overvolt Σεπτέμβριος 10, 2005 Author #61 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2005 Βρε παλικαρια , το θεμα ειναι ενα !!! Μπορει αυτη η ψαροκασέλα ??? Να βγαλει 70 FPS στα 1600χ1200 σε ολα τα τρεχοντα παιχνιδια !! Με ολα τα φιλτρα ενεργοποιημενα !! Εαν ναι, τοτε εχουμε εναν νικητη , αλλα και μια διαχρονικη λυση .. Δεν υπαρχουν και πολλα χαπατα , τα οποια θα πληρωναν τοσα λεφτα, χωρις να υπολογισουν, οτι δεν θα ασχοληθουν με αγορα καρτας, για τουλαχιστον 4 - 5 χρονια απο σημερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Πριονέτο Σεπτέμβριος 10, 2005 #62 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2005 Αρχική απάντηση από FrOsT [Σήμερα, στις 13:56] Ας βγει πρώτα η κάρτα και μετά να μας πουν για τις αρετές της και τις επιδόσεις τις... Όταν βγει και τα κάνει όλα αυτά μαγκιά της...Αλλά τώρα το r520 και καφέ να κάνει, δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω Συμφωνώ.Απλά υποθέσεις κάνουμε με τις πληροφορίες που έχουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Σεπτέμβριος 10, 2005 #63 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2005 Αρχική απάντηση από overvolt Βρε παλικαρια , το θεμα ειναι ενα !!! Μπορει αυτη η ψαροκασέλα ??? Να βγαλει 70 FPS στα 1600χ1200 σε ολα τα τρεχοντα παιχνιδια !! Με ολα τα φιλτρα ενεργοποιημενα !! Εαν ναι, τοτε εχουμε εναν νικητη , αλλα και μια διαχρονικη λυση .. Δεν υπαρχουν και πολλα χαπατα , τα οποια θα πληρωναν τοσα λεφτα, χωρις να υπολογισουν, οτι δεν θα ασχοληθουν με αγορα καρτας, για τουλαχιστον 4 - 5 χρονια απο σημερα. 4-5 χρόνια θέλεις να κρατήσεις την VGA??? Με τον σημερινό ρυθμό εξέλιξης στο pc???Πολλά είναι... πάρα πολλά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Σεπτέμβριος 10, 2005 #64 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2005 Αρχική απάντηση από overvolt Βρε παλικαρια , το θεμα ειναι ενα !!! Μπορει αυτη η ψαροκασέλα ??? Να βγαλει 70 FPS στα 1600χ1200 σε ολα τα τρεχοντα παιχνιδια !! Με ολα τα φιλτρα ενεργοποιημενα !!........ Χαλαρα ΟΧΙ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Σεπτέμβριος 10, 2005 #65 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2005 Οχι πολλά .... ουτοπιστικα. To καλύτερο value που βγήκε ποτέ ήταν πριν 3 χρόνια να πάρεις με 200 ευρώ μια 9500np 128mb να την κάνεις μια ωραιότατη 9700pro και ήσουν για 3 χρονια μέσα στα πράγματα . [τον πρώτο έδερνες , τον 2ρο επαιζες καλά , και τον 3ο ικανοποιητικα . ] Link to comment Share on other sites More sharing options...
cptkoulis Σεπτέμβριος 10, 2005 #66 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2005 χωρις να ειμαι τρελος gamer υπολογιζω οτι η 7800 σε 3 χρονια θα θελει αλλαγηειναι κατι σαν τα πιτ στοπ στην f1,εδωσα 550Ε το 2005 και θα φτασω ως το 2008 χωρις αλλη στασηυπαρχει και η λογικη να αγοραζεις καθε 12-18 μηνες μια 6600,7600,8600........στρατηγικη με πολλα πιτ στοπς Link to comment Share on other sites More sharing options...
