mortisboy Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3, 2005 .....οπως λεει και ο τιτλος....σημερα αποφασισα να κανω μια αναβαθμισουλα στο ενα pc του σπιτιου....ετσι τα πηρα τα εστησα....αλλα το ρημαδι κανει συνεχεια restart......ενω μπουταρει κανονικα..μολις περασει το Logo της abit κανει restart :...: για ριχτε καμια ιδεα...γιατι εχω μπλοκαρει εντελως....το μονο που δεν εχω αλλαξει ειναι psu....ολα τα αλλα τα εχω κανει τραμπα....αλλα παλι τα ιδια..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Σεπτέμβριος 3, 2005 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2005 Eφόσον το pc ανοίγει ο cpu είναι οκ..Έτσι υποθέτω και για την μοβο..Ψάξου σε μνημες ΙRQ conflicts και μαστερ slave δισκων και drivesΑλήθεια τι τροφ έχεις επάνω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostglen46 Σεπτέμβριος 3, 2005 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2005 Μηπως γιωνει πουθενα γιαυτο τραβαει ρεσταρτ?????Δοκιμασε την εκτος κουτιου πανω στο κουτι antistatic της μητρικης......Αλλιως ειναι μητρικη ή τροφοδοτικο Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Σεπτέμβριος 3, 2005 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2005 Υπήρχε το λειτουργικό ή το πέρασες από την αρχή?..........Αν υπήρχε, δοκίμασε να ενεργοποιήσειςς/απενεργοποιήσεις το LAN μέσα από το Bios......ΑΝ μπείς Windows, κάνε uninstall τους drivers του LAN, επανεκίνηση και install καινούργιους...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Σεπτέμβριος 3, 2005 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2005 τσεκαρε τον ανεμηστηρα στον cpu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortisboy Σεπτέμβριος 3, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2005 ....λοιπον παιδια....βασικα δεν διευκρινισα οτι ...απλα την εχω ακομα πανω στο κουτι της...με μια vga μονο...δεν υπαρχει τιποτα αλλο πανω...ουτε δισκοι ουτε ουτε λαν...τπτ Το ασχημο ειναι οτι...δεν μπορω να μπω ουτε στο βιος....κανει συνεχεια λουπες...δοκιμασα και με insert...αλλα μπααα...σκεφτομαι μπας και θελει αλλο βιος...επειδη εχει τον 64μπιτο πανω...αλλα και παλι ...δεν μπορω να μπουταρω απο floppy...για να φλασαρω...εβαλα και τον μαμισιο ανεμιστηρα...και παλι τα ιδια... το psu ειναι ενα Ηyper TypeR 580w .... μαλλον παω για mobo μου φαινεται.... .....την γκαντεμια μου...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shidokanjohn Σεπτέμβριος 3, 2005 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2005 morti ειναι οπως ειπες θεμα Bios πρεπει να βαλεις ενα 5χχ cpu να φλασαρεις Bios και μετα τον 6χχ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortisboy Σεπτέμβριος 3, 2005 Author #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2005 ....αρεεεε....*^*%%&.....καλα το σκεφτηκα....ποιος προσφερεται ρε παιδες με εναν 5ΧΧ.....να κανουμε την μαγκια ....θα ΜΕ ΣΩΣΕΙ...... :jump: Ηipro μαν...να σκασω απο κει να κανουμε την μοντα....εχεις κανα 5ΧΧ ????????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Σεπτέμβριος 3, 2005 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2005 Παντως σε 3 μητρικες που πηραμε εδω και ηρθαν με το 1.6 βιος ολες ειδαν κανονικα τους 640 Εσυ ποια εκδοση βιος εχεις?Δοκιμασε να μπουταρεις και με καμια pci καρτα γραφικων (αν υπαρχει ευκαιρη ) και να αποκλεισεις και το θεμα της agp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shidokanjohn Σεπτέμβριος 3, 2005 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2005 Mιχαλη με το 1,6 ειναι οκ,σε μενα ειχε ερθει με το 1,5 και ηθελε πρωτα μπουταρισμα με 5χχ Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostglen46 Σεπτέμβριος 3, 2005 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2005 Του ειπα εγω μια λυση στο μσν και ακομα να ποσταρει να μας πει αν δουλεψε...............Να κανει hot flash με μια αλλη mobo πρέπει.......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortisboy Σεπτέμβριος 3, 2005 Author #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2005 ...λοιπο παιδες βρεθηκε...λυση .....εγινε hotflash...με την βοηθεια ενος nf2 ... και ολα καλα..... τελικα το bios εφταιγε.....ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολους για την βοηθεια....και ιδιαιτερα στον Αποστολη ...που μου εδωσε την ιδεα... για..να δουμε τι ψαρια θα πιασει... :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostglen46 Σεπτέμβριος 3, 2005 #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2005 αντε αντε να δουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
makio Σεπτέμβριος 3, 2005 #14 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2005 επ! τωρα το ειδα ! αφου ξεμπερδεψες ολα καλαπεριμενω νεα σου (γιου νοου) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortisboy Σεπτέμβριος 4, 2005 Author #15 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2005 ....makio...εχεις πμ.....λοιπον ..να ενα πρωτο δειγμα...οτι προλαβα και εκανα χτες το βραδυ...εδω δειχνει να ειναι super stable....το εχω λιωσει λεμε απο χτες... :D :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Σεπτέμβριος 6, 2005 #16 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2005 Βαλε και και τι καινουριο BIOS να δεις χαμηλες θερμοκρασιες Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortisboy Σεπτέμβριος 10, 2005 Author #17 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2005 .....εεε...το 18 εχω ...εχει βγει και αλλο??....αν ειδες ομως ειναι full load ... σε idle ειμαι 28-30c .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Σεπτέμβριος 10, 2005 #18 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2005 ok αυτο ειναι.Εκει ειμαι κ'εγω σε idle. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.