Jump to content

Laptop Help

mini_fan

Recommended Posts

Λοιπον χρειαζομαι βοηθεια,υπερκατεπειγοντως.:help:

Χρειαζομαι εναν φορητο με:

dothan over 1.73

καλη gpu

WLAN

Bluetooth

Με αυτα τα χαρακτηριστικα εχω βρει μονο τον 1694 WLMi απο openmind.:)

Αλλα τα 1600+ ειναι πολλα.:( Γι'αυτο ζηταω βοηθεια.Οποιος μπορει να προτεινει εναν παρομοιο με περιπου 1300 θα με σωσει.:cool:

μιας που ειδες το 1694 δες και το 1693 και για πιο φτηνα δες και το 5024 .Τurion μεν αλλα στα 1800Μηζ και με την Χ700!Κατι λιγοτερο απο 1200€ !!!

Αρxιζω και επαναλαμβανομαι νομιζω σε τετοια thread!!

Oxi τιποτα αλλο αλλα δεν βλεπω και την Acer να με πληρωνει! :p

Ασχετο σχεδον αλλα τι ειναι καλυτερο δδρ με "σφιχτα" timmings (μιας και στα 133 που δουλευει ο centrino τα timmingς εκει ειναι 2-3-2 η στα 166 2,5-3-2 δεν εχω δοκιμασει για 2 cas) η ddr2 με 4-4-4 ???

Πρπει να βρουμε ενα παρομοιο με το δικο σου με δδρ και οχι τελειως μαπα timmings!

Aν ειδα καλα εχεις 15Χ133=2000Μηζ?????Και 38 πι εεε???Και εγω καπου εκει υπολογιζω αλλα με 20χ100!Θα το δουμε απο βδομαδα!(αν ολα πανε καλα)

Ευχαριστω ολους για τις απαντησεις.Τελικα μαλλον θα παω για το 1694 μιας και ειναι το καλυτερο πακετο.:)

Ας παρει ενα usb bluetooth!!Ποσο εχει??20?

Ελεγα μηπως θα μπορουσα να τα συνδυασω ολα στο συστημα χωρις add-ons.;) Γι'αυτο και ηθελα ενσωματωμενο:):cool: :cool:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.