apocalypse Σεπτέμβριος 16, 2005 #121 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2005 http://www.hardwareanalysis.com/content/article/1813.1/Δεν ξέρω πόσο σωστά/πραγματικά είναι αυτά τα νούμερα.Ελπίζω να κάνουν κάτι λάθος.Γιατί αλλιώς , την επόμενη μέρα της κυκλοφορίας των X1800 θα ανέβουν οι τιμές των 7800.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Πριονέτο Σεπτέμβριος 16, 2005 #122 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2005 Ο τύπος λέει ότι δεν τέσταρε αυτός την κάρτα.Απλά ότι του έδωσε τα νούμερα κάποιος συνεργάτης της ΑΤΙ.Μήπως του τα έδωσε η Nvidia; Τα νούμερα βγάζουν μάτι ότι είναι λάθος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helly Σεπτέμβριος 16, 2005 #123 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2005 Για εξηγησε λιγο πως βγαζουν μ-ΑΤΙ εγω βλεπω οτι στο farcry ειναι ποιο μπροστα.Και μεταξυ μας νομιζω οτι οι περισσοτεροι συμφωνουνε οτι τεχνολογικα ειναι η ποιο καλη μηχανη απο ολες οσες συγκρινει.Αν σκεφτω αρχιτεκτονικη και pipelines μαλλον ρεαλιστικα μου φαινονται τα νουμερα.Εξαλλου ειναι με release candidate drivers που ξερουμε ποσο φημιζεται η ATI για την αποδοση τους ειδικα το πρωτο καιρο καθε νεας κυκλοφοριας Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Σεπτέμβριος 16, 2005 #124 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2005 παιδια οπως σας το εχω πει αν οντος ειναι αληθινες αυτες οι μετρισεις το παιχνιδι ειναι μιρασμενοσε καποια παιχνιδια η ATI και σε καποια η VIDIA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Πριονέτο Σεπτέμβριος 16, 2005 #125 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2005 Αρχική απάντηση από Helly [Σήμερα, στις 18:27] Για εξηγησε λιγο πως βγαζουν μ-ΑΤΙ εγω βλεπω οτι στο farcry ειναι ποιο μπροστα.Και μεταξυ μας νομιζω οτι οι περισσοτεροι συμφωνουνε οτι τεχνολογικα ειναι η ποιο καλη μηχανη απο ολες οσες συγκρινει.Αν σκεφτω αρχιτεκτονικη και pipelines μαλλον ρεαλιστικα μου φαινονται τα νουμερα. Μα δεν ξέρεις την αρχιτεκτονική. Κι εγώ μπορώ να κάτσω να φτιάξω μερικά graphs όπως και αυτός. Το vr-zone που έδειξε ότι είχε κάρτα έλεγε πίπες για 24 pipelines και διάφορα άλλα κι όμως αποδείχτηκαν μούφα.Αυτός που δεν έχει τίποτα στα χέρια του τον εμπιστεύεσαι πιό πολύ; Οταν βγεί ένα review από αξιόπιστο site με είκονες και τέστ τα οποία έχει κάνει το ίδιο τότε μέσα. Κι αν τελικά πράγματι είναι η 7800GTX είναι πιό γρήγορη θα πάω την παραγγείλω χωρίς ενδιασμούς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Σεπτέμβριος 16, 2005 #126 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2005 Αρχική απάντηση από Πριονέτο Μα δεν ξέρεις την αρχιτεκτονική. Κι εγώ μπορώ να κάτσω να φτιάξω μερικά graphs όπως και αυτός. Το vr-zone που έδειξε ότι είχε κάρτα έλεγε πίπες για 24 pipelines και διάφορα άλλα κι όμως αποδείχτηκαν μούφα.Αυτός που δεν έχει τίποτα στα χέρια του τον εμπιστεύεσαι πιό πολύ; Οταν βγεί ένα review από αξιόπιστο site με είκονες και τέστ τα οποία έχει κάνει το ίδιο τότε μέσα. Κι αν τελικά πράγματι είναι η 7800GTX η πιό γρήγορη θα πάω την παραγγείλω χωρίς ενδιασμούς. θα συμφωνησω μαζι σου ας περιμενουμε καποια πιο αξιοποιστα τεστ αλλα λογου οτι η vidia εχει 24 pipelines πιστευω οτι ειναι πιο καλη αγορα,οχι οτι η ATI δεν θα ειναι καλη Link to comment Share on other sites More sharing options...
