def Σεπτέμβριος 3, 2005 #21 Σεπτέμβριος 3, 2005 :baby: :baby: :jump1: :jump1: :jump1: :jump1: αλλος ενας στο φορουμ
---Zapotek-- Σεπτέμβριος 3, 2005 #23 Σεπτέμβριος 3, 2005 Πες "Δε", "Λαμπ"...Ολο μαζι τωρα: ΔεΛαμπ.Πεστω μωρε, μπορεις!
eleven Σεπτέμβριος 3, 2005 #25 Σεπτέμβριος 3, 2005 Να σας ζησει φιλε και να τον καμαρωνετε .Γερος , δυνατος και παντα καλοτυχος Υ.γ Για Intela τον κοβω.................
Vagouridis Σεπτέμβριος 3, 2005 #27 Σεπτέμβριος 3, 2005 Να σου ζησει και να τον χαιρεσαι φιλε.Γερος δυνατος και οτι ονειρευτει να το κανει πραγματικοτητα.P.S. Εμενα μου κανει για dothanικος....
---Zapotek-- Σεπτέμβριος 3, 2005 #28 Σεπτέμβριος 3, 2005 Αρχική απάντηση από Vagouridis Να σου ζησει και να τον χαιρεσαι φιλε.Γερος δυνατος και οτι ονειρεται να το κανει πραγματικοτητα. P.S. Εμενα μου κανει για dothanικος.... Καλά ρε πιωμένος είσαι?:whistling Τι να ονειρεύεται το νεογέννητο?
greekfragma Σεπτέμβριος 3, 2005 #29 Σεπτέμβριος 3, 2005 Αρχική απάντηση από ---Zapotek-- [Σήμερα, στις 00:37] Καλά ρε πιωμένος είσαι?:whistling Τι να ονειρεύεται το νεογέννητο? ε τωρα δεν θα εχει αδικο να σε πεταξει εξω μεσα απο το κλειστο παραθυρο
---Zapotek-- Σεπτέμβριος 3, 2005 #30 Σεπτέμβριος 3, 2005 Δεν είχα δει usernames απλά ποσταρα μια αστεία κατ' εμε απαντηση...Θα διευθετήσω το ζήτημα asap.
Vagouridis Σεπτέμβριος 3, 2005 #31 Σεπτέμβριος 3, 2005 Αρχική απάντηση από ---Zapotek-- Καλά ρε πιωμένος είσαι?:whistling Τι να ονειρεύεται το νεογέννητο? Τωρα μπορει οχι αλλα στην πορεια ενδεχομενος ναι.
Chosen Σεπτέμβριος 4, 2005 #32 Σεπτέμβριος 4, 2005 Αρχική απάντηση από Athens2004 Μόνο και μόνο απο την χωρίστρα καταλαβαίνεις ότι είναι ΑΜΔΑΣ . Πανεμορφος. :flower: Τι λες ρε; Τα μάτια του δεν τα βλέπεις που είναι κλειστά; Ή κοιμάται, ή είναι Intelάς... Καλά αστέρι το μωρό, υγεία να έχει και να σας κάνει περήφανους!
Samael Σεπτέμβριος 4, 2005 #33 Σεπτέμβριος 4, 2005 Nα σου ζησει αδερφε!!Kουκλος ειναι (Πολυ μαλλι ο μικρος )
phil1416003162 Σεπτέμβριος 4, 2005 #34 Σεπτέμβριος 4, 2005 Αν ειναι να μου βγει Intelας καλητερα να το γυρισω στο ψαρεμα Δεν θα αντεξω τετοια προδωσια μεσα στο ιδιο μου το σπιτι
Athens2004 Σεπτέμβριος 4, 2005 #37 Σεπτέμβριος 4, 2005 Αρχική απάντηση από phil [Σήμερα, στις 10:11] Αν ειναι να μου βγει Intelας καλητερα να το γυρισω στο ψαρεμα Δεν θα αντεξω τετοια προδωσια μεσα στο ιδιο μου το σπιτι Δεν πειράζει ψυχή έχουν και αυτοι :baby: :baby: ισως τους οδηγήσει σε λαμπρή εποχή , , , Γυρνάς το χόμπυ σε μινι γκολφ , και περιμένεις την λύτρωση απο μία κόρη μετά .
BeetleJuice Σεπτέμβριος 4, 2005 #38 Σεπτέμβριος 4, 2005 Να σου ζησει αρχηγε ! Θα του φερω δωρο εναν AMD486 να μπαινει στα κολπα απο μικρος , να μην μας τον κλικαρουν οι αδισωπιτοι Intelαδες ....ΙΔΙΟΣ Ο ΦΙΛΙΠΟΣ ΕΙΝΑΙ , ΚΑΡΜΠΟΝ , αρα amd+phase !Βρε καθαρματα !!!εγω το εμαθα πρωτος και τελικα ποσταρω τελευταιοςΕΓΩ τουπα , "θα σου φερω γουρι και θα γεννησει συντομα"γιαυτο λοιπον ειδατε ποιος ειναι Σαβατογεννημενος και ποιος εχει το κοκκαλακι της νυχτεριδας (αυτα για το LAbPi Fast...)
---Zapotek-- Σεπτέμβριος 4, 2005 #39 Σεπτέμβριος 4, 2005 Αρχική απάντηση από BeetleJuice [Σήμερα, στις 15:57] Να σου ζησει αρχηγε ! Θα του φερω δωρο εναν AMD486 να μπαινει στα κολπα απο μικρος , να μην μας τον κλικαρουν οι αδισωπιτοι Intelαδες .... ΙΔΙΟΣ Ο ΦΙΛΙΠΟΣ ΕΙΝΑΙ , ΚΑΡΜΠΟΝ , αρα amd+phase ! Βρε καθαρματα !!! εγω το εμαθα πρωτος και τελικα ποσταρω τελευταιος ΕΓΩ τουπα , "θα σου φερω γουρι και θα γεννησει συντομα" γιαυτο λοιπον ειδατε ποιος ειναι Σαβατογεννημενος και ποιος εχει το κοκκαλακι της νυχτεριδας (αυτα για το LAbPi Fast...) :OT: Αλλη μια αθωα ψυχη μπλεγμενη στα πλοκαμια των αδιστακτων AMDαδων...:flower: Καποτε θα λαμψει η αληθεια! Να τον χαίρεστε, ξανα, μεγαλε τον παλικαρο!
esdee Σεπτέμβριος 4, 2005 Author #40 Σεπτέμβριος 4, 2005 Αρχική απάντηση από Chosen Τι λες ρε; Τα μάτια του δεν τα βλέπεις που είναι κλειστά; Ή κοιμάται, ή είναι Intelάς... Καλά αστέρι το μωρό, υγεία να έχει και να σας κάνει περήφανους! το αστειο ειναι οτι μολις ειδα το μαλλι τον phil μου θυμησε στο περασμα σε AMD ολοι εχουν μισοκλειστα ματια (αυπνιες απο τις πολλες ωρες στα BIOS και memtest) παρατηρηθηκε και το ιδιο στον γιο του hipro5 κατα την μεταβαση του σε AMD
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.