Jump to content

3 Μήνες ADSL πρόσβαση τσάμπα - τρέχτε

alex_000

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από papatsonis

τι δεν εχει σχεση...? αφου καθε μια adsl γραμμη ειναι σε αντιστοιχια με ενα μοναδικό τηλεφωνικο νουμερο (εκτος απο της βιβοντι) , οποτε θα μπορουν ευκολα να "κοψουν" τη 2η ενεργοποιηση

Σωστό μεν αυτό που λες για την αντιστοιχία, αλλά αφορά τον ΟΤΕ και όχι τους παροχείς. Ο παροχέας ξέρει username/password όχι το τηλέφωνό σου.

• Replies 299
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από papatsonis

τι δεν εχει σχεση...? αφου καθε μια adsl γραμμη ειναι σε αντιστοιχια με ενα μοναδικό τηλεφωνικο νουμερο (εκτος απο της βιβοντι) , οποτε θα μπορουν ευκολα να "κοψουν" τη 2η ενεργοποιηση

Μια προσφατη επικοινωνια που ειχα με υπαλλήλο της forthnet μου είπε οτι δεν εχει σχεση το νούμερο τηλεφώνου

Αρχική απάντηση από totally_wired

Κάνοντας ορισμένες σκέψεις...

Η κίνηση αυτή (δεδομένου ότι η hol δεν θα μπει μέσα) δείχνει τα πραγματικά τεράστια περιθώρια κέρδους των ISP (και γενικά πιστεύω όλων των εταιριών τηλεπικοινωνιακής φύσεως)

Τέλος μου κάνει εντύπωσει που κανείς δεν έφερε στο μυαλό του την Xtreme.... Το πρώτο πραγματικά τσάμπα ίντερνετ...

μαλλον δεν το διατυπωσα καλα...η hol ειναι ηδη μεσα...ο κοκαλης την πηρε με μεγαλες ζημιες-τωρα πως ξελασπωνεις δινοντας τζαμπα νετ....θα το δουμε σε κανα 3μηνο-...το xtreme κοπηκε γιατι και αυτο μπηκε μεσα...

εχει δοκιμασει δηλαδη καποιος να την ενεργοποιησει και να αφησει κενο η να βαλει ψευτικο τηλεφωνο εκει που σου ζηταει στην αρχή της ενεργοποιησης

Αρχική απάντηση από LordOfRings [Σήμερα, στις 20:07]

η Χtreme ειχε το 1-4 της οθόνης διφημήσεις (ασχετα αν εβγαιναν) αρα απο εκει έπερνε τα λεφτα .... και απο ταχύτητες νομίζω οτι ήταν ψιλοχάλια....

νομίζω ότι ήταν λιγότερο από 1/4, οι ταχύτητες ήταν κυριλέ για την εποχή αλλά κυρίως υπήρχε το crack που έβγαζε τις διαφημίσεις! :worship: :worship: :worship:

θύμήσου ότι 1-2 χρόνια πριν από την xtreme μπαίναμε ιντερνετ από την μάυρη οθόνη του οτέ που πληκτρολογούσες username & password και αν ειχες αναλογική γραμμή (όπως εγώ) έπρεπε να προσπαθήσεις 3-4 φορές πριν να μπεις! με αυτά τα δεδομένα η xtreme ήταν η καλύτερη εταιρία που υπήρξε μέχρι την εποχή που ήρθε dsl! :D

Αρχική απάντηση από amartolos [Χθες, στις 20:57]

η hol ειναι ηδη μεσα...ο κοκαλης την πηρε με μεγαλες ζημιες-τωρα πως ξελασπωνεις δινοντας τζαμπα νετ....

οταν θελεις να κανεις τον αντιΟΤΕ και αγοραζεις για την πλακα HOL, 20% της forthnet, εχεις μια INTRAKOM απο πισω και αλλο πολλα, μαλλον μπορεις να ξελασπωσεις.

Πήρα και εγώ,άντε να δούμε.Μου τελειώνει 16/9 η ACN.

Πάντως για τη πατέντα με τις 3 καπάκι συνδέσεις δε παίζει αφού μέχρι 31/10 είναι οι ενεργοποιήσεις.Το καλύτερο είναι τωρα για 1.5 μήνα και με άλλο pass,τη 2η.

x-treme και με διαφημισεις και με ολα!!

δηλαδη αν ερθει τωρα η x-tremedsl και πει dsl δωρεαν με διαφημησεις δεν θα εβαζα?

αλλα φευ!

Ούτε εγώ είχα βγάλει τότε τις διαφημίσεις. Σπαστικό μεν αλλά οι άνθρωποι έδειναν δωρεάν Internet μια εποχή που οι άλλοι τσεκούρωναν άγρια. Αν η εμφάνιση των διαφημίσεων στο PC μου τους κρατούσε ζωντανούς τότε και εγώ απλά τις διατηρούσα on screen.

Αρχική απάντηση από yanni

Ούτε εγώ είχα βγάλει τότε τις διαφημίσεις. Σπαστικό μεν αλλά οι άνθρωποι έδειναν δωρεάν Internet μια εποχή που οι άλλοι τσεκούρωναν άγρια. Αν η εμφάνιση των διαφημίσεων στο PC μου τους κρατούσε ζωντανούς τότε και εγώ απλά τις διατηρούσα on screen.

