τον AINSTAIN για να μου το κανει!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
electrOfreaK Νοέμβριος 12, 2008 Author #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2008 τι λετε για αυτο?κσερει κανεις τι περιεχει μεσα για υδροψηξη?http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700487 Link to comment Share on other sites More sharing options...
masxerofkartis143 Νοέμβριος 12, 2008 #13 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2008 Μακριά. Δεν θες να το κάνεις αυτό στον εαυτό σου. Παρόλο που είδα τα προηγούμενα ποστ εγώ θα επιμείνω στην Lian-li Πολύ καλή ποιότηταΠολύς χώροςΠολύ ωραία κουτιάΜπορώ φυσικά να σου αραδιάσω άλλους 143 λόγους γιατί να πας σε Lian-li αλλά ασ'το καλύτεραΦυσικά δική σου επιλογή. Αλλά θα καταλάβεις μετάΌσο για την υδρόψυξη custom μακριά από λύσεις thermaltake k Coolermaster θα δώσεις τα ίδια λεφτά για κάτι πολύ καλύτερο Link to comment Share on other sites More sharing options...
electrOfreaK Νοέμβριος 25, 2008 Author #14 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2008 Τεληκα το προβλημα της VGA να μου κανει restart το pc βρεθηκε!!!το τροφοδοτικο ηταν ι αιτια και οχι ι temp διοτι ι GeForce 9800GX2 απετει τροφοδοτικο 580 watt κ πανω κ εγω ειχα στο συστημα μου 500 watt!!!Οι τεχνικοι του e-shop μαλλον δεν ξερουν να κανουν καλα την δουλεια τους κ ετσι κανεις δεν επιασε οτι το 500αρι τροφοδοτικο ηταν λαθος κ αυτο εφταιγε για οτι μου εκανε το pc!!!Eυχαριστω ολους για την βοηυεια και θα επανελθω συντομα !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Νοέμβριος 25, 2008 #15 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2008 Άλλος ένας ευχαριστημένος πελάτης που εμπιστεύεται το e-shop:sauer031: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.