Spanaks Σεπτέμβριος 4, 2005 #21 Σεπτέμβριος 4, 2005 Αρχική απάντηση από unstoppable [Σήμερα, στις 13:19] To να παρεις ενα ομορφο κουτι και να εχεις εξωτερικη υδροψυξη μου φαινεται μεγαλη χαζομαρα Όχι αν φτιάξεις κάτι τέτοιο όμως.... http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=14835 :worship:
unstoppable Σεπτέμβριος 4, 2005 #22 Σεπτέμβριος 4, 2005 Αρχική απάντηση από Spanaks Όχι αν φτιάξεις κάτι τέτοιο όμως....http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=14835:worship: Και παλι προτιμω εσωτερικη με χιλια.
Τσιλιμπηθρας Σεπτέμβριος 4, 2005 #23 Σεπτέμβριος 4, 2005 Αρχική απάντηση από FrOsT [Σήμερα, στις 13:07] Δεν καταλαβαίνω η βλέπω στην φωτό Το ψυγείο είναι μέσα στο κουτί? edit Μετά από 5 λεπτά κατάλαβε τι παίζει με το ψυγείο... Συγνώμη αλλά αυτό δεν είναι χωράει... τι έχεις κρεμάσει από πίσω από το κουτί... δεν το έχεις βάλει μέσα... άρα δε χωράει :P Τη δουλεία του την κάνει πολύ καλά :P .Όσο για αποπανω... νομίζω βγαίνει όλο το κυψελοτο μέρος όλο μαζί (armor)... απλά δεν το δοκίμασα γιατί εγώ σε αντίθεση μου αρέσει μια όμορφη κάσα και το ψυγείο ας κρέμεται από το ταβάνι :whistling
FrOsT Σεπτέμβριος 4, 2005 #24 Σεπτέμβριος 4, 2005 Αρχική απάντηση από Τσιλιμπηθρας Τη δουλεία του την κάνει πολύ καλά :P .Όσο για αποπανω... νομίζω βγαίνει όλο το κυψελοτο μέρος όλο μαζί (armor)... απλά δεν το δοκίμασα γιατί εγώ σε αντίθεση μου αρέσει μια όμορφη κάσα και το ψυγείο ας κρέμεται από το ταβάνι :whistling 1.Το ότι κάνει δουλεία δεν σημαίνει ότι χωράει.... 2.Δεν θέλουν όλοι να κρέμεται το ψυγείο... 3.Είτε από πίσω το βάλεις είτε από πάνω στο Armor-Kandalf θα κάνεις ένα κουτί ,που ο μόνος λόγος απόκτησής του σε σχέση με το Stacker είναι η εμφάνισή του, ΚΑΚΑΣΧΗΜΟ
Τσιλιμπηθρας Σεπτέμβριος 4, 2005 #25 Σεπτέμβριος 4, 2005 Αρχική απάντηση από FrOsT [Σήμερα, στις 18:39] 1.Το ότι κάνει δουλεία δεν σημαίνει ότι χωράει.... 2.Δεν θέλουν όλοι να κρέμεται το ψυγείο... 3.Είτε από πίσω το βάλεις είτε από πάνω στο Armor-Kandalf θα κάνεις ένα κουτί ,που ο μόνος λόγος απόκτησής του σε σχέση με το Stacker είναι η εμφάνισή του, ΚΑΚΑΣΧΗΜΟ Αυτό είναι άποψη του καθένα . Πριν βάλω το ψυγείο από πίσω είχα τρεις ιδέες για το που αλλού μπαίνει...1ον Από πάνω βγάζοντας το κυψελοτο σημείο(αν βγαίνει δεν δοκίμασα) 2ον Από μπροστά, που ούτε εκεί το δοκίμασα. 3ον Από πίσω που μου φάνηκε το πιο εύκολο στην πράξη. ΟΚ. Ας πάρει την Stacker αλλά όχι την Shark...
cptkoulis Σεπτέμβριος 4, 2005 Author #26 Σεπτέμβριος 4, 2005 ο κυριος λογος για τον οποιον σκεφτομαι να ειναι εξω το radiator ειναι για λογους αποδοσης,δεν βρισκω για ποιο λογο να αποβαλλεται ολη αυτη η θερμοτητα μεσα στο case οταν μπορω να τη βγαζω εξω και μετα να αποβαλλεται στο περιβαλλον(και μη μου πειτε για το φαινομενο του θερμοκηπιου..............)
cptkoulis Σεπτέμβριος 11, 2005 Author #27 Σεπτέμβριος 11, 2005 εχει δοκιμασει κανεις τα νεα Aerocool???αυτο το Baydream μου φαινεται καλο και φτηνο(120Ε περιπου).τι λετε?http://www.aerocool.com.tw/p-case/baydream/baydream.htm
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.