Jump to content

3 Μήνες ADSL πρόσβαση τσάμπα - τρέχτε

alex_000

Recommended Posts

Αφού λέει ότι η προσφορά λήγει τότε πως η άλλη θα σου κρατήσει και μετά τη λήξη της προσφοράς; Με αυτή τη παράγραφο λογικά και 40 συνδέσεις όλες θα κρατήσουν μέχρι τέλος Οκτώβρη.

• Replies 299
  • Created
  • Last Reply

ποια άλλη? όλες οι συνδέσεις που δίνει το ραμ αυτη τη στιγμή απο τις 30/10 δεν 8α μπορούν να ενεργοοιηθούν πλέον

Αρχική απάντηση από tigrakas [Σήμερα, στις 11:26]

Στο παραπάνω quote που έγινε νωρίτερα επισυνάπτεται και μία φωτογραφία από τον GreekFragma η οποία στη δεύτερη παράγραφο λέει:

1.2 Η δυνατότητα χρήσης της προσφοράς λήγει την 31/10/2005 ανεξαρτήτως αν έχει συμπληρωθεί η ανωτέρω διάρκεια.

Συγνώμη ρε παιδιά αλλά τι 5 και 6 μήνες λέτε εδώ; κανείς σας δεν είδε τι γράφουν εκει πέρα; καλά καλά ούτε 3 μήνες δε συμπληρώνει κανείς!!! Η παράγραφος το λέει ξεκάθαρα οποιοσδήποτε χρήστης ενεργοποιήσει τη σύνδεση λήγει στις 31/10/05 ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΑΝ ΕΧΕΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙ 3 ΜΗΝΕΣ!!!

Και παλι δυο μηνες ιντερνετ με 7,5ευρω δεν ειναι και ασχημα!! ;)

και σου μενει και το περιοδικο για προσαναμα στο τζακι... χειμωνας ερχετε...

Αρχική απάντηση από DuKe

ποια άλλη? όλες οι συνδέσεις που δίνει το ραμ αυτη τη στιγμή απο τις 30/10 δεν 8α μπορούν να ενεργοοιηθούν πλέον

ελα ντε...

Αρχική απάντηση από Elpis

Και παλι δυο μηνες ιντερνετ με 7,5ευρω δεν ειναι και ασχημα!! ;)

Ναι αλλά κάποιος ο οποίος δεν έχει εξοπλισμό ούτε γραμμή αξίζει να κάνει τέτοια κίνηση για λιγότερο από δύο μήνες κιόλας; don't think so...

Μπαααα δεν λεει :(

Τι 3 μηνες γραφει ?? Το επομενο μηνα ληγει (30\10\2005)

Απατεωνια

Ασε που δεν εχω Adsl modem και για να να γινει η συνδεση πρεπει αναγκαστικα να προμηθευτεις απο το HOL oπως γραφουν οι οδηγιες (με PSTN και ISDN modem αποκλειεται να μπεις σε ADSL συνδεση)

Tελοσπαντων μπορει να χρησιμποιησω την δωρεαν ISDN συνδεση που προσφερει αν και δεν με ενδιαφερε και τοσο αυτο

Λεω και εγω ακουγονταν πολλη καλο για να ειναι και <αληθινο>....

Bλακειες του RAM και της HOL για να τραβηξουν κοσμο και φραγκα....

Ρε τι λέτε? Αυτό μέχρι τις 30/10 σημαίνει ότι μέχρι τότε ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ. εγώ αυτό κατάλαβα πάντως, πάρτε τους και τηλέφωνο.

για του λόγου το αληθές, μέχρι το τέλος οκτώβρη μου τελειώνει η forthnet οπότε θα περάσω ένα 3μηνο τζαμπέ;)

Κάτι παίζει.... Μόλις έκανα την ενεργοποίηση έλεγε ημερομηνία λήξης 01-Δεκ-05 και τώρα λέει αορίστου χρόνου... :...:

έχετε βάλει στοιχεία?

μήπως αρχίζει μετά το πέρας του 3μήνου να σας θεωρεί πελάτες και σας στείλει κάνα λογαριασμό? :p

(για τους επόμενους μήνες)

εμενα συνεχιζει να γραφει κανονικα και σημερα οτι ληγει 2 δεκεμβριου.....θα δειξει απο αυριο λογικα αν αλλαξει και εδω σε αοριστου........τι να πω.......σαν πολυ μυστηρια τα πραγματα......εκτος αν ολα αυτα τα κανουν για να μας εχουν στην τσιτα και να γινεται απλα νταβαντουρι........(κατι που ηδη γινεται στα περισσοτερα φορουμ)

χμμμμμ.........