apocalypse Σεπτέμβριος 16, 2005 #127 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2005 Και αληθινά να είναι τα νούμερα , πάλι μας λείπουν κάποιες "λεπτομέρειες". Μπορεί αυτή τη φορά η nvidia να έχει το πλεονέκτημα στην ταχύτητα και η ATi στα features (για τα οποία δεν ξέρουμε ακόμα). Ή (ακόμα πιο σημαντικό) μπορεί να έχει πλεονέκτημα όταν χρησιμοποιούνται τα "βαριά χαρτιά" - HDR , shaders 3.0 κτλ. Αλλά σε κάθε περίπτωση , αν είναι πραγματικά τα νούμερα , θα ξέρουμε γιατί άργησε τόσο πολύ. Οι μηχανικοί της ATi ήταν μόνιμα μεθυσμένοι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Πριονέτο Σεπτέμβριος 16, 2005 #128 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2005 Εκπρόσωπος της ΑΤΙ Chris Hook χαρακτηρίζει τα τεστ απάτη.Λέει ότι πιθανόν χρησημοποίησαν μια υπερχρονισμένη Χ850ΧΤ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Σεπτέμβριος 16, 2005 #129 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2005 ε ναι ενταξει ακομα και ο γατος μου που κοιμαται ολη μερα πηρε χαμπαρι οτι ειναι μουφες Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Σεπτέμβριος 16, 2005 #130 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2005 Αρχική απάντηση από Πριονέτο Εκπρόσωπος της ΑΤΙ Chris Hook χαρακτηρίζει τα τεστ απάτη.Λέει ότι πιθανόν χρησημοποίησαν μια υπερχρονισμένη Χ850ΧΤ. αυτο ηταν λογικο να βγει εκπροσωπος της εταιριας για να δικαιολογησει τα τεστ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helly Σεπτέμβριος 16, 2005 #131 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2005 16 pipelines kai 256bit εξωτερικο bus με μνημες ειναι ανακοινωμενα officialy.Οπως πιθανον και τα clock στο anandtech.Το 512 bit memoy controller "παιζει" οπως και για το τι σημαινει αυτο αργοτερα για το R580.Tωρα οσων αφορα φυσικα και τα tests δε λενε τιποτα γιατι ακομα και με αυτα τα νουμερα αν η ATI εχει περισσοτερα πραγματα οπως FSSA σε ΗDR και καλυτερη ποιοτητα σε αυτο φυσικα και ειναι ποιο ολοκληρωμενη PS 3 καρτα απο τις Nvidia.Eννοειται οτι δε μπορει να υπαρχει εμπιστοσυνη αν και κατι μου λεει και αληθινα να ναι τα νουμερα παλι ο Chris Hook τα ιδια θα ελεγε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
taramas Σεπτέμβριος 18, 2005 #132 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2005 Kάτι μου μυρίζει στα τεστ αυτά, όπως και νάχει δεν νομίζω οτι θα ρίξει η ΑΤΙ στην αγορά κορυφαία κάρτα υποδεέστερη, θα ήταν αυτοκτονία και δεν βλέπω κανένα λόγο να το κάνει, έχει αποδείξει πολλές φορές οτι διαθέτει και την τεχνογνωσία αλλά και τις δυνατότητες, νομίζω οτι μέχρι τον Νοέμβρη θα έχουμε πολλές κινήσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Σεπτέμβριος 19, 2005 #133 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2005 Αυτο ευχομαστε ολοι...μιας που αγαπαμε το R520!Το μονο που με ψιλοξενερωσε ηταν τα 16 pipelines...Επρεπε να βαλει 24 αφου τοσο καιρο η nvidia εχει καρτες με 16.Οστοσο αναμενουμε τις εξελιξεις:smoke: Link to comment Share on other sites More sharing options...
cptkoulis Σεπτέμβριος 19, 2005 #134 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2005 πραγματικα θα μου λειψει αυτη η κουβεντα οταν τελικα κυκλοφορησει.....εδω και ενα χρονο εχω ακουσει και διαβασει τα πιο τρελα χαρακτηριστικα για αυτη την καρτατι θα εχουμε να ασχολουμαστε μετα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
geoal Σεπτέμβριος 20, 2005 #135 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2005 Αρχική απάντηση από cptkoulis [Χθες, στις 22:22] πραγματικα θα μου λειψει αυτη η κουβεντα οταν τελικα κυκλοφορησει.....εδω και ενα χρονο εχω ακουσει και διαβασει τα πιο τρελα χαρακτηριστικα για αυτη την καρτατι θα εχουμε να ασχολουμαστε μετα? Α δεν το ξερεις... μα με το R580!!!!:giveup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Πριονέτο Σεπτέμβριος 20, 2005 #136 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2005 Μερικές φωτογραφίες από Χ1800ΧΤ και Χ1800XL. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Σεπτέμβριος 20, 2005 #137 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2005 Ολε....Θηριο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Σεπτέμβριος 23, 2005 #138 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2005 http://www.theinquirer.net/?article=26409 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.