Έτσι... μα είναι λογικό εάν όλοι έβγαζαν τις διαφημήσεις μετά να μην τους έδινε κανείς τίποτα να διαφημήσουν. Και είναι λογικό να ξέρουν ότι ενώ έχουν 150 users online μόνο από 10 κατεβαίνουν κάθε λεπτό τα διαφημηστικά

Πάντως, δεν ξέρω αν αναφέρθηκε, αλλά νομίζω ξεχάσαμε έναν που βγαίνει κερδισμένος χαλαρά από την όλη φάση. Τον πΟΤΕ.

Αν πάρουν το περιοδικό 100000 άτομα και 30000 από αυτούς βάλουν για πρώτη φορά ADSL τότε:

- έχει 30000 νέα πάγια ( πολύ χρήμα )

- με αύξηση χρηστών μπορεί να προχωρήσει σε μείωση τιμών

- σε 2 μήνες βγαίνει καινούρια έρευνα που δείχνει αλματώδη αύξηση των broadband συνδέσεων στην Ελλάδα

Παιρνει τα 2 τελευταία ο πΟΤΕ και πάει στις εφημερίδες και τα sites που τον κατηγορήσανε για αδικαιολογητες χρεώσεις και τους τα κολλάει στην μούρη.

Οπότε ίσως να έχουμε 3 και όχι 2 που μειράστηκαν το κόστος της όλης προσφοράς.

αν καταλαβα καλα απο το RAM υπαρχει επισης η δυνατοτητα να κανω καινουρια συνδεση με HOL και να προσθεσω σε αυτη τους 3 μηνες ε ?

OXI

Νομιζω πως δεν είναι προσθετική προσθετική...Δεν χάνεις να πάρεις ένα τηλ πάντως

Αντε θα παω να παρω και εγω ενα Ram μηπως και μου προσθετουν 3μηνες στην συνδρομή ενος ετος μου .. .

Αρχική απάντηση από yanni

Πάντως, δεν ξέρω αν αναφέρθηκε, αλλά νομίζω ξεχάσαμε έναν που βγαίνει κερδισμένος χαλαρά από την όλη φάση. Τον πΟΤΕ.

Αν πάρουν το περιοδικό 100000 άτομα και 30000 από αυτούς βάλουν για πρώτη φορά ADSL τότε:

- έχει 30000 νέα πάγια ( πολύ χρήμα )

- με αύξηση χρηστών μπορεί να προχωρήσει σε μείωση τιμών

- σε 2 μήνες βγαίνει καινούρια έρευνα που δείχνει αλματώδη αύξηση των broadband συνδέσεων στην Ελλάδα

Παιρνει τα 2 τελευταία ο πΟΤΕ και πάει στις εφημερίδες και τα sites που τον κατηγορήσανε για αδικαιολογητες χρεώσεις και τους τα κολλάει στην μούρη.

Οπότε ίσως να έχουμε 3 και όχι 2 που μειράστηκαν το κόστος της όλης προσφοράς.

xm και ο οτέ με τον κόκκαλι έχουν στενές σχέσεις.... λες?

Αρχική απάντηση από RootX

Σωστό μεν αυτό που λες για την αντιστοιχία, αλλά αφορά τον ΟΤΕ και όχι τους παροχείς. Ο παροχέας ξέρει username/password όχι το τηλέφωνό σου.

Είναι υποχρεωμένος να το ξέρει, γιατί σε περίπτωση ποινικά κολάσιμης πράξης θα του ζητηθούν τα στοιχεία αυτού που έκανε τη λαδιά. Και αυτός που υπήρξε το θύμα σε μία τέτοια περίπτωση θα έχει στην καλύτερη περίπτωση την ip και το timestamp του συμβάντος, βάσει των οποίων θα γίνει η καταγγελία. Οπότε ο isp θα πρέπει με κάποιον τρόπο να αντιστοιχήσει την ip με ένα φυσικό ή νομικό πρόσωπο, που εκτός από το username περιβαλαμβάνει και το τηλέφωνο για να συμπεριλάβει περιπτώσεις κλεμμένου κωδικού.

Αρχική απάντηση από NoDsl

OXI

Νομιζω πως δεν είναι προσθετική προσθετική...Δεν χάνεις να πάρεις ένα τηλ πάντως

Ειχα αυτη την εντυπωση λογω της Β. παραγραφου στη σελ35 του Ram . Aλλα καλλιτερα να το τσεκαρω απο το τηλ :)

Αρχική απάντηση από Fireknight [Σήμερα, στις 18:23]

Ειχα αυτη την εντυπωση λογω της Β. παραγραφου στη σελ35 του Ram . Aλλα καλλιτερα να το τσεκαρω απο το τηλ :)

Πάρε και πες μας κι εμάς γιατί κάτι τέτοιο κατάλαβα κι εγώ... δηλαδή περνούμε μια 3μηνη HOL και με 7,5Ε γίνεται 6μηνη.... Χμμ καλό ακούγεται :confused: να εδινε και τους 3 πρώτους μήνες δώρο ακόμα καλύτερα Τσαπατζης for ever :whistling :whistling

Να ρωτησω κατι ασχετο.Αν εχω τελλας τι πρεπει να κανω για να αποκτησω adsl με το φοιτητικο πακετο?Πρεπει να ξαναγραφτω στον οτε?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.