Ματθαιος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3, 2005 Παιδες εστησα χτες πορχειρα το wc μου.Ολα εινε κομπλε μεχρι στιγμς.Το μονο προβλημα εινε οτι δεν μπορω να πατισω τα 3,8gigs.Ξερει κανεις καμια ιδεα;Εχω ενα p4 3,0 d1 rev9mobo abitmax3Τα δοκιμασα ολα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tanner Σεπτέμβριος 3, 2005 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2005 εδωσες αρκετο ρευμα στη cpu?η μνημες αντεχουν στοfsb που τις βαζεις?timings?διαιρετη?ρευμα?ελενξες τις τασεις του τροφοδοτικου σου?η απλα βρηκες τα ορια της cpu σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shidokanjohn Σεπτέμβριος 3, 2005 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2005 Κατι δεν παει καλα,θα πρεπε να πιασει τουλαχιστον 4.9 γιγα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Σεπτέμβριος 3, 2005 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2005 Αρχική απάντηση από Shidokanjohn [Σήμερα, στις 15:30] Κατι δεν παει καλα,θα πρεπε να πιασει τουλαχιστον 4.9 γιγα Γιαννη λυπαμαι που θα σε διορθωσωαλλα αυτο ισχυει μονο εαν εχεις μαυρο αλουμινενιο case με ροδακια...τα μπεζ κουτια maxαρουν γυρω στα 4.0 γιγα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shidokanjohn Σεπτέμβριος 3, 2005 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2005 Αρχική απάντηση από Κοπρίτης Γιαννη λυπαμαι που θα σε διορθωσω αλλα αυτο ισχυει μονο εαν εχεις μαυρο αλουμινενιο case με ροδακια... τα μπεζ κουτια maxαρουν γυρω στα 4.0 γιγα ΟΟΟΟ λαθος μου,καλα που με διορθωσες φιλε Νομιζα ειχε μαυρο κουτι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Σεπτέμβριος 3, 2005 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2005 Σε κουτιά όπως το stacker, ασημόμαυρα με ροδάκια, τα 4.5 είναι δεδομένα. Πέρα από την πλάκα, Ματθαίος, διάβασε κάποια guides σχετικά με overclocking και δοκίμασε ακολουθώντας τα. Πάντα υπάρχει και το ενδεχόμενο να έφτασε στο όριό του, επεξεργαστής και χρήστης, όχι απαραίτητα με αυτή τη σειρά Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristeno1416003162 Σεπτέμβριος 3, 2005 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2005 Μάλλον έπεσες σε πολύ καλή μπανάνα. Καλοκαίρι βέβαια που ευδοκιμούν τα παραπάνω φρούτα. Υπομονή και κουράγιο τώρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Σεπτέμβριος 3, 2005 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2005 Αρχική απάντηση από tristeno Μάλλον έπεσες σε πολύ καλή μπανάνα. Καλοκαίρι βέβαια που ευδοκιμούν τα παραπάνω φρούτα. Υπομονή και κουράγιο τώρα. Ειδικα αυτο με το καλοκαιρι παιζει σημαντικο ρολο , οταν εχεις 35 μεσα στο σπιτι που σκ@τ@ να παει ο καημενος!!!!Ματθαιε δοκιμασε ενα ενα τα βηματα , βαζωντας για αρχη διαιρετη στις μνημες εαν δεις οτι συνεχιζει να μην ανεβαινει , δοκιμασε να δωσεις τασεις στην agp , στο chipset και τα συναφη με τελευταιο στον επεξεργαστη.Εαν δεις παλι οτι δεν παει σκεψου το ενδεχομενο να ειναι μπανανα ο επεξεργαστης γιατι 3800 ειναι πολυ λιγα , επρεπε να εισαι τουλαχιστον 4800 αφου εισαι και με wc:flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ματθαιος Σεπτέμβριος 3, 2005 Author #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2005 Την ραμ την εχω 3:2 fsb/dram. Δεν εινε αυτη το προβλημα μου. Το προβλημα μμου εινε οτι οταν βαζω 1,725 τρος μπλε οθονι.στα 1,7 ολα εινε δαξ. Εχει κανεις καμια ιδεα Η η cpu εινε γ.τ.π Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostglen46 Σεπτέμβριος 3, 2005 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2005 RMA the bitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ματθαιος Σεπτέμβριος 3, 2005 Author #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2005 τον εχω εδω και κανα δυο χρονακια.δεν παιζει αυτο,ουτε κν τιν αποδιξη εχω Link to comment Share on other sites More sharing options...
geoal Σεπτέμβριος 3, 2005 #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2005 Παιδια ο επεξεργαστης δεν παει αλλο ειναι παλιο stepping και καπου εκει φτανουν με νερο οι περισσοτεροι.Μαλλον εχουμε καλομαθει με τα καινουρια stepping που πανε 4+ Ghz με μαμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shidokanjohn Σεπτέμβριος 3, 2005 #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2005 Ματθαιε northy ειναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ματθαιος Σεπτέμβριος 3, 2005 Author #14 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2005 Ναι Δηστηχος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elpis Σεπτέμβριος 4, 2005 #15 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2005 Αρχική απάντηση από Ματθαιος [Χθες, στις 20:28] Ναι Δηστηχος Τι δυστυχως ρε συ; Δηλαδη ηθελες να εχεις σομπα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ματθαιος Σεπτέμβριος 4, 2005 Author #16 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2005 H σομπα δεν μασαει ομως στο o/c ενω αυτα εινε λες και εχει ασφαλεια η κλιδομα να μιν αφινει αλλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helly Σεπτέμβριος 4, 2005 #17 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2005 Αρχική απάντηση από Elpis [Χθες, στις 05:30] Τι δυστυχως ρε συ; Δηλαδη ηθελες να εχεις σομπα; Σαουνα για το καλοκαιρι σομπα για το χειμωνα.Τι λες ρε Preshot rulez Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Σεπτέμβριος 5, 2005 #18 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2005 :OT: Τον Palomino σε κόντρα θερμοκρασιών δεν τον πιάνει όμως! :OT: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.