SLN Σεπτέμβριος 3, 2005 #21 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2005 Καθε ευτυχια σας ευχομαι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Σεπτέμβριος 3, 2005 #22 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2005 Να ζήσετε , , , και στα δικά σου Γιώργο,,,... Kαι εσυ Χάρη με μία καλή τσουπρα . . . Γενικά δηλ σιγα σιγα να βάζουμε το κεφάλι στον τορβά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobi Rhoads Σεπτέμβριος 3, 2005 #23 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2005 η ωρα η καλη!!!να ζησετε!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Σεπτέμβριος 3, 2005 #24 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2005 Nα ζησετε Link to comment Share on other sites More sharing options...
---Zapotek-- Σεπτέμβριος 3, 2005 #25 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2005 Επειδή πρόσφατα ήταν και η αφεντιά μου στην θέση του δήμιου πεστου να φορέσει φαρδύ σακάκι γιατί δεν θα μπορεί να κρατάει τα στέφανα στον χορό του Ισαια . ’ντε και καλούς απογόνους μεγάλε. [ Αν και ακόμα προλαβαίνεις να φτάσεις μέχρι Καραϊβική. ] Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Σεπτέμβριος 3, 2005 #26 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2005 Αρχική απάντηση από Athens2004 Να ζήσετε , , , και στα δικά σου Γιώργο,,,... Kαι εσυ Χάρη με μία καλή τσουπρα . . . Γενικά δηλ σιγα σιγα να βάζουμε το κεφάλι στον τορβά lol...καλη ειναι ρε... και δεν μιλαει κιολας με τις πρωινες...με τις βραδυνες τσιναει λιγο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Σεπτέμβριος 4, 2005 #27 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2005 Αρχική απάντηση από haris1984 lol...καλη ειναι ρε... και δεν μιλαει κιολας με τις πρωινες...με τις βραδυνες τσιναει λιγο... Aααα??Απο νωρις στα βασανα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
phil1416003162 Σεπτέμβριος 4, 2005 #28 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2005 Σας ευχομαι να γερασετε στο ιδιο μαξιλαρι και συντομα να βρεθειτε στη δικια μου θεση http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=18492 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Σεπτέμβριος 4, 2005 #29 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2005 Να ζήσετε:flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Σεπτέμβριος 4, 2005 #30 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2005 να ζησετε να ευτυχισετε και καλους απογονους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Σεπτέμβριος 4, 2005 #31 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2005 Να ζησετε και παντα ευτυχισμενοι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aias Σεπτέμβριος 4, 2005 #32 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2005 Να ζησετε και καθε ευτυχια.Α και καλους απογονους(ελπιζω πριν την εποχη του τετραπυρινου ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomhel Σεπτέμβριος 4, 2005 Author #33 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2005 Τελειωσαν τα ψεματα....Μετραω τις τελευταιες μου ωρες ..... Αυτο ειναι το τελευταιο μου ποστ σαν ανυπαντρος ....:cry: Εχε γεια χαλαρε μου κοσμε , εχε γεια ανεμελη , εργενικη ζωη......:cry: :cry: :cry: :cry: Σας ευχαριστω ολους για τις ευχες και τα καλα σας λογια . Σας ευχομαι και εγω να σας βρει οτι καλυτερο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.