Jump to content

R520XT works at 600/1400MHz

overvolt

Recommended Posts

Πάντως το overclockers

θα έχει κάποιο στοκ με την ανακοίνωση της Radeon X1800XT στις 5 Οκτωβρίου.Η τιμές θα τσιμπάνε(400-500λίρες) για τις εκδόσεις 512mb στην αρχή μέχρι να υπάρξει full stock.

• Replies 137
  • Created
  • Last Reply

Ati ρα, και τα μυαλά στα κάγκελα.

Για να καταλάβεται πόσο δουλευταράδες είναι εκεί στον Καναδά, πρίν κάτι μήνες όταν άρχισα

να ψιλιάζομαι ότι παίζει τζάμπα game με την αγορά Asus 9600XT (το HalfLife2 ήταν, τελικά μου το έκαναν δώρο όλο το game στη γιορτή μου)

πήρα τηλέφωνο, προσέξε, Σάββατο βράδυ Greece time, εκεί θα ήταν κατά τις 15:30-16:00. Και σηκώσανε το τηλέφωνο.

Ρε αν είναι δυνατόν.

Του είπα οτι τελεφωνώ από Greece ρα, you know greek islands ech, και του λέω οτι μου έκανε εντύπωση που δουλεύει τέτοια ώρα τέτοια μέρα, και τι απαντάει ο ΔΟΥΛΕΥΤΑΡΑΣ "me too but it's O.K."

Ρε ίτσ Ο.Κ. να ξεσκίζονται τα παιδιά μέρα-νύχτα για ένα σκοπό.

Για ένα και μόνο σκοπό, να κατασκευάσουν το Ultimate Gaming Machine.

Και όχι π@π@ριές του στύλ "δη γουάη ιτσ μεντ του μπι πλέιντ":sick: :sick: :sick:

post-1406-1416072182,8442_thumb.jpg

Τα τελικά specs από το Anandtech.

Χ1800ΧΤ = 16 pipelines,600MHz core, 1400MHz memory,512mb = 599$

X1800XL = 16 pipelines,550MHz core, 1250MHz memory,512mb = 499$

X1800Pro = 16 pipelines ,500MHz core,1000MHz memory,256mb = 449$

Απ' ότι φαίνεται η XL θα έχει την καλύτερη σχέση απόδοσης-τιμής.

Αναμένουμε τα τεστ για να δούμε την αποτελεσματικότητα της νέας αρχιτεκτονικής.

Λαμπρά . Το μόνο που μπορουμε να κάνουμε απο δώ και πέρα είναι να περιμένουμε τιμές και tests.

Οι τιμές είναι πιο πάνω.Λογικά η XT θα έχει γύρω στα 550 η XL γύρω στα 450 και η Pro γύρω στα 400.Καθόλου άσχημα αν σκεφτείς ότι η ΧΤ και XL έχουν 512mb μνήμη.

Αυτό που με προβηματίζει είναι μιας και όλοι παραδέχονται ότι το τσίπ είναι τεράστιο τι έβαλε μέσα η ΑΤΙ μιας και τα pipelines δεν τα αύξησε.:hmm:

Ποτε θα βγουν με περισσοτερα pipelines?

Αρχική απάντηση από ea6gka

μαλλον τα εχει και ειναι απενεργοποιημενα.

Λες?αυτο θα ειναι ενδιαφερον!

Riva rulezzz...

Ρε γμτ, ακόμη με 16 pixelpipelines θα τρέχουμε. Σε λίγο θα πειράζουμε το FSB και θα κατεβάζουμε διαιρέτη για να τις κλοκάρουμε. ’κου εκεί 600mhz ο πυρήνας και 700mhz οι μνήμες.

Δε μου αρέσουν, δεν τα βλέπω σωστά τα specs για καινούριο προϊόν. Όταν μάλιστα ο ανταγωνιστής έχει και S.M.3 και παίζει με 24pixelpipes.

Κάτι δεν πάει καλά, τους πένεψα κιόλας, αλλά δεν μπορεί ακόμη και αν το κάνουν για να μην ακολουθήσουν την nVidia, άρα να τους αντιγράφουν. Κάτι σε μείωση κόστους μου μυρίζει. Αφου βλέπουν ότι και με 16"πίπες" τους τη λένε:unsure: :unsure: :unsure:

για να καταλαβεις μπαλαφουτρε, η ΑΤΙ εχει καταντησει σα τη χοντα . Βγαζει παλιους κινητηρες για καινουριους.

