Jump to content

JETWAY 939GT4-SLI G

kom

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από SLN

http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=18241

Θα σε μαλωσει ο Root που δεν διαβαζεις τα ποστ του... 20 λεπτα απο το wow εχασε για να ποσταρει το νεο!!!!!

Δεν παίζω λέμε, μου δημιουργεί προβλήματα στο fax :p

όλα καλά όλα ωραία ήρθε η m/b τα έβαλα όλα επάνω αλλά ξέχασα να πάρω adaptor 20-24pin για το psu - έριξα τα καντήλια της ζωής μου γαμώ...... :mad:

πείτε μου από που να πάρω μη τρέχω αύριο από το ένα μαγαζί στο άλλο μες στην αθήνα γιατί σίγουρα θα έχω παρκάρει και παράνομα

jetway? τι λετε ωρε τι ονομα ειναι αυτο , εδω με τη ΔΦΙ μας καηκανε πασα ηλεκτρικη συσκευη και τωρα θετε να αρχισουνε και πτωσεις απο σκαλες,προσκρουσεις , πασα φυσεως ατυχηματα? ξου μακρια

ψηφιακη δεν παιζει μονο snagit :p

λοιπον δεν ασχολειθηκα και πολυ αλλα αποτι ειδα εχει ακομα πολλα να δωσει και ο cpu και η m/b ( αντε να βγει κανενα bios )

bios update το τελευταιο αυτο δηλαδη που δινει η jetway - ψυκτρα xp-90 με vantec tornado ( ουτε τουρμπινα αεροπλανου δεν εχω ακουσει να δουλευει ετσι :D ) as5 και παμε να δουμε τι καναμε

SNAG-0000.jpg

με 1.47vcore 2.65vdimm - να και οι μνημες ( pqi 3200 turbo ) χαμηλα αλλα θα ανεβουν το ξερω - ποτε δεν με προδωσαν :p

SNAG-0001.jpg

με 1.5vcore 2.65vdimm

SNAG-0003.jpg

SNAG-0004.jpg

αυτα προλαβα να κανω σε ενα βραδυ αλλα εχουμε και συνεχεια αφου πρωτα γινει το γνωστο burn-in σε cpu και μνημες ( ναι μεν τις εχω αρκετο καιρο αλλα ποτε δεν εκατσα να ασχοληθω οσο πρεπει μαζι τους )

@ ξεχασα να πω οτι σε αυτες τις συχνοτητες το μηχανημα ειναι σταθερο - εδω και αρκετη ωρα παιζω dungeon siege 2 και F.E.A.R χωρις restart-κολλημα

ισως δεν εχεις αδικο γιατι τον cpu τον πηρα εντελως με κλειστα ματια,τον ειδα στο e-shop σε Tray και τον παραγγειλα εγραψα και το stepping σε ενα χαρτακι αλλα το ξεχασα στην δουλεια και το εξαφανισαν - μαλλον θα βγαλω την ψυκτρα να το ξαναδω

κατι αλλο σαν πολυ δεν ακουγεται το 44-48c που δουλευει ο cpu με xp-90 και full rpm ο tornado ; η ψυκτρα παντως καθεται μια χαρα επανω.παρολο που εκανα bios update και μερικοι υποστηριζουν οτι φτιαχνει τις θερμοκρασιες εγω ιδια τα βλεπω τα πραγματα

anyway περιμενω πως και πως το επομενο bios να φτιαξει multipliers & dividers και βλεπουμε

παντως τα 2650 που πηρα σημερα μου αρεσαν :)

κανεις αλλος να εχει κανει παραγγελια και να περιμενει την m/b εκτος τον spc;

το δοκιμασα και αυτο αλλα τα ιδια πραγματα - ισως δεν ανεβαινει αλλο ο cpu

με 9x multi 277fsb παραπανω με τπτ με 10x 265fsb και μενουμε εδω

θα ηθελα να ειχα στα χερια μου καποιο αλλο κομματι για δοκιμη ισως και καμια αλλη μνημη αλλα δεν....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.