jois21 Σεπτέμβριος 3, 2005 #141 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2005 Αρχική απάντηση από amartolos [Σήμερα, στις 16:19] αν δεν ηταν το ραμ θα ηταν το pc magazine αν δεν ηταν ουτε αυτο θα ηταν το βημα αν δεν ηταν το βημα θα ηταν το playboy.. Αυτο θελω να πω, για το μεσο που 'χαριζεται' η συνδεση επειδη ειπε καποιος πιο πανω μπραβο στη χολ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Σεπτέμβριος 3, 2005 #142 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2005 'H -μανα τράβα να μου πάρεις μια σύνδεση απο το περίπτερο -και πως να την ζητήσω? -playboy Σεπτεμβρίου :whistle2: - Link to comment Share on other sites More sharing options...
chros26_ Σεπτέμβριος 3, 2005 #143 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2005 Αρχική απάντηση από aristos87 'H -μανα τράβα να μου πάρεις μια σύνδεση απο το περίπτερο -και πως να την ζητήσω? -playboy Σεπτεμβρίου :whistle2: - :worship: :worship: :worship: :rofl: :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Σεπτέμβριος 3, 2005 #144 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2005 H ΗOL δεν ξεκίνησε τώρα τετοια κόλπα. Για πάνω από ένα χρόνο μέσω του e-shop έδινε ( και την ξαναξεκίνησε ) με 33 modem + 6 μηνες PSTN σύνδεση.Δεν είναι νέα Κοκαλίστικα κόλπα αυτά. Απλά θα πρέπει να πούμε μπράβο σε αυτόν που έχει τέτοιες ιδέες για την προώθηση της εταιρίας στην οποία εργάζεται. Βασικά μου αρέσουν περισσότερο τέτοιες κινήσεις από καταιγισμό διαφημίσεων στην TV.Αλλά δεν μπορείται να πείτε. Kαλά μπήκε ο χειμώνας. Mετά τα free PSPs τώρα και free ADSL. Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Σεπτέμβριος 3, 2005 #145 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2005 ’λλος ένας ευχαριστημένος USER... Στο πρώτο περίπτερο που πήγα το βρήκα... ήταν βέβαια το τελευταίο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Σεπτέμβριος 3, 2005 #146 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2005 Χε,χε,χε,........Πήρα κι εγώ για το σπίτι.......ΑΛΛΑ......ΔΕΝ έχω ADSL Modem στο σπίτι.......Κάνα modem βρε παιδιά?....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fireknight Σεπτέμβριος 3, 2005 #147 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2005 To τσιμπησα κι εγω το RAM μου . Και ο Σωκρατης πανω απο ολα [δε περιμενα οτι θα το πω αυτο στη ζωη μου ] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τσιλιμπηθρας Σεπτέμβριος 3, 2005 #148 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2005 Αρχική απάντηση από yanni [Σήμερα, στις 16:54] H ΗOL δεν ξεκίνησε τώρα τετοια κόλπα. Για πάνω από ένα χρόνο μέσω του e-shop έδινε ( και την ξαναξεκίνησε ) με 33 modem + 6 μηνες PSTN σύνδεση. Δεν είναι νέα Κοκαλίστικα κόλπα αυτά. Απλά θα πρέπει να πούμε μπράβο σε αυτόν που έχει τέτοιες ιδέες για την προώθηση της εταιρίας στην οποία εργάζεται. Βασικά μου αρέσουν περισσότερο τέτοιες κινήσεις από καταιγισμό διαφημίσεων στην TV. Αλλά δεν μπορείται να πείτε. Kαλά μπήκε ο χειμώνας. Mετά τα free PSPs τώρα και free ADSL. :hehe: :hehe: Στο τέλος θα περνούμε τα περιοδικά και θα τα πετάμε έτσι όπως είναι κρατώντας μόνο τα κουπονάκια που δίνουν δωρεάν συνδέσεις ,βραστήρες ,εκτυπωτές,scanner, καμία οθόνη κλπ... Και κάτι άλλο το πάγιο του ΟΤΕ ώστε να μπορώ να μπω με την ΗOL πόσο πάει(Δεν έχω Adsl θα πάω να πάρω κάνα ConX ) ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaguarOne Σεπτέμβριος 3, 2005 #149 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2005 Καλή φάση με βλέπω και μένα να παίρνω ραμ Έχω ακούσει οτι με linux μπορεις να βάλεις 2 γραμμές και να φάινονται σαν μια... αν το κάνει καποιος αυτο, τότε με 4 περιοδικά (7,5χ4= 30 ευρω) θα μπορούσε να είχε 6 μήνες 768/256 (ή με 2 ραμ ακόμα 9 μήνες) εφόσον δουλεύει αυτό που αναφέρθηκε στο adslgr... Κανένας με πληροφορίες επ'αυτού?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Σεπτέμβριος 3, 2005 #150 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2005 Αρχική απάντηση από Τσιλιμπηθρας :hehe: :hehe: Στο τέλος θα περνούμε τα περιοδικά και θα τα πετάμε έτσι όπως είναι κρατώντας μόνο τα κουπονάκια που δίνουν δωρεάν συνδέσεις ,βραστήρες ,εκτυπωτές,scanner, καμία οθόνη κλπ... Δηλαδή για να καταλάβω τώρα... Διαβάζεις τα περιοδικά που παίρνεις????????? Πάντως με βλέπω για DSL. Αυτό περίμενα και ήρθε. Βουτάω και το US Robotics 9105 που είναι και σχετικά οικονομικό και πάμε να δούμε τι είναι αυτό το... DSL... Link to comment Share on other sites More sharing options...
