Jump to content

3 Μήνες ADSL πρόσβαση τσάμπα - τρέχτε

alex_000

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από Elpis [Σήμερα, στις 14:45]

Κατι ακομα, γιατι ο αριθμος που λεει το ραμ οτι πρεπει να καλουμαι εχει 11 αριθμους; 10 δεν ειναι κανονικα η κανω λαθος;

Πρέπει να τους ξέφυγε ένα 7 παραπάνω. Δεν έχει διαφορά στην κλήση...

• Replies 299
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από vdeseris [Σήμερα, στις 13:19]

1.)Περίπου. Στις 30-31 Οκτωβρίου δημιουργείς ένα νέο username και password και έχεις άλλους 3 μήνες, μέχρι τέλος Ιανουαρίου δηλαδή.

2.) Ναι. :)

Thank's Vman. Αλλα φαινεται πως υπαρχει ενα μικρο προβληματακι,το μοντεμ μου δεν ανακτα τη συνδεση με το dslam απο τοτε που με κοψανε τη συνδεση.Αυτο σημαινει οτι κοβοντας μου τη συνδεση κανανε τη γραμμη μου παλι pstn??Και αν αυτο ισχυει για να την κανω dsl θα ξαναπληρωσω ενεργοποιηση????:boxed: :bye:

ενεργοπόίησα μέσω ISDN γραμμής την σύνδεση σήμερα

και μου είπε στην λαστ σελίδα κάτι για ip ταδε

σέταρε κλπ

αυτο σημαίνει πως έχω σύνδεση ADSL ?

η τσάμπα θα ενεργοποιήσω τη γραμμή?

Αρχική απάντηση από vdeseris [18-09-2005 14:52]

Πρέπει να τους ξέφυγε ένα 7 παραπάνω. Δεν έχει διαφορά στην κλήση...

Εμενα με adsl και ολα τα 7 να κοψεις παλι παιρνει και μπενει στο ιντερνετ. Επισης οσα 7 και να βαλεις...

να ρωτησω κατι

εγω εχω πχ acn(altec telecoms) και θα δοκιμασω και την hol προσφορα. Αν τελειωσει η συνδρομη θα μου κοψουν τη γραμμη ? (την adsl) ... εγω θα πληρωνω την γραμμη ουτως η αλλως ε?

Δεν ξέρω αν αναφέρθηκε και αλλού, στο τελευταίο RAM πάντως υπάρχει αντίστοιχη προσφορά: Έκπτωση 100 για υπηρεσίες DSL από Altec.

Εγώ έχω να πώ ότι με σύνδεση 384 στο σπίτι: ΟΤΕΝΕΤ > Download = 112Kb , Upload = ~85Kp(άν θυμάμαι καλά) , 3 μήνες ΔΩΡΕΑΝ HOL από το RAM 384 > Download = 311Kb , Upload = 112Kp..........ΣΦΑΙΡΑ πάει το ΔΩΡΕΑΝ......Οι δε μετρήσεις έγιναν την ίδια μέρα και ώρα και κατά τη διάρκεια της ημέρας.............Η δε otenet είναι σκέτη απογοήτευση και θα τους "ξηλώσω"................ :getlost:

Αρχική απάντηση από spc

Δεν ξέρω αν αναφέρθηκε και αλλού, στο τελευταίο RAM πάντως υπάρχει αντίστοιχη προσφορά: Έκπτωση 100 για υπηρεσίες DSL από Altec.

Αν δεν κανω λαθος αυτο ισχυει αν παρεις ΚΑΙ γραμμη dsl απο altec...οποτε οσοι εχουν οτε παπαλα...

Αρχική απάντηση από ison

Αν δεν κανω λαθος αυτο ισχυει αν παρεις ΚΑΙ γραμμη dsl απο altec...οποτε οσοι εχουν οτε παπαλα...

Δεν είμαι σίγουρος (νομίζω ότι το αναφέρει απλά ως παράδειγμα) - Αλλά πάλι, δεν το έχω κοιτάξει και πολύ αναλυτικά.

εσύ μην μιλάς πολύ πάντως, γιατί σε βλέπω να κατεβάζεις το Σ/Κ με pstn:devil:

Από ότι διάβασα και στο adslgr είναι προσφορά πάνω σε ολοκληρωμένο πακέτο, δεν είναι σαν της hol.

Προφανώς δεν απευθύνεται σε αυτούς που ήδη έχουν.

Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις 12:31]

Από ότι διάβασα και στο adslgr είναι προσφορά πάνω σε ολοκληρωμένο πακέτο, δεν είναι σαν της hol.

Προφανώς δεν απευθύνεται σε αυτούς που ήδη έχουν.

^^ Εχω μπροστα μου το τευχος Οκτωβριου και λεει ακριβως αυτο το πραγμα!

εχω βυσμα σε πρατηριο περιοδικων-εφημεριδων.αρκει να μη τα εχουν επιστρεψει:cool:

και υπαρχει και η λυση να αγορασω κανονικη συνδεση εν αναγκη.

εχω adsl 1bill(γραμμη dsl+συνδεση δηλαδη) απο τη φορθνετ.δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα αν αγορασω συνδεση και απο αλλο provider για δοκιμη ετσι?

Αρχική απάντηση από hipro5

Εγώ έχω να πώ ότι με σύνδεση 384 στο σπίτι: ΟΤΕΝΕΤ > Download = 112Kb , Upload = ~85Kp(άν θυμάμαι καλά) , 3 μήνες ΔΩΡΕΑΝ HOL από το RAM 384 > Download = 311Kb , Upload = 112Kp..........ΣΦΑΙΡΑ πάει το ΔΩΡΕΑΝ......Οι δε μετρήσεις έγιναν την ίδια μέρα και ώρα και κατά τη διάρκεια της ημέρας.............Η δε otenet είναι σκέτη απογοήτευση και θα τους "ξηλώσω"................ :getlost:

Εμ και συ...

Βούτα κανα τριαξονικό γεμάτο ψήχτρες και DELTA παρήγγειλε και καμια μπετονιέρα AS ceramique και πήγαινε στα γραφεία της ΟΤΕΝΕΤ μπας και τους κάνεις ανθρώπους :p

Αρχική απάντηση από spc [30-09-2005 13:25]

στο τελευταίο RAM πάντως υπάρχει αντίστοιχη προσφορά: Έκπτωση 100 για υπηρεσίες DSL από Altec.

πηρα τηλέφωνο για μερικές ασάφειες του κουπονιού Altec/Ram,

Μου απάντησαν σαφέστατα οτι ισχύει μονο αν πάρεις πακέτο Γραμμή ΑΡΥΣ ΟΤΕ + Συνδρομη Altectelecom + modem απο την Αλτεκ.

Αν εχεις ηδη γραμμή θελουν να τη διακόψεις. :jump:

παιρνεις εκπτωση 100 E, σε ενα τετοιο πακετο, ελαχιστης διάρκειας 3 μηνών.

Συμπέρασμα:

1. σκέφτεσαι μονο αν δεν εχεις καθολου dsl, και δεν σε πειραζει:

να ειναι το ονομα της γραμμης στην Αλτεκ (και να χασεις μελλοντικες προσφορες τυπου Ram/Hol),

να παρεις μοντεμάκι απο τ'αζήτητα

2. Η λέξη "Δωρεάν" στα συγκεκριμένα εξώφυλλα, διαφήμησεις, και κουπόνια ειναι τουλάχιστον κοροϊδία, να μην πώ απάτη.

υποχρεωτικα σε βαζουν να αγορασεις μοντεμ?Δεν μπορεις να τους πεις οτι εχεις τον εξοπλισμο?Για την γραμμη το καταλαβαινω αλλα για τον εξοπλισμο ειναι λιγο εκβιασμος (εστω και για ''δωρεαν'')

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.