Στο συνολο των περιπτωσεων παντως που τα pipeline ειναι κλειστα ειναι για καποιο λογο. Οπως πχ στις απλες 6800 που οταν τα ανοιγες,αν ανοιγαν,ειχαν artifacts

Η Δικιά μου γνώμη παιδιά [αν και το κουράσαμε το θέμα] . Είναι ότι .

Τα pipeline δεν κρύβονται ... 24 είναι πολλά..... Και πιστεύω εν μέρει καλύπτονται απο υψηλο core & memory [ati] αλλα θα υπάρχει διαφορά σε αισθηση & ζορια σε πραγματικο gaming πέρα απο τους Μαρκήσιους. [05&03] .

Αυτη είναι η γνώμη μου και μακάρι να βγώ λάθος , γιατί θέλω να γυρίσω πάλι στην μαμΑτι . Αλλά μάλλον η τελευταία καλόμαθε και δεν δίνει στον λαό :hehe:

Απ΄ότι είπε ο πρόεδρος της ΑΤΙ σε προηγούμενη συνέντευξη του δεν υπάρχουν απενεργοποιημένα χαρακτηριστικά στην Χ1800ΧΤ.

Δεν νομίζω να υπάρξουν κάρτες με περισσότερα pipelines εκτός κι άν πράγματι υπάρχουν απενεργοποιημένες,πράγμα που εγώ δεν πιστεύω.

Παιδιά μην συγκρίνεται από αρχιτεκτονικής πλευράς την X800 με την Χ1800.Καμμία σχέση.

Αρχική απάντηση από morfeas-dsl- [Σήμερα, στις 10:58]

Στο συνολο των περιπτωσεων παντως που τα pipeline ειναι κλειστα ειναι για καποιο λογο. Οπως πχ στις απλες 6800 που οταν τα ανοιγες,αν ανοιγαν,ειχαν artifacts

Πολύ σωστος , ΑΠΛΑ το θέμα ειναι ποσο αυστηρα pas έχουνε οι εταιριες . Σε games ισως να μην φαινεται το σφαλμα καπου καπως κάποτε αλλου ισως βγει στην επιφάνεια .

Ουτε αγνωνομαι ουτε τιποτα!

Γυρισα σημερα στην γιαγια nvidia. Αν τωρα βγαλει στο μελλον καλη προταση με dx10 ξαναφευγουμε!

Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 10:56]

για να καταλαβεις μπαλαφουτρε, η ΑΤΙ εχει καταντησει σα τη χοντα . Βγαζει παλιους κινητηρες για καινουριους.

Honda??????????:sick: :sick: :sick: :sick: :sick: :sick:

Πολύ μπερδεμένα τα βλέπω τα πράγματα από άποψη αρχιτεκτονικής στην κατασκευή και πιο μπερδεμένα θα τα δούμε στις τιμές.

παντα εκφραζω προσωπικη γνωμη,πιστευω οτι σε καποια παιχνιδια θα ειναι μπροστα η 7800GTX

και σε καποια η R520

Εγώ πιστεύω οτι θα παίξει πάλι χοντρά η ΑΤΙ, δεν είναι καμμιά μικρή εταιριούλα ούτε έχει κάνει λάθος κινήσεις οπως παλαιότερα η 3DFX, πρόκειται για εταιρεία με μεγάλη δύναμη και οικονομική ευρωστία και δεν νομίζω οτι θα μείνει στην άκρη.

Το θέμα είναι εμείς να μην ταλαιπωρούμαστε με μεταβατικές καταστάσεις του τύπου πάρτε αυτό τώρα και σε λίγο βλέπουμε πώς θα τα ξαναχώσετε :p

Αρχική απάντηση από def [Σήμερα, στις 15:05]

παντα εκφραζω προσωπικη γνωμη,πιστευω οτι σε καποια παιχνιδια θα ειναι μπροστα η 7800GTX

και σε καποια η R520

No WAY !! Bro..

Η κοντρα ειναι μεχρι θανατου .... Ολα η τιποτα , αμα δεν ξεσκισει η ΑΤΙ την 7800, ειναι για φουντο η εταιρεια , επειτα απο τα τελευτεα προβληματα που ειχε και εχει με τους μετοχους.

Που εχουν πεθανει στο περιμενε , οπως και εμεις . ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.