Makis Hourdakis Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2, 2005 Έχω παρατηρήσει το εξής πρόβλημα με το winamp. Όταν έχει πολλά αρχεία στη λίστα (μόνο με Midi μου έχει συμβεί μέχρι τώρα) κάποια στιγμή πετάει το γνωστό μήνυμα οτι το πρόγραμμα έβγαλε error και πρέπει να κλέισει. Το έχει αντιμετοπίσει κανείς άλλος; Έχω την τελευταία έκδοση (5.094) και το έχω παρατηρήσει και σε όλες τις προηγούμενες. Δεν ξέρω όμως τι γίνεται με το winamp 2 και 3... Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Σεπτέμβριος 2, 2005 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2005 η τελευταια εκδοση ειναι η 5.1 final pro/full/liteεγω ποτε μου δεν ειχα τετοιο προβλημα...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Σεπτέμβριος 2, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2005 Ναι... Έστω... Ευχαριστώ για την ενημέρωση, πάει για κατέβασμα... Κοίτα, εμένα μόνο με midi μου το πετάει, εσύ για τι λες; Με άλλου τύπου αρχεία δεν μου έχει τύχει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.