unreal Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3, 2005 Hello σε ολους!Αυτες τις μερες τελείωσα μια 3D Engine Που φτιαχνω εδω και πολυυυυυυυυυυυυυ καιρό!Αν θέλετε ριξτε της μια ματιά!http://bekengine.periergoi.grοτι σχολια (καλα ή κακα) ευπροσδεκτα!σας ευχαριστώ!ααα! και κατεβαστε και το openAL dll απο το site αν δεν εχετε ηχο! γιατι πολλες καρτες ηχου δεν ερχονται με openal drivers! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirGeorge Σεπτέμβριος 3, 2005 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2005 Φίλε κάποιο πρόβλημα πρέπει να έχει δεν τρέχει..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unreal Σεπτέμβριος 3, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2005 κατεβασε το αρχειακι openal32.rar που εχω στο site extract it και βαλτο στον καταλογο της engine μαζι με τα αλλα dll Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirGeorge Σεπτέμβριος 3, 2005 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2005 Λοιπόν αρκετά καλή προσπάθεια καταρχάς, πολύ ωραία textures και γενικότερα το setup μου άρεσε. Βέβαια μου φάνηκε λιγάκι βαριά, στο δικό μου h/w έπιανε καμιά 30-40 fps. Επίσης έχω άλλη μια ερώτηση: Το χιόνι αν το αφήσεις για αρκετή ώρα το στρώνει ??? :woot: Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Σεπτέμβριος 3, 2005 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2005 Συγχαρητηρια για την προσπαθεια και καλη συνεχειαΜου αρεσε η σημαια ............Οντως κομματακι βαρια η μηχανη .Σε καποια φαση σηκωθηκα ψηλα (πανω απο την σημαια) και κοιτωντας χαμηλα το ολο σκηνικο μου εδειχνε 25 fps Eπισης δεν ειχε ηχοτο συστημα μουP4 640 @42886800 GT @420/1050SOUNDBLASTER 5.1 LIVE Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Σεπτέμβριος 3, 2005 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2005 20-30 fps με 4Χ ΑΑ και 16Χ ΑF στα 1280x1024 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nobig Σεπτέμβριος 3, 2005 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2005 Δεν τρέχει, κρίμα. Μου πετάει this programm has performed illegal......Κάρτα έχω μια ΑΤΙ 9250 και δοκίμασα να κάνω disable το sound system απο το config.cfg Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Σεπτέμβριος 3, 2005 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2005 στην αρχη ειπα να μην το κατεβασω, αλλα μετα μ'εφαγε η περιεργεια http://bekengine.periergoi.grκομματακι βαρυ, οπως ειπαν και οι υπολοιποι, εκτος αν κοιτας τα αστερια, οποτε το Α64 @ 2600 με τις μνημες gay (ακα default) και μια πεταμενη 6600gt δειχνει τα δοντια του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.