kom Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2, 2005 για πείτε μου την γνώμη σαςνα και το review μου φαίνεται καλή και φθηνή επιλογή ( e-shop 133 ) αν και έχει μόνο ένα pci-e x16 και δύο x8 αλλά πολύ καλά ρεύματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Σεπτέμβριος 2, 2005 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2005 http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=18241Θα σε μαλωσει ο Root που δεν διαβαζεις τα ποστ του... 20 λεπτα απο το wow εχασε για να ποσταρει το νεο!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kom Σεπτέμβριος 2, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2005 soz από βιασύνη και μόνο ;P πάντως εγώ έκανα την παραγγελία μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Σεπτέμβριος 2, 2005 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2005 Αρχική απάντηση από SLN http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=18241 Θα σε μαλωσει ο Root που δεν διαβαζεις τα ποστ του... 20 λεπτα απο το wow εχασε για να ποσταρει το νεο!!!!! Δεν παίζω λέμε, μου δημιουργεί προβλήματα στο fax Link to comment Share on other sites More sharing options...
kom Σεπτέμβριος 2, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2005 lol - λοιπόν εντυπώσεις και αποτελέσματα τρίτη-τετάρτη Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Σεπτέμβριος 2, 2005 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2005 link , για να μην σε βρει απροετοίμαστο Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Σεπτέμβριος 2, 2005 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2005 Αρχική απάντηση από RootX Δεν παίζω λέμε, μου δημιουργεί προβλήματα στο fax Ακόμα καμε X2 έχεις πρόβλημα στο fax??? O spc λέει ότι το fax απίζει καλήτερα με X2! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kom Σεπτέμβριος 7, 2005 Author #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2005 όλα καλά όλα ωραία ήρθε η m/b τα έβαλα όλα επάνω αλλά ξέχασα να πάρω adaptor 20-24pin για το psu - έριξα τα καντήλια της ζωής μου γαμώ...... πείτε μου από που να πάρω μη τρέχω αύριο από το ένα μαγαζί στο άλλο μες στην αθήνα γιατί σίγουρα θα έχω παρκάρει και παράνομα Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Σεπτέμβριος 7, 2005 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2005 Η Jetway απαιτεί 24pin psu? Όσες m/b έχω δει παίζου και με 20pin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Σεπτέμβριος 7, 2005 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2005 jetway? τι λετε ωρε τι ονομα ειναι αυτο , εδω με τη ΔΦΙ μας καηκανε πασα ηλεκτρικη συσκευη και τωρα θετε να αρχισουνε και πτωσεις απο σκαλες,προσκρουσεις , πασα φυσεως ατυχηματα? ξου μακρια Link to comment Share on other sites More sharing options...
kom Σεπτέμβριος 7, 2005 Author #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2005 Αρχική απάντηση από FrOsT [Σήμερα, στις 19:05] Η Jetway απαιτεί 24pin psu? Όσες m/b έχω δει παίζου και με 20pin. και εγώ αυτό νόμιζα αλλά είδες καμιά φορά Link to comment Share on other sites More sharing options...
kom Σεπτέμβριος 8, 2005 Author #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2005 δουλεύει.....και είναι και σφαίρα το παλιομηχάνημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Σεπτέμβριος 8, 2005 #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2005 Μήπως είναι εύκολο να δούμε μερικές φωτό από bios, επιλογές o/c, ram timings κλπ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Σεπτέμβριος 8, 2005 #14 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2005 Αρχική απάντηση από chroma Μήπως είναι εύκολο να δούμε μερικές φωτό από bios, επιλογές o/c, ram timings κλπ; υπομονή, την επόμενη εβδομάδα θα τα δεις από κοντά Link to comment Share on other sites More sharing options...
kom Σεπτέμβριος 10, 2005 Author #15 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2005 ψηφιακη δεν παιζει μονο snagit λοιπον δεν ασχολειθηκα και πολυ αλλα αποτι ειδα εχει ακομα πολλα να δωσει και ο cpu και η m/b ( αντε να βγει κανενα bios ) bios update το τελευταιο αυτο δηλαδη που δινει η jetway - ψυκτρα xp-90 με vantec tornado ( ουτε τουρμπινα αεροπλανου δεν εχω ακουσει να δουλευει ετσι ) as5 και παμε να δουμε τι καναμε με 1.47vcore 2.65vdimm - να και οι μνημες ( pqi 3200 turbo ) χαμηλα αλλα θα ανεβουν το ξερω - ποτε δεν με προδωσαν με 1.5vcore 2.65vdimm αυτα προλαβα να κανω σε ενα βραδυ αλλα εχουμε και συνεχεια αφου πρωτα γινει το γνωστο burn-in σε cpu και μνημες ( ναι μεν τις εχω αρκετο καιρο αλλα ποτε δεν εκατσα να ασχοληθω οσο πρεπει μαζι τους ) @ ξεχασα να πω οτι σε αυτες τις συχνοτητες το μηχανημα ειναι σταθερο - εδω και αρκετη ωρα παιζω dungeon siege 2 και F.E.A.R χωρις restart-κολλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristeno1416003162 Σεπτέμβριος 10, 2005 #16 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2005 1.5ν για 2.6 stable. Από τα μέτρια κομμάτια για venice. 2.75-2.8 max σε κόβω και καμμιά 2.7 σταθερός. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kom Σεπτέμβριος 10, 2005 Author #17 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2005 ισως δεν εχεις αδικο γιατι τον cpu τον πηρα εντελως με κλειστα ματια,τον ειδα στο e-shop σε Tray και τον παραγγειλα εγραψα και το stepping σε ενα χαρτακι αλλα το ξεχασα στην δουλεια και το εξαφανισαν - μαλλον θα βγαλω την ψυκτρα να το ξαναδω κατι αλλο σαν πολυ δεν ακουγεται το 44-48c που δουλευει ο cpu με xp-90 και full rpm ο tornado ; η ψυκτρα παντως καθεται μια χαρα επανω.παρολο που εκανα bios update και μερικοι υποστηριζουν οτι φτιαχνει τις θερμοκρασιες εγω ιδια τα βλεπω τα πραγματα anyway περιμενω πως και πως το επομενο bios να φτιαξει multipliers & dividers και βλεπουμε παντως τα 2650 που πηρα σημερα μου αρεσαν κανεις αλλος να εχει κανει παραγγελια και να περιμενει την m/b εκτος τον spc; Link to comment Share on other sites More sharing options...
kom Σεπτέμβριος 13, 2005 Author #18 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2005 λοιπόν μετά από μία μέρα burn in πήρα 2450 με default τάση και stable με ότι και αν το τέσταρα - το burn in συνεχίζεται ως αργά το βραδάκι και βλέπουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
stratos1978 Σεπτέμβριος 13, 2005 #19 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2005 Υπαρχει και αυτο το bios modded για την μητρικη σου . Για κανε μια δοκιμουλα να δεις τι παραπανω δινει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kom Σεπτέμβριος 14, 2005 Author #20 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2005 το δοκιμασα και αυτο αλλα τα ιδια πραγματα - ισως δεν ανεβαινει αλλο ο cpuμε 9x multi 277fsb παραπανω με τπτ με 10x 265fsb και μενουμε εδωθα ηθελα να ειχα στα χερια μου καποιο αλλο κομματι για δοκιμη ισως και καμια αλλη μνημη αλλα δεν.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.