@Vasot....ρε ανθρωπε ξαναδιαβασε προσεκτικα τι λεει..........ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΧΡΙ 31/10........ΕΠΙΣΗ ΕΓΩ ΚΑΙ ΤΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΧΑΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΡΟΧΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΣΥΝΔΕΘΗΚΑΜΕ.......ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΗΔΗ ΠΕΛΑΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΣ ΟΝ ΛΑΗΝ

Αρχική απάντηση από sotiris

Ρε τι λέτε? Αυτό μέχρι τις 30/10 σημαίνει ότι μέχρι τότε ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ. εγώ αυτό κατάλαβα πάντως, πάρτε τους και τηλέφωνο.

για του λόγου το αληθές, μέχρι το τέλος οκτώβρη μου τελειώνει η forthnet οπότε θα περάσω ένα 3μηνο τζαμπέ;)

Δεν είναι έτσι γιατι λέει μέχρι 30/10 μπορεί να γίνει χρήση της υπηρεσίας και μαλιστα διευκρινίζει κιόλας ανεξαρτήτως αν έχεις συμπληρώσει 3 μήνες!!!

Αρχική απάντηση από tigrakas [Σήμερα, στις 12:36]

Δεν είναι έτσι γιατι λέει μέχρι 30/10 μπορεί να γίνει χρήση της υπηρεσίας και μαλιστα διευκρινίζει κιόλας ανεξαρτήτως αν έχεις συμπληρώσει 3 μήνες!!!

Μόλις τους πήρα τηλ και μου είπαν ότι απλά δεν έγινε σωστή διατύπωση. Μέχρι τις 31-10 πρέπει να γίνει η ενεργοποίηση μόνο. Η σύνδεση είναι για 3 μήνες. Πάντως δεν μπορώ να κάνω ανανέωση... :(

ωχ ωχ ωχ ωχ

Κατι παιζει!

Αναλογα με την ωρα που ειμαι μεσα με χρεωνει!!!!! Κατι παιζει με το ΕΠΑΚ αλλα τι...

Y.Γ. ειμαι με adsl οχι pstn η isdn

post-522-1416072155,604_thumb.jpg

Πηγαινετε στο profile σας στη hol και μετα μπητε εδω για να δειτε και εσεις το δικο σας... Μπενω με adsl 384 αρα ΚΑΝΟΝΙΚΑ δεν παιζει χρεωση ομως εκει λεει οτι χρεωνομαι!! ΤΙ ΣΚ@ΤΑ;;;

post-522-1416072155,7125_thumb.jpg

αυτο με τη χρεωση που δείχνεις, πιο πολύ μου βγαίνει στην κανονική χρέωση ΕΠΑΚ παρα σε οτιδήποτε άλλο.. (μπας και εχεις μπεί με ΕΠΑΚ.. :p) ?,αλλιώς δεν νομίζω ότι μπορεί να υπάρξει τέτοια χρέωση

Στο site της hol κατω απο τις χρεωσεις που ποσταρα λεει αυτο..

Το κόστος Ο.Τ.Ε. αντιστοιχεί στο κόστος αστικών κλήσεων με χρήση ΕΠΑΚ.

Η αρχική ημερομηνία αντιστοιχεί στις προσβάσεις που ξεκίνησαν μετά τις 00:00, και η τελική ημερομηνία στις προσβάσεις που έληξαν πριν τις 23:59 της αντίστοιχης ημέρας.

Μπορείτε να αλλάξετε τις ημερομηνίες για να καθορίσετε ένα διαφορετικό χρονικό διάστημα, ή να σβήσετε μια ημερομηνία για να αφαιρεθεί ο αντίστοιχος περιορισμός.

Δηλαδη βαλανε ΕΠΑΚ στην adsl η μου φαινετε;

οχι ρε .. δεν χρεώνεσαι .. και εμενα που εχω τωρα 4μήνες adsl hol αυτο μου βγαζει αλλα πληρώνω κανονικα τα πάγια..

Αρχική απάντηση από LordOfRings [Σήμερα, στις 13:35]

οχι ρε .. δεν χρεώνεσαι .. και εμενα που εχω τωρα 4μήνες adsl hol αυτο μου βγαζει αλλα πληρώνω κανονικα τα πάγια..

Οκ τοτε αν το βγαζει και οταν εχει κανονικη συνδεση hol τοτε ολα οκ...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.