Jump to content

Ευχάριστα Νέα, 9600ΧΤ

overvolt

Recommended Posts

Ευχάριστα Νέα, 9600ΧΤ

Είναι γνωστό ότι κάηκε η παλιά μου καρτούλα Gigabyte 9600 Pro , η οποία μου δούλεψε για 18 μήνες , ενώ, είχε συνολική εγγύηση για 3 χρόνια .

Η εισαγωγική εταιρεία την οποία δεν γνωρίζω πια είναι , διότι την πήρα από κανάλι λιανικής , μου την αντικατέστησε με μια ολοκαίνουργια Sapphire 9600XT .

Η οποία είναι κατά πολύ ταχύτερη , ενώ διαθέτη και Overdrive TM ..

Gigabyte 9600 Pro Core 400 - Mem 300

Sapphire 9600XT . Core 500 - Mem 300 ( Overdrive TM .. core 525 OC) + (Θερμόμετρο Core)

Έχοντας από πριν , την σούπερ Ψύχτρα Arctic cooling Rev.2 , την έβαλα επάνω, και βέβαια βρήκε η νέα καρτούλα ,την χαρά της.

Με θερμοκρασία δωματίου 29 βαθμούς , είχα συγκριτικά τις αντίστοιχες θερμοκρασίες ανά Ψύχτρα .

Sapphire στοκ . 43 βαθμούς εκκίνηση

Arctic cooling Rev.2 35 βαθμούς εκκίνηση

Sapphire στοκ . 50 βαθμούς gaming & ( Overdrive TM .. core 525 OC) που όμως λόγο θερμοκρασίας κατέβαινε στα 515MHz.

Arctic cooling Rev.2 38 βαθμούς gaming & ( Overdrive TM .. core 525 OC) Κολλημένο στα 525MHz. :D

Πραγματικά υπέροχη καρτούλα , και φυσικά είμαι χαρούμενος από αυτήν την κατάληξη , διότι και το μηχάνημα μου είναι στα φόρτε του, αλλά ταυτόχρονα, κέρδισα χρόνο , στο να προγραμματίσω την επόμενη αγορά μου σε R520 η R580 , χωρίς να αγχώνομαι ιδιαίτερα για το πότε θα εμφανιστούν. :)

Τελικα τι προγραμα να διαλεξω , για να ζορισω λιγακι την μνημουλα ?

Κατεβαζω αβερτα Radlinker Radclocker , Ati tool , ποιο ομως ειναι το καλυτερο ?

Πρωφανος θα πρεπει να κλεισω το Overdrive TM , και να κλοκαρο με προγραμα ..!!

Ok.. Βρηκα τα ορια στα ρολογια της καρτας .

Core 618

Mem 330 ( DDR 600 Default)

δεν ειναι και ασχημα :D

Βεβαια δεν βλεπω το λογο να την κρατησω πουσαρισμενη, ετσι λοιπων και εγω αποφασησα να την κρατησω στο μανισιο πουσαρισμα .

Και να σταματησω να ψαχνωμε παραπανω.

Next stop R520 XT AGP. :devil:

Φίλε Overvolt σε νιώθω.Πριν λίγες μέρες ένας κολλητός μου έκανε δώρο μια ASUS 9600Xt και βρίσκομαι σε παρόμοια φάση.Ακόμα δεν έχω βρει τα όριά της αλλά το σίγουρο είναι οτι πάει πολυ καλύτερα από την Τι4200 που είχα.Το αρκτικ το σκεφτόμουν να το τσιμπήσω γιατι η ψύχτρα της κάνει πολύ σαματά.Το αρκτικ από θόρυβο πως τα πάει?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.