amartolos Σεπτέμβριος 8, 2005 #221 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2005 για τους λαρισεους του φορουμ που σκεφτονται να βαλουνε dsl επισκεπτονται τον οτε και πανε στην κυρια δεσποινα τελευταιο γραφειο αριστερα και συστηνονται...γεια σας θα ηθελα το 3μηνο κιτ που εχετε με 59 ευρω....αν η κυρα δεσποινα πει οτι κανουνε λαθος και δεν υπαρχει τετοια προσφορα ,περνανε απο το σπιτι μου και τους δινω εγω 1 εκατ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vgiozo Σεπτέμβριος 8, 2005 #222 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2005 καμία αντίρρηση και μακάρι να είναι έτσι......αλλά η χρέωση που βλεπω και λες ότι πλήρωσες - οπότε η αποδειξη δεν έχει χρησιμοτητα - αναφέρεται σε μηνιαία αορίστου χρόνου σύνδεση...http://corporate.otenet.gr/corporate/portal/media-type/html/user/anon/page/default.psml/js_pane/P-104417d237d-10008κι η αναλογία με το ondls kithttp://corporate.otenet.gr/corporate/portal/media-type/html/user/anon/page/default.psml/js_pane/P-1030c8a8b3c-10009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vgiozo Σεπτέμβριος 8, 2005 #223 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2005 Μην κάνει λάθος η κυρα Δέσποινα όμως... Φίλε μου ελπιζω μόνο να μην βρεθείς προ εκπλήξεων...αν κάποιος ενημερωθεί ας απαντήσει για να έχουμε κάποια επιβεβαίωση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Σεπτέμβριος 8, 2005 #224 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2005 κατα την συνταξη του συμβολαιου με ρωτησανε αν θα συνεχισω και μετα το τελες των 3 μηνων....τους ειπα 1000% και μου ειπανε ωραια ,μετα το τελος των 3 μηνων το μηνιαιο παγια /συνδρομη τou dsl θα ερχεται αθροιστικα μαζι με τον λογαριασμο του οτε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vgiozo Σεπτέμβριος 8, 2005 #225 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2005 Επειδή κι εμένα ο υπαλληλος στον Γερμανό έλεγε ό,τι ήθελε, καλό θα ήταν να κάνεις ένα τηλεφωνάκι στην Οτενετ για λεπτομέρειες......απλώς αμφιβάλλω γιατί η προσφορά που αναφέρεις απλώς δεν υπάρχει στην ιστοσελίδα της Οτενετ...και φαντάζομαι δεν ήταν δωράκι για σένα προσωπικά απο τη κυρα Δέσποινα.....μακάρι να έχω λαθος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Σεπτέμβριος 8, 2005 #226 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2005 Αρχική απάντηση από vgiozo Επειδή κι εμένα ο υπαλληλος στον Γερμανό έλεγε ό,τι ήθελε, καλό θα ήταν να κάνεις ένα τηλεφωνάκι στην Οτενετ για λεπτομέρειες......απλώς αμφιβάλλω γιατί η προσφορά που αναφέρεις απλώς δεν υπάρχει στην ιστοσελίδα της Οτενετ...και φαντάζομαι δεν ήταν δωράκι για σένα προσωπικά απο τη κυρα Δέσποινα.....μακάρι να έχω λαθος... στον γερμανο??χααχαχαχαχ ημουνα ετοιμος να μου πλασαρουνε το connex με 150 ευρω + φπα για 3 μηνες ...στον τσακ προλαβα και το ακυρωσα..αποδοχηι ορων ****αποδεχομαι μετα το περας της προπληρωμενης περιοδου η οτεντ να με χρεωνει μηνιαια για τις υπηρεσιες αοριστου χρονου που περιλαμβανει το οτενετ ondsl kit βασει του εκαστοτε ισχυοντος τιμοκαταλογου που εμφανιζεται στο web http://www.otenet.gr*εχω δικαιωμα να αιτηθω εγγραφως τη μετατροπη διακοπη των υπηρεσιων του οτενετ ονδσολ κιτ οποτεδξποτε μετα το περας την προπληρωμενης περιοδου.