overvolt Σεπτέμβριος 11, 2005 Author #67 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2005 Αρχική απάντηση από Athens2004 [Χθες, στις 14:21] Οχι πολλά .... ουτοπιστικα. To καλύτερο value που βγήκε ποτέ ήταν πριν 3 χρόνια να πάρεις με 200 ευρώ μια 9500np 128mb να την κάνεις μια ωραιότατη 9700pro και ήσουν για 3 χρονια μέσα στα πράγματα . [τον πρώτο έδερνες , τον 2ρο επαιζες καλά , και τον 3ο ικανοποιητικα . ] Θα συμφωνησω, αλλά !!?! Εαν το παρουμε ετσι , τo καλύτερο value ΣΗΜΕΡΑ ειναι μια 8500ΧΤ . Οταν μιλαμε για Hi End , παντα αφηνουμε πισω το σημερα για 3 χρονια τουλαχιστων. Για μενα , το καλυτερο value , ηταν η Voodoo3 3000 AGP. Αμα επεζε και το Unreal-2 , ακομα πανω θα ητανε Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Σεπτέμβριος 11, 2005 #68 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2005 Και High end κάρτα να πάρεις δεν θα έχεις High end γραφικά για 3 χρόνια.Εκτός και αν τα High end γραφικά δεν είναι το ζητούμενο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
taramas Σεπτέμβριος 11, 2005 #69 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2005 Τα high-end γραφικά κρατάνε ενα χρόνο, τον δεύτερο είσαι πίσω απο τις εξελίξεις ούτως ή άλλως, με αυτό το δεδομένο εγώ πιστεύω 2 πράγματα μπορεί να κάνει κάποιος....α) παίρνεις την κορυφαία κάρτα μια δεδομένη στιγμή (όχι την στιγμή μεγάλων αλλαγών) και την κρατάς τρία χρόνια οπωσδήποτε με περίπου τα αποτελέσματα που προανέφερε ο φίλος παραπάνω.β) παίρνεις κάρτες μεσαίες κάθε ενάμισυ χρόνο.Εγω προσωπικά διάλεξα το πρώτο εδω και πολλά χρόνια......voodoo 3500 - geforce 3 - radeon 8500 - radeon 9800XT και πάμε για καινούργια μετά τον δεκέμβριο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frantic Σεπτέμβριος 11, 2005 #70 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2005 Κατ' εμέ το πόσο συχνά αγοράζεις εξαρτάται από το γιατί αναβαθμίζεις κάρτα γραφικών. Αν απλά θες να νιώθεις τη χαρά του high-end με κάθε αναβάθμιση, το πιο λογικό είναι καινούρια κάρτα γραφικών ανά 2 γενιές, φυσικά με το ανάλογο κόστος, μια 500ρού δλδ.Προσωπικά, επειδή γουστάρω να περνάει όσο πιο πολύ hardware γίνεται από τα χέρια μου, προτιμάω να αγοράζω σε φάσεις αλλαγής γενιάς καρτών που πέφτουν οι τιμές της προηγούμενης γενιάς. Πήρα 9800Pro 220 ευράκια και όπου να ναι θα σκάσω μια 300ρα το πολύ για X850XT. Παίζεις ότι κυκλοφορεί για κανα 10 μηνο ανετότατα, και σου φεύγει και η κ**λα για αναβάθμιση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikos Σεπτέμβριος 12, 2005 #71 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2005 και εγώ με την άποψη του Frantic συμφωνώ. Σκας 260 ευρώ , παίρνεις μια 6800GT , και είσαι in για τουλάχιστον ένα δεκάμηνο. Αξιοπρεπέστατη κάρτα σε πολύ καλή τιμή . Πάντα μια θέση πιο κάτω από το τελευταίο μοντέλλο, που ούτως ή άλλως προορ'ιζεται για τον hard Cord User , κοινώς τον καμμένο . Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Σεπτέμβριος 12, 2005 #72 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2005 εγώ πάλι αλλάζω κάρτα όταν η προηγούμενη που έχω δεν υποστηρίζει κάποια τεχνολογία (αν μου χρειάζεται φυσικά). από τιμές ανάλογα την εποχή και το πόσα έχουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Σεπτέμβριος 12, 2005 #73 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2005 Η μαζική παραγωγή αρχίζει στο τέλος του Οκτώβρη "ATi will be unveiling R520 officially on October 5th but we do not expect mass production of the cards till end of Oct." Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Σεπτέμβριος 12, 2005 #74 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2005 Αρχική απάντηση από FrOsT Η μαζική παραγωγή αρχίζει στο τέλος του Οκτώβρη "ATi will be unveiling R520 officially on October 5th but we do not expect mass production of the cards till end of Oct." Μία από τα γνωστά.... Καλά Χριστούγεννα..... :bye: Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Σεπτέμβριος 12, 2005 #75 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2005 Και οσοι περιμεναν θα περιμενουν κι αλλο :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Σεπτέμβριος 12, 2005 #76 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2005 και ειναι να απορεις , τι θα κανουνε μεχρι τοτε στα σκοτεινα και υγρα υπογεια της nVIDIA οι μηχανικοι... μαλλον παμε για συντριβη στην ΑΤΙ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Πριονέτο Σεπτέμβριος 12, 2005 #77 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2005 ATI to match Nvidia's GeForce 7800 volume launch - almost Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxon_747 Σεπτέμβριος 12, 2005 #78 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2005 Αρχική απάντηση από sotiris εγώ πάλι αλλάζω κάρτα όταν η προηγούμενη που έχω δεν υποστηρίζει κάποια τεχνολογία (αν μου χρειάζεται φυσικά). από τιμές ανάλογα την εποχή και το πόσα έχουμε Kατι τετοιο εφαρμοζω και εγω... Βεβαια αν βρεθει καμμια ευκαιρια την "χτυπαω"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Σεπτέμβριος 12, 2005 #79 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2005 Δεν πειραζει...το καλο πραγμα αργει να γινει Αντε να βγουν και οι crossfire... Τελη οκτωβρη πιστευω θα ειναι ολα στην αγορα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
helloween Σεπτέμβριος 12, 2005 #80 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2005 Eγώ πάλι την αλλάζω όταν το παιχνίδι που πάω να παίξω αποδείδει απελπιστικά και κολάει. Δηλαδή με βλέπω να παίρνω την 7800 όταν περίπου θα έχει βγεί και η 8800 για παράδειγμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.