Jump to content

3 Μήνες ADSL πρόσβαση τσάμπα - τρέχτε

alex_000

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από mefistofelis [Σήμερα, στις 18:51]

Να ρωτησω κατι ασχετο.Αν εχω τελλας τι πρεπει να κανω για να αποκτησω adsl με το φοιτητικο πακετο?Πρεπει να ξαναγραφτω στον οτε?

αυριο θα παω απο τα κεντρικα να δηλωσω την φοιτητικη μου ιδιοτητα και να παρω το πακετο με τα μειωμενα παγια.θα σας ενημερωσω το απογευματακι μολις επιστρεψω.:)

• Replies 299
  • Created
  • Last Reply

τι πρεπει να αλλαξω στις ρυθμισεις μου για να μπω με τη HOL?

εμπαινα με F200 απο adsl in a box στη 4νετ,εκανα copy τη συνδεση,αλλαζω username/password και μου βγαζει "ερορ 691"

καμια ιδεα?

μηπως θελει username της μορφης "username@hol.gr" η κατι τετοιο?

το username να εχει τη μορφη

hol:username@adsl.gr

password:*******

τα παραπανω στοιχεια τα δινεις στην σελιδα

http://www.ramonline.gr/ram/index.asp?page=2

στο 3ο βημα ενεργοποιησης.

εαν συνεχιζεις να εχεις προβλημα καλεσε στο

801 2000 465 και θα σε βοηθησουν σε οτι χρειαστεις(εγω τους βρηκα ταχυτατους και αποτελεσματικους)

οκ,bye bye 4net.................disconnect και HOL

BTW,στην ανανεωση συνδρομης λεει οτι με το δευτερο κουπονι, ΠΡΟΣΘΕΤΕΙΣ χρονο συνδεσης.ενεργοποιησα πριν λιγο και σκεφτομαι να ριξω τωρα κι αλλο "κατοσταρικο" στο μηχανημα ή μηπως θα μου το φαει???

ΕΔΙΤ

Ε Υ Κ Ο Λ Α !!!!!thanks man.μπηκα

εγω 2ο κατοσταρικο δεν θα ριξω τελικα..........σε 3 μηνες απο σημερα σιγουρα θα υπαρξει κατι αλλο καλυτερο........ασε που μιας και ειμαι φοιτητης ολο και καποια προσφορα για 512 θα παιξει

ξερεις μπορω να περιμενω να το ριξω τελη οκτωβριου(να παρω 2+3 σιγουρα) ,αλλα με τρωει το χερι μου.............

Αρχική απάντηση από cptkoulis [Σήμερα, στις 19:44]

ξερεις μπορω να περιμενω να το ριξω τελη οκτωβριου(να παρω 2+3 σιγουρα) ,αλλα με τρωει το χερι μου.............

κρατησου αν θες την γνωμη μου:D

ροδα ειναι και γυριζει.;)

Εγώ πάντως δεν κατάφερα να προσθέσω άλλους 3 μήνες.... Δεν ξέρω πως άλλοι κατάφεραν να έχουν 6 και 9 μήνες όπως ισχυρίζονται αλλά εμένα δεν με αφήνει να κάνω ανανέωση.

Αρχική απάντηση από greekfragma

αυριο θα παω απο τα κεντρικα να δηλωσω την φοιτητικη μου ιδιοτητα και να παρω το πακετο με τα μειωμενα παγια.θα σας ενημερωσω το απογευματακι μολις επιστρεψω.:)

Ανακοινωσαν οτι άρχισαν να διαθετουν τα πακετα Farma?????

Στο ADSLgr δεν αναφέρει τίποτα. ΘΑ είχαν αφιερώσει ολόκληρη σελία αν είχαν αρχήσει οι δηλώσεις :hehe:

Επειδή γραμμή 384 έχω αλλά ο ΟΤΕ ακόμη δεν μου έχει κάνει την συνδρομή internet πήρα το ram και παίζω, εύκολη η ενεργοποίηση, γρήγορα μπήκα για πλοήγηση αλλά ανακάλυψα οτι οι περισσότερες σελίδες δεν ανοίγουν:p αντε πάλι να δούμε γιατί?

εγω απο την παρασκευη το απογευμα δεν εχω δει κανενα απολυτως προβλημα σε καμία σελιδα και γενικα δεν εχω κανενα παραπονο.......σφαιρατη και με πολυ καλυτερα πινγκ απο οτενετ

Πηρα και εγω το RAM αφου 13 Οκτωμβριου ληγει η συνδρομη μου της Sparknet 128/128 (35ευρώ το 3μηνο είναι αυτή) Έτσι με τα 7,5 γιουρια απο οκτωμβριο θα εχω μια 384 συνδεσούλα, ελπίζω να εχουν ξεχαρμανιάσει μεχρι τότε τα νεο-λιγούρια και να μην είναι μπουκωμένες οι γραμμές !

Αρχική απάντηση από vdeseris

Εγώ πάντως δεν κατάφερα να προσθέσω άλλους 3 μήνες.... Δεν ξέρω πως άλλοι κατάφεραν να έχουν 6 και 9 μήνες όπως ισχυρίζονται αλλά εμένα δεν με αφήνει να κάνω ανανέωση.

’ραγε το κατάφερε κανείς αυτό?

:hehe:

Εντάξει λύθηκε το πρόβλημα, θέμα ρυθμίσεων, δουλεύει κανονικά τώρα για 3 μήνες εξτρα δεν το βλέπω ;)

Η ταχύτητα σήμερα είναι τουλάχιστον τραγική.... Όπως φαίνεται από εδώ η σύνδεση Αθήνα-Θεσσαλονίκη έχει ψιλοπιτάρει και όλα σέρνονται. Έβαλα ξανά την Forthnet NetKey 256 για σύγκριση. Με ΝetKey 256: ping με ntua 52 και κατέβασμα αρχείου από microsoft με 30 σταθερά. Με ΗΟL 384: ping με ntua 200!! και κατέβασμα του ίδιου αρχείου από microsoft με 10-12 περίπου... Απλά LOL!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.