σε περιπτωση αιτηματος διακοπης η διακοπη ισχυει για την τελευταια ημερα του μηνα κατα τον οποιο υποβληθηκε το αιτημα στην οτενετ α.ε......μαλλον δεν θα βρεθω προ εκπληξεων..η απλα η κυα δεσποινα με συμπαθησε πολυ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vgiozo Σεπτέμβριος 8, 2005 #227 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2005 Μεγάλη χαρά έχεις παρει, κοίτα μη σου γυρίσει ανάποδα...αναμένω νεώτερα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Σεπτέμβριος 8, 2005 #228 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2005 εαν ησουνα ετοιμος να πληρωσεις 180 και τελικα σου εβγαινε 60 δεν θα χαιροσουνα?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vgiozo Σεπτέμβριος 8, 2005 #229 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2005 αν είχα πληρώσει 60 για 3 μήνες πρόσβαση και παροχή ίντερνετ 384/128 θα χαιρόμουν......αν είχα προπληρώσει 60 για τον πρώτο απο τους 3 μήνες ιντερνετ 384/128 και νόμιζα πως είχα ξοφλήσει και τους 3, θα λυπόμουν...αν το ήξερα...γι αυτό καλού-κακού κάνε ένα τηλεφωνο στην Οτενετ......στα κουτουρου αντάλλασσουμε απαντήσεις χωρίς την επαλήθευση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vgiozo Σεπτέμβριος 8, 2005 #230 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2005 όπως και στο ondsl kit, που είναι προιόν αορίστου χρόνου, αλλα πληρώνεις αρχικά τους 3 μήνες (2 + 1 ο οποίος είναι προσφορά κι όχι μέρος του πακέτου κανονικά) έτσι και στη συμφωνία που έκανες εσύ μάλλον πλήρωσες για τον πρώτο μήνα σύνδεσης αορίστου χρόνου με δέσμευση μάλλον για τρείς αρχικά......αναφέρει εξάλλου εδώ ότι δεν υπάρχει ετήσια δέσμευση...μπορεί να υπάρχει 3μηνη όμωςhttp://corporate.otenet.gr/corporate/portal/media-type/html/user/anon/page/default.psml/js_pane/P-104417d237c-10000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Σεπτέμβριος 8, 2005 #231 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2005 Λοιπον μολις πηρα τηλεφωνο.- ο διαλογος.. καλησπερα πριν 20 μερες πηρα ενα κιτ ο κωδικος πελατης ειναι...... -μαλιστα κε'''' ....τι θα θελατε ??-κοπελια μπορεις να μου πεις σε παρακαλω αν εχω ογκοχρεωση /χρονοχεωση κλτ και για ποσο καιρο εχω προπληρωσει??με το συμβολαιο που εχω κανει??-τα κιτ δεν εχουνε ογκοχρεωση ουτε χρονοχρεωση...εχετε πληρωσει για τους 3 πρωτους μηνες απο εκει και περα αν θελετε το κανετε με ογκοχρεωση κτλ,-δηλαδη δεν πληρωνω τιποτα αλλο??-οχι με τα 109 ευρα(τα ΠΟΙΑ????) εχετε προπληρωσει για 3 μηνες-καποιος μου ειπε οτι πληρωσε 60ευρα για 3 μηνες..--αποκλειεται 109 + φπα κοστιζει το κιτ...-οκ ευχαριστω καλο απογευμα...η κυρα δεσποινα μαλλον εκανε λαθος η απλα με γουσταρει....αχααχαχα ΔΕΝ ΜΕ ΧΑΛΑΣΕ!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vgiozo Σεπτέμβριος 8, 2005 #232 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2005 αν γουστάρει τους τζόβεννους η κυρα Δέσποινα, όταν λήξει και μενα με το κακό η σύνδεσή μου, θα ρίξω μια ξούρα στα γένια θα αλλάξω το προπέρσινο κοντομάνικο και τις φόρμες και θα βάλω παντελονάκι (κοντό) με πουκαμίσι και θα περάσω απο το γραφείο της να της κάνω τα γλυκά μάτια......δεν παίζει αποκλειστικότητα φαντάζομαι...το πεδίο είναι ανοιχτό...το καλό το παλουκάρι ξέρει κι άλλο μο(υ)νοπάτι...