_daemon_ Σεπτέμβριος 3, 2005 #151 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2005 Μόλις πήρα και εγώ ένα RAM Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Σεπτέμβριος 3, 2005 #152 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2005 Αρχική απάντηση από JaguarOneΈχω ακούσει οτι με linux μπορεις να βάλεις 2 γραμμές και να φάινονται σαν μια... αν το κάνει καποιος αυτο, τότε με 4 περιοδικά (7,5χ4= 30 ευρω) θα μπορούσε να είχε 6 μήνες 768/256 (ή με 2 ραμ ακόμα 9 μήνες) εφόσον δουλεύει αυτό που αναφέρθηκε στο adslgr... ναι ομως χρειάζεσαι 2 τηλεφωνικές γραμμες με adsl που βγανει γυρω στα 35 ευρω η μία αρα 70ευρω και οι 2 το μήνα.. και για την ενεργοποιήση γύρω στα 80 .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Σεπτέμβριος 3, 2005 #153 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2005 Aλλα για κάποιους που τυχον να μην ξέρουν ... .δεν παει να πει περνω ενα adsl modem/router περνω και το περιοδικο και εχω adsl ... ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΑΙΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕ Η ΓΡΑΜΜΗ ΣΑΣ ADSL Για 384/128 πρέπει να δίνεται γυρω στα 23 ευρω το μήνα.. και παγιο τελος ενεργοποίησης 40ευρω... κανει περίπου 10μερες για να ενεργοποιηθεί.. Υ.Γ αυτο το post ειναι για τους αρχάριους του ADSL ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
papatsonis Σεπτέμβριος 3, 2005 #154 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2005 παντως πριν λιγο μιλησα με ΗΟΛ, και ρωτησα και για τις 2 επιεπλον ενεργοποιησεις , και μου επε οτι δεν παιζει κατι τετοιο, και εππελον , πιθανον να μη γινεται ουτε και το 5μηνο, μου ειπε οτι (οχι σιγουρα) δεν θα μπορεις να ξανα ενεργοποιησεις απο το ιδιο νουμερο τηλεφωνου Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Σεπτέμβριος 3, 2005 #155 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2005 Αρχική απάντηση από papatsonis δεν θα μπορεις να ξανα ενεργοποιησεις απο το ιδιο νουμερο τηλεφωνου δεν εχει σχεσει απο ποια τηλεφωνική γραμμή μπαίνεις. ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chros26_ Σεπτέμβριος 3, 2005 #156 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2005 πέσ'τα γιατί μετά θα ακούμε λαμακίες του τύπου η προσφορά είναι φούμαρα κτλ κτλ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Σεπτέμβριος 3, 2005 #157 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2005 Κάνοντας ορισμένες σκέψεις...Η κίνηση αυτή (δεδομένου ότι η hol δεν θα μπει μέσα) δείχνει τα πραγματικά τεράστια περιθώρια κέρδους των ISP (και γενικά πιστεύω όλων των εταιριών τηλεπικοινωνιακής φύσεως)Τέλος μου κάνει εντύπωσει που κανείς δεν έφερε στο μυαλό του την Xtreme.... Το πρώτο πραγματικά τσάμπα ίντερνετ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Σεπτέμβριος 3, 2005 #158 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2005 η Χtreme ειχε το 1-4 της οθόνης διφημήσεις (ασχετα αν εβγαιναν) αρα απο εκει έπερνε τα λεφτα .... και απο ταχύτητες νομίζω οτι ήταν ψιλοχάλια.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Σεπτέμβριος 3, 2005 #159 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2005 Σε μένα μια χαρά ήταν η x-treme. 4.7Kbytes/sec download σταθερά δεν ήταν καθόλου άσχημο.Για ένα χρονικό διάστημα υπήρχε, αν θυμάμαι καλά το όνομα και η freetone. 100% free. Link to comment Share on other sites More sharing options...
papatsonis Σεπτέμβριος 3, 2005 #160 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2005 Αρχική απάντηση από LordOfRings [Σήμερα, στις 19:46] δεν εχει σχεσει απο ποια τηλεφωνική γραμμή μπαίνεις. ... τι δεν εχει σχεση...? αφου καθε μια adsl γραμμη ειναι σε αντιστοιχια με ενα μοναδικό τηλεφωνικο νουμερο (εκτος απο της βιβοντι) , οποτε θα μπορουν ευκολα να "κοψουν" τη 2η ενεργοποιηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.