Jump to content

Multirama... Έλεος...

Aeon

Recommended Posts

25 Σεπτεβρίου δίνω τον υπολογιστή μου να του αλλάξουν το τροφοδοτικό (μου είχαν πουλήσει ελλατωματικό αλλιώς δεν υπάρχει περίπτωση τροφοδοτικό να καεί με ups ενεργό μέσα σε 2 μήνες από την αγορά του).

Εγγύηση λοιπόν και περιμένω... Μην ξεχνάμε ότι άρχισε και η εξεταστική και εγώ φοιτητής σε τει πληροφορικής χωρίς pc τώρα...

Πέμπτη: Πάω το μηχάνημα στα multirama. Έχουν ανταλλακτικό αλλά διακοπές ο τεχνικός... Το στέλνουν στα κεντρικά.

Παρασκευή: Σιγά μην το έστελναν την Πέμπτη.

Σάββατο: Καμία επικοινωνία

Κυριακή: Το ίδιο

Δευτέρα: Τηλεφωνώ εγώ και μου λένε ότι μάλλον κάηκε το τροφοδοτικό... Ναι τους λέω και εγώ το είδα αυτό για αυτό τους το έστειλα και για να συνδέσουν κάτι καλώδια στην οθόνη του tower για να λέει την θερμοκρασία (thermaltake ήθελα τρομάρα μου). Δεν έχουν ανταλλακτικό περιμένουν να τους φέρουν.

Τρίτη: Δεν έχουν ανταλλακτικό περιμένουν να τους φέρουν. (Να μη ξεχνάμε ότι το μαγαζί στη γειτονία μου είχε το εν λόγο ανταλλακτικό αλλά όχι τεχνικό)

Τετάρτη: Τους φέρνουν και το φτιάχνουν.

Πέμπτη: Το στέλνουν πίσω και με ειδοποιούν να πάω να το παραλάβω... Λίγο αργά...

Παρασκευή: το παίρνω... μαζί με το λογαριασμό 15 ευρώ... (μα καλά στην εγγύηση δεν είναι;) και την οθόνη δεν την συνδέσανε...

Αποτέλεσμα; 2 μαθήματα στο επόμενο εξάμηνο και μία εβδομάδα χωρίς υπολογιστή για μία διαδικασία 10 λεπτών αλλαγής ενός τροφοδοτικού!

Αυτά τα ολίγα...

Όλο το μηχάνημα ήταν στην εγγύηση ή μόνο το τροφοδοτικό; Παρεπιπτόντως τι μάρκα;

Αν ήταν όλο το μηχάνημα, τότε κακώς πλήρωσες 15 ευρώ.....

Και, εντάξει ότι είναι τα «ζώα μου αργά», και όχι μόνο αργά, είναι γνωστό....

Τα 15 ευρώ μάλλον πάνε στην εργασία που κάνανε(τον χρόνο του τεχνικού πληρώνεις, όχι το τι δουλειά έκανε). Εννοώ την τοποθέτηση του τροφοδοτικού.

Μάλλον εννοείς 25 Αυγούστου.

Ναι αυγούστου.

Όλο το μηχάνημα, εκτός την κάρτα γραφικών και m/b είναι στην εγγύηση.

Μάρκα θα σου πω αργότερα γιατί μου διαφεύγει αυτη τη στιγμή, τώρα λέει μου έβαλαν νέα έκδοση του τροφοδοτικού πάντως είπαν (μάλλον μη ελλατωματική εννοουν). Αν καει πάλι σε 2 μήνες θα πάω να τους το σπάσω στα κεφάλια τους, θα είναι η τρίτη φορά μέσα σε ένα χρόνο που μου καίγεται αυτό το τροφοδοτικό... Και με UPS πάντα ανοικτό.

Δεν θυμάμαι να βγήκε κάποια παρτίδα των τροφοροτηκών του multirama ελαττωματική...

Πάντως η "νέα έκδοση" μην νομίζεις ότι είναι κάτι το φοβερό, το ίδιο πράγμα είναι αλλά έχει 24πινο αντί για 20πινο...

Σύγουρα το ups σου δεν έχει πρόβλημα?

Δεν ειναι παραλογη μια εβδομαδα σε τετοια περιοδο διακοπων...

Δεν θα περιμενα ποτε απο οποιοδηποτε καταστημα να μου αλλαζε οτιδηποτε σε 10 λεπτα.Ποσο μαλλον ενα καμμενο τροφοδοτικο που το εδωσα στο τελος της εργασιμης εβδομαδας...

Θα μπορουσαν ισως να στο εδιναν 2-3 μερες νωριτερα αλλα νομιζω οτι υπερβαλλεις λιγουλακι...

Αν δεν κανω λαθος τα 15 ειναι για τα μεταφορικα!!!

Aν ρωτουσες τι ειναι αυτο το ποσο, θα σου εδειχνε ενα φυλαδιο τους που σε μια παραγραφο 20-30 σειρων με γραμματα μεγεθους 5-6, καπου στη μεση λεει οτι οταν επιστρεφεις κατι για rma, πληρωνεις μεταφορικα 10-15... :blink:

πριν ενα χρονο την πατησα ετσι με ενα ντιμακι kingston........

Εγώ πάλι πιστεύω ότι άργησαν χαρακτηριστικά. Από τη στιγμή που επιστρέφεις ένα εξάρτημα για χρήση εγγύησης η όλη διαδικασία πρέπει να ολοκληρώνεται αυθημερόν κατά τη μέρα παράδοσης, άντε το πολύ μια μέρα μετά. Αρκεί φυσικά να υπάρχει το εξάρτημα εν Ελλάδι. Τον πελάτη δεν τον απασχολεί ούτε η περίοδος διακοπών ούτε το μειωμένο προσωπικό. Αλλά δυστυχώς αυτή η νοοτροπία υπάρχει μόνο σε υποανάπτυκτες χώρες. Ευτυχώς ή δυστυχώς υπάρχουν και χειρότερα......:)

Πράγματι ήταν για τα μεταφορικά τα 15 ευρώ.

Το θέμα είναι ό,τι έπρεπε να δουν οι ίδιοι ότι φταίει το τροφοδοτικό για να το αλλάξουν με την εγγύηση, τους ήταν δύσκολο να μου το δώσουν να το αλλάξω εγώ χωρίς να το ελλέγξουν με το tower...

Και 15 ευρώ μεταφορικά; Με ταξί το πήραν;

"Πέμπτη" δεν είναι για μένα τέλος εργάσιμης εβδομάδας πάντως...

Το τροφοδοτικό ήταν Thermaltake Polo 12 410 Watt αν θυμαμαι καλά.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.