απο τον πΟΤΕ θα περιμένουμε να πέσουν οι τιμές; Η κυρα Δέσποινα δίνει ρέστα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Σεπτέμβριος 8, 2005 #233 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2005 Αρχική απάντηση από vgiozo θα περάσω απο το γραφείο της να της κάνω τα γλυκά μάτια......δεν παίζει αποκλειστικότητα φαντάζομαι...το πεδίο είναι ανοιχτό... κατω τα χερια ρε....θα παω να παρω κινητο αυριο.....μπορει να πετυχω καμια προσφορα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Σεπτέμβριος 8, 2005 #234 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2005 μμμμμ ειναι ψιλομεγαλη η κυρια Δεσποινα αν εννουμε την ιδια... που πηγες στο υπογειο στο ΟΤΕSHOP ? .στην Μ.Αλεξάνδρου? .εκει και μια μια μικρουλα αστερι !!..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Σεπτέμβριος 8, 2005 #235 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2005 αχαχαχχ στον οτε ρε...φιλελληνων Link to comment Share on other sites More sharing options...
helloween Σεπτέμβριος 8, 2005 #236 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2005 Αρχική απάντηση από alex_000 [02-09-2005 17:21] ΔΩΡΕΑΝ ΙΝΤΕΡΝΕΤ απο την HOL για 3 μήνες dsl 384K στο RAM Σεπτεμβρίου που έχει το κουπόνι της προσφοράς.Οδηγίες στο http://www.ramonline.gr/ram/index.asp Το πήρα παρόλο που δεν εχω adsl γραμμή.Παιδιά το μόνο που εχω να πώ είναι τρέχτε γιατι γίνεται πανικός. Δεν υπάρχει λάκος στη φάβα από ότι εχω διαβάσει στα φόρουμ, 3 μήνες τσάμπα πρόσβαση adsl απο HOL αρκεί να ενεργοποιηθέι μέχρι 30 οκτωβρίου. Εγώ το πήρα και την χρησιμοποιώ για ISDN γιατί στην περιοχή μου δεν έφτασε ακόμα ο πολιτισμός. Αλλά η σύνδεση δουλεύει ρολόι. Εγγύηση η προσφορά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jpp Σεπτέμβριος 9, 2005 #237 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2005 τελικα επειδη εφτασα μεχρι την 6η σελιδα τελικα δε εβγαλα ακρη και δεν εχω κουραγιο για παραπανω διαβασμα . Στην 6η σελιδα 1-2 ειχαν περασει το 10ωρο και επαιζε κανονικα η γραμμη . Τελικα αξιζει η προσφορα ; Υπαρχει περιπτωση να βρω ακομα ram ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos_cupra Σεπτέμβριος 18, 2005 #238 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2005 Εμενα με μπερδεψατε ρε παιδια,τα βασικα ερωτηματα ειναι τα εξης: 1.Παιζει ανανεωση? 2.Εγω ειχα γραμμη dsl,τι θα πληρωνω τωρα πλεον στον λογαριασμο μου?Μονο το κοστος της γραμμης dsl? A,και sorry που ξεθαψα το θεματακι παλι Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdeseris Σεπτέμβριος 18, 2005 #239 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2005 Αρχική απάντηση από giorgos_cupra [Σήμερα, στις 04:31] Εμενα με μπερδεψατε ρε παιδια,τα βασικα ερωτηματα ειναι τα εξης: 1.Παιζει ανανεωση? 2.Εγω ειχα γραμμη dsl,τι θα πληρωνω τωρα πλεον στον λογαριασμο μου?Μονο το κοστος της γραμμης dsl? A,και sorry που ξεθαψα το θεματακι παλι 1.)Περίπου. Στις 30-31 Οκτωβρίου δημιουργείς ένα νέο username και password και έχεις άλλους 3 μήνες, μέχρι τέλος Ιανουαρίου δηλαδή. 2.) Ναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elpis Σεπτέμβριος 18, 2005 #240 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2005 Κατι ακομα, γιατι ο αριθμος που λεει το ραμ οτι πρεπει να καλουμαι εχει 11 αριθμους; 10 δεν ειναι κανονικα η κανω